Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej 48 3400 Hillerød Den lærende byggeplads Inspiration og idé generering Brainstorm på godt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Advertisements

18. Strategisk analyse af interne forhold
Netværk Nordjylland - erhvervsrettet uddannelse AMU Nordjylland Erhvervsskolerne Aars EUC Nord EUC Nordvest Frederikshavn Handelsskole Handelsskolen Minerva.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Hvad er værdien af ISO 9001? Og hvad er ændringerne i ISO 9001 og de øvrige ledelsesstandarder? Jesper Jerlang Standardiseringsdirektør.
Byggebranchen – hvordan ser den ud? Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød telefon Ide: Bill.
Region Hovedstadens Vækstbarometer Arbejdskraft ”Region Hovedstadens Vækstbarometer” er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører.
Erhvervsskolen Nordsjælland Carlsbergvej Hillerød tlf Erfaringer med forlagt undervisning i Australien på htx,
Rundt om stress Et dialogværktøj til hospitalspersonale Hvidovre Hospital Ledende lægesekretær Mie Kroll Udviklingskonsulent Pernille Scheuer.
Frivillige og deltagere frem for frivillige og flygtninge.
Hvad er jeres kerneopgaver? Institutionen? Hvordan oplever du, at kerneopgaven i din organisation har ændret sig de sidste 5 år – og hvordan vil den forandres.
Salg og marketing ved iværksætteri AMU-kursus © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for Handel,
Den langtidsledige skal til roret En individuel og jobrettet indsats for langtidsledige Oplæg på temadag i Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland.
Projektcenter Sønderjylland Jobcentre, virksomheder og a-kassers rolle på sygefraværsområdet Workshop 1: Sygefravær Mandag d. 14. april 2008, Odense Congress.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
SERVICESTYRELSEN 9.DECEMBER 2009 Faglighed og metoder i håndteringen af unges brug af rusmidler.
Center for læring i natur, teknik og sundhed Den naturfaglige prøve.
Undervisning for pårørende Unipolar depression Hvordan påvirkes familien?
Udfold talenterne! - og vind ekstra ressourcer Et dialogværktøj til ledelsesgruppen.
Forandring med psykologi og indsigt. Den lokale forandringsagents kommunikative kvaler …og en vej til større gennemslagskraft Kommunikationsforsker og.
Hvem er jeg? Indlægsholderen præsenterer sig selv og kører bordet rundt.
Paradokser og Dilemmaer
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Feltopgave 1 Julie-Marie Terkildsen
Rengøring i fødevarevirksomheder
Efterskoleforeningen
Velfærdskommunen under forandring – kultur, kompetencer og komplekse problemer Kommunens (næst)største arbejdsplads.
Hotel Nyborg Strand 28. oktober 2016
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Landsdækkende virksomhedskampagne
Arbejdsmiljø og ledelse går hånd i hånd
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Revision af sikkerhedsdokumentation
Metode til udarbejdelse af Jobfunktionsroller Case: SAPA pilotkommune - Næstved Gennemført i regi af D11 Arbejdsgruppen: STS projektleder fra.
Robot organisationen Formålet med denne lektion er at give en forståelse af de organisatoriske & dermed også menneskelige parametre der er i spil Som platform.
(s. 1) De projekterende og udførende sammen med bygherren gennemgår grundigt og udfordrer projektet i overgangen fra projektering til udførelse. Ved projektoptimering.
Ledelse i fremtiden … Betyder ikke vi skal kaste fortiden over bord
Et godt samarbejde er en afgørende faktor for at skabe en værdiskabende byggeproces og opnå et vellykket byggeri. Dårligt samarbejde udpeges tit som årsag.
Grupper To eller flere mennesker mellem hvilke der finder et samspil sted Variere stærkt m.h.t. Størrelse Formål Varighed Kommunikationsform.
BØRNE- og UNGEKULTURKONSULENTER MED FAGLIGHED OG SAGLIGHED
Ungdomsbyen i samarbejde med Benedicte Kommunikation
WORKSHOP 4, Gribskov Kommune, 2017.
Revision af sikkerhedsdokumentation
Du skal elske byggepladsen!? EUC Nord 13/ FBK 2258
Det man ikke ser har man ikke ondt af
ÅRHUS AFDELING.
Fælles ledelsesgrundlag
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Kursus for nye efterskoleledere
Internationale virksomheder til trekantsområdet
Konflikttrappen 5. Fjendebilleder opstår Opsplitning i ”dem” og ”os”
Fremtidens uddannelsesdesign – teknologier på spil
Kvalitet i dagtilbud Pointer fra forskning Juni 2017
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Det Perfekte Pitch Sådan præsenterer I jeres idé for en investor.
Ekstern kommunikation
Personlighed og Kompetencer
Udviklingstendenser, Personas og workshops
Et virtuelt community er et socialt fællesskab bestående af:
Hvordan samarbejder vi med grundskolen om det praksisnære?
Kvalitet i SKP EUC Nordvestsjælland
Om feedback til terapeutisk arbejde på SEOP
INDUSTRIENS LEAN-KØREKORT
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Medarbejder-resultater Partnerskaber & Ressourcer
Individ At være et hjerte.
Præsentation af IT-sikkerhedsfunktionen
- A facilitated workshop , Bjerringbro Baggrund:
Præsentationens transcript:

Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød Den lærende byggeplads Inspiration og idé generering Brainstorm på godt dansk AMU/Brancheskolerne skal spille en central rolle når virksomhederne skal have efteruddannelse.

Faglig jammer Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød  Værsgo og kast -

Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød Hvad er det?

Kommunikation og samarbejde – Skolerne/Virksomhederne Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød  Underentreprenør  Bygherre  Rådgiver  Udførende  Entreprenører  Ingeniør  Leverandører  Kunden  Arkitekt  Producenter

Kommunikation og samarbejde Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød  AMU-brancheskoler

Kommunikation og samarbejde Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød Netværk AMU-Brancheskoler Og andre uddannelses institutioner Kommuner ???

Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød Kan vi forære virksomhederne sådan en?

Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød Hvordan bliver samarbejde spiseligt for virksomhederne Interaktion, (af inter- og lat. actio 'handling', dvs. 'vekselvirkning'), i psykologien et socialt samspil, hvor grupper eller individer gennem deres gensidige handlinger påvirker hinanden. Påvirkningen kan formidles gennem sprog, gestus eller mere omfattende handleforløb. Interaktion opfattes i samfundsvidenskab som en grundlæggende social proces, hvor parterne gensidigt forstår hinandens handlinger på grundlag af fælles symboler og samtidig skaber en konkret mening i interaktionen.

Innovation-bæredygtighed – og ledelse Er innovation og bæredygtighed et salgsargument? 93% af virksomhedsledere mener at Innovation er strategisk vigtigt. 32% mener det er vigtigt med en innovations kultur 22% har en innovations strategi 17% har et budget for innovation 9% har en udviklings strategi Kilde: Henrik Saxtorph Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød

Hvis små og mellemstore håndværksvirksomheder ikke prioriterer/magter at gå ind i udvikling og innovation. Flere større virksomheder udliciterer udviklingsarbejde til Indien og produktionen til Kina – og rengøringen til Thailand og Filippinerne! Hvad skal vi lave? Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød Innovation-bæredygtighed – og ledelse

Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød  Er skolerne de rette til at udvikle og skabe innovation?  Hvis nogle er i tvivl, hvordan bliver skolerne det?  Er fagfaglige kurser den rette magnet til at få kursister?  Hvordan skabes efteruddannelses kultur?  Hvilke andre muligheder er der?  Innovation-bæredygtighed – og ledelse

Uddannelses behov – kursister (og måske lærere) Kan vi uddanne til fremdaterede mennesker som ikke bare er opdaterede. ”Det de andres skyld” Uddanne håndværkere der ikke bare undgår problemer(udfordringer), men tager ansvar. Hvordan underviser vi så vi får selvstændigt tænkende mennesker og problemknusere? Hvordan tages kampen op overfor udenlandsk arbejdskraft? - M.h.t. bæredygtighed – Måske kan ”vugge til grav” bygge princippet bringes delvis tilbage? Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød

Den lærende byggeplads Hvordan bliver skolerne en naturlig samarbejdspartner for virksomhederne? Hvordan afdækkes virksomhedernes uddannelsesbehov på byggepladsen? Hvad kan skolerne tilbyde virksomhederne? Har vi de ”varer” på hylderne som de vil have? Kan vi give dem et tilbud som de ikke kan afslå? Kan vi holdningsbearbejde virksomhederne? Har vi opbakning fra skolen? - jeres spørgsmål og måske nogle bud? Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej Hillerød

14 Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej 48, 3400 Hillerød Tlf