Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Revision af sikkerhedsdokumentation

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Revision af sikkerhedsdokumentation"— Præsentationens transcript:

1 Revision af sikkerhedsdokumentation
Hvordan sikres en smidig proces Hvilke udfordringer giver myndighedssamarbejdet. Hvilken rolle spiller forskelle i reglerne som hver myndighed administrerer.

2 Hvem er med i processen Virksomhed Rådgiver Myndigheder
Jeg tager udgangspunkt i, hvordan vi som myndigheder opfatter processen.

3 Processen ved revision
Forberedende møde m. virksomheden. Aftaler om hvordan og på hvilken måde eks: Start med scenarier og procedure for risikovurdering. Lav myndighedsnotat. Lav aktionsliste der opdateres fra gang til gang. Lav klare aftaler med virksomheden. System til opsamling af erfaringer fra inspektioner

4 Udfordringer - 1 At myndighedskravene fra de enkelte myndigheder er meget forskellige i omfang. Eksempelvis er der stor forskel på de krav der kommer fra Politiet og AT. Omkring scenarier - Miljømyndigheden skal typisk have største scenarie – AT de scenarier der er relevante for de ansatte samt tredjeperson. AT har behov for mange detaljerede oplysninger eksempelvis omkring pålidelighed.

5 Udfordringer -2 At myndighedernes krav til hvor hurtig en revision/behandling af en sag kan være meget forskellig. Forskellig forståelse af hvad det kræver at være en Seveso virksomhed, herunder forskellig forståelse omkring hvornår en sikkerhedsdokumentation er god nok.

6 Udfordringer - 3 Forskellighed grundet af at være fuld tid på Seveso kontra at have enkelte virksomheder. Enighed om fremgangsmåden ved meget vanskelige virksomheder. MST står alene med lovkrav til sikkerhedsdokumentation.

7 Hvordan kommer vi videre
Med: Virksomhederne Rådgiverne Os selv som myndigheder.

8 Eksempler til myndighedssamarb.
Videns kompetence i kommunerne som suppleres med tilkøb af rådgiver. Fælles temadage mellem myndigheder – gennemgang af større hændelser – scenarier m.v.. Udbygning af netværk mellem myndighederne. Godt samarbejde mellem myndighederne – god tid til møderne. Samarbejde/aftaler om referater. Ved landsdækkende virksomheder godt såfremt der er sammenfald i myndighedspersonerne.


Download ppt "Revision af sikkerhedsdokumentation"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google