Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
1
Rengøring i fødevarevirksomheder
Kontakt en skole for information om uddannelsesmulighederne eller se på Rengøring i fødevarevirksomheder Gør du rent i fødevarevirksomheder, så har du her relevante AMU-kurser. Godkendte skoler AMU SYD TEC Teknisk Erhvervsskole Center Erhvervsskolen Nordsjælland ZBC i Roskilde Tradium EUC Nordvestsjælland EUC Sjælland CELF Campus Bornholm AMU-Fyn AMU Vest Learnmark Aarhus Tech Skive Tekniske Skole EUC Nord AMU Nordjylland Foto: Tekniclean Uddannelsesudvalget for Rengøring & Service Vesterbrogade 6D, 4. – 1620 København V – tlf – Uddannelsesudvalget for Rengøring & Service Februar 2017
2
Derfor er det vigtigt, at du:
Hvis du skal arbejde professionelt med at gøre rent i fødevarevirksomheder, skal du have den nødvendige faglige viden om, hvordan arbejdet udføres korrekt. Derfor er det vigtigt, at du: Har kendskab til forskellige typer rengøringsmidler, så du kan vælge det rigtige middel til opgaven Kan anvende rengøringsmaskiner, -redskaber og –udstyr korrekt Kan udføre dine arbejdsopgaver ergonomiske korrekt, så du forebygger nedslidning Kan vurdere de risici, der er forbundet med rengøring i fødevarevirksomheder Kursusnummer AMU - kurser Varighed 47205 Rengøring af fødevarevirksomhed 2 dage 40365 Rengøring i specifikke fødevarevirksomheder (Overbygning til rengøring af fødevarevirksomhed) 1 dag 46549 Grundlæggende rengøringshygiejne 47481 Fødevarehygiejne og egenkontrol 4 dage 45382 God ergonomi i rengøringsarbejdet 43411 Sikkerhed og førstehjælp ved rengøringsarbejde Typiske rengørings- og serviceopgaver indenfor fødevarevirksomheder: Rengøring af produktionslokale (fx slagterier og institutionskøkkener), produktionsmaskiner og udstyr. Uddannelsesudvalget for Rengøring & Service Uddannelsesudvalget for Rengøring & Service
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.