Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
NATO OSCE EU DE BLÅ BARETTER Visioner!.
Advertisements

Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
En paraplyorganisation for alle danske akvarieforeninger og -klubber.
Juridiske overvejelser Juridiske overvejelser Breve sendt til Digital Post får samme retsvirkning som papirbreve Hvem har ansvaret.
Årsregnskab 2013 Indtægter RegnskabBudgetAfvigelse 2013 t.kr. Tilskud fra Danske Spil A/S Finansieringsindtægter-260 Finansieringsudgifter
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. PengeSpillet (Arbejdshæftet: Viden om penge)
Ledelsesnetværk, områdestruktur og selvejende institutioner Samarbejds- modeller - der har vist sig at fungere i praksis.
IværksætterSelskab – IVS En kort guide til den kommende selskabsform - IVS Få 3 tilbud på stiftelsen her:
Lederkursus December Sagsbehandlerloven Landstingslov nr 8/1994 om sagsbehandling i den offentlige forvaltning.
Arbejdsretlig identitet Dansk forening for arbejdsret fredag den 29. april 2016.
Albanigade 54E, 1. sal ● 5000 Odense C ● tlf: ● Forslag til vedtægtsændringer Dansk Vandrelaug 14. marts 2016 Hans Stavnsager.
2. Bestyrelsens beretning. Årets temaer: Årets resultat Fra Aal El Net via ScanEnergi til Samstrøm Salg af ScanEnergi A/S aktier Datahub og Engrosmodel.
Vælg layout 1. Højreklik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen Ønskes bullet brug da: Bullets generelt: For at få punktopstilling.
Webinar 1 i fase 2 Tema: Differentiering – med særligt fokus på kortlægning af elevernes forudsætninger Indhold: 1)Hvad er et webinar? 2)Forud for selve.
Generalforsamling, 2012 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker
Muligheder og perspektiver1 Tema 1 Styringssystemer B Forskellige styringsmodeller, jura og principper for håndtering af selvstyret.
GRØNNE INDKØB kk SAMARBEJDE OG VIDENDELING. SEKRETARIAT FOR GRØNNE INDKØB Finansieret af Varetages af.
Certificeringsordning for transportable telte og konstruktioner Rikke Holgersen.
Emner: Store barrierer og lille erhvervsevne hvordan håndterer vi de situationer? Personlig assistance og fleksjob Hjælpemidler. LAB/SEL. - ligheder.
Kommunalstyrelsesvedtægt og økonomisk styring. KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat Stiftet 24. juli 1972 ” Foreningens formål er at varetage.
1940 ”Landsforeningen for Sukkersyge” stiftes i Danmark Der oprettes samme år afdelinger rundt om i landet I 1980 nyt logo (Motion, Medicin og Mad) I 1984.
Bestilling af dukaPC 1.Gå til 2. Tryk på ”Forhandler login” nederst på siden.
Støtteforeningen For Mejls-Orten-Tinghøj Friskole ”og Naturbørnehave”
Når erstatningssager og overtrædelsessager er for jurister – hvad så med fagligheden? Erfaringer med sager ved domstolene og taksationskommissionerne Ved.
RTM Insurance Brokers A/S
Anden lovgivning afsætning.
FTF er danskere FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. Medlemstallet er steget med i løbet af de sidste ti år.
Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Efterskoleforeningen
Seminar, den 20. april 2017 Præsentation af Parasollens USB-Pind.
GTS årsmøde 2016 Lisa Nørrelykke Nissen
Konkrete forhold Sekretariatschef Søren Abildtrup.
Anne Kjølhede Revald, Vejdirektoratet
(s. 1) De projekterende og udførende sammen med bygherren gennemgår grundigt og udfordrer projektet i overgangen fra projektering til udførelse. Ved projektoptimering.
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Vi sætter fokus på bedre rensning af dit spildevand 2017.
Benchmark for ”almene” efterskoler for 2016
Hvordan anvendes SKIs møbelaftaler?
Det man ikke ser har man ikke ondt af
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Center natur, miljø og trafik
Hvad betyder en konflikt for mig?
2 June 2014 Præsentation Resultater fra COWIs analyse af effekter ved Gribskov Kommunes mulige deltagelse i Nationalpark Kongernes Nordsjælland Nis Vilhelm.
Webinar om fordringstyper til daginstitution
Bofællesskabet Stavnholthave
Giv jeres medlemmer overblik over pensionen
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
VELKOMMEN til nye lærere på stx/hf
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Møder i Samordningsudvalgene, planområdemøder
Hvad betyder det på efterskolerne?
SUMO - analyse.
Møder i Samordningsudvalgene, planområdemøder
Lovgivningen ved Landvindingslag Søborg Sø
Trends og tendenser i ledelse
Få succes med jeres næste projekt Et udviklings-forløb med DGI og DIF
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
Ejerskab og demokrati i infrastrukturselskaber Et bestyrelsesperspektiv Oplæg MEN seminar 28 januar 2019 Lars Goldschmidt.
Introduktion til arbejdet som webmaster
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
af Kliniske Lærestolsprofessorer
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
Opdatering fra Generalforsamling
VELKOMMEN til nye lærere på erhvervsgymnasier
NÅR DIT BARN SKAL HAVE ET TILBUD OM SKOLEFLEX, TILBAGESLUSNINGSFLEX
Sidste nye fra ØNH-afdeling på Vejle Sygehus
Arbejdsgang for Privatskade samt Landbo (Stuehuset)
CAPTIA ESDH Elektronisk Sagsbehandling og DokumentHåndtering
Manual til indsendelse af BUDGET
Præsentationens transcript:

Parcelhusejernes Landsforening  Er Danmarks eneste organisation for parcelhusejere  Der uafhængig af partipolitik, overfor offentligheden, regeringen og Folketinget.  Varetager parcelhusejeres forhold. Angivne kontingentsatser er gyldige for 2010 – der tages forbehold for ændringer af øvrige oplysninger. (Ved ”klik” med musen fortsætter præsentationen)

Vores formål er:  at varetage de fælles interesser, der knytter sig til ejerforholdet vedrørende parcelhuse  at virke for bortfald af enhver form for særbeskatning af boligen  at virke for bevarelsen af den private ejendomsret til fast ejendom  at samarbejde med øvrige grundejerorganisationer

Vores medlemskreds omfatter:  Grundejerforeninger  Sammenslutninger af grundejerforeninger  Vejlaug  Antenneforeninger  Enkeltmedlemmer (personlige medlemmer)

Vælg ”medlemsretning” Enkeltmedlem Grundejerforening Ud over en forening, der arbejder for at forbedre forholdene for de, der har valgt at eje deres eget hus, byder et medlemskab af PL også på andre fordele:

Fordele for enkeltmedlemmer:  Medlemsbladet ”Mit Hus” sendes direkte til din adresse med posten 4 gange årligt.  Adgang til gratis juridisk vejledning  Adgang til anden parcelhusejerrelateret rådgivning  Adgang til medlemsfordelsaftaler Et enkeltmedlemskab koster 225 kr. årligt.

Mit Hus  Bladet ”Mit Hus” er et informativt og alsidigt blad  ”Mit Hus” udkommer 4 gange årligt direkte til medlemmernes postadresser.  Abonnement og forsendelse er inkluderet i medlemskabet.

Vejledning Som enkeltmedlem i PL har du adgang til:  Juridisk vejledning –PL’s jurister og udvalg kan vurdere en evt. sag  Vejledningen omfatter ikke decideret sagsføring, men i et vist omfang også kontakt til offentlige myndigheder eller andre involverede parter.  Sager, der er opstået før medlemskabet, er som udgangspunkt ikke omfattet.  Parcelhusejerrelateret vejledning (klik her for at springe over fordele for foreninger)

Fordele for medlemmer af foreninger:  Medlemsbladet ”Mit Hus” direkte tilsendt til alle foreningens medlemmer 4 gange årligt med posten  Forsikringsdækning af grundejerforeningens typiske ansvar og bestyrelsens arbejde  Mulighed for at optage lån eller foretage opsparing til vejvedligeholdelse på særligt favorable vilkår (fortsættes)

…flere fordele for foreningsmedlemmer:  Adgang til at benytte PL-Service  Adgang til gratis juridisk vejledning for alle medlemmer af foreningen  Adgang til anden parcelhusejerrelateret rådgivning for alle medlemmer af foreningen  Adgang til medlemsfordelsaftaler For 2010 udgøres kontingent af et grundbeløb på 400 kr. plus 106 kr. pr. medlem. Hertil kommer forsikringspakken, der udgør kr. årligt.

Mit Hus  Bladet ”Mit Hus” er et informativt og alsidigt blad til alle medlemmer  ”Mit Hus” udkommer 4 gange årligt  Abonnement og forsendelse til medlemmernes postadresser er inkluderet i medlemskabet.

Forsikringer  Alle medlemsforeninger i PL er omfattet af en kollektiv (pligtig) forsikringspakke  Bestyrelse og dermed foreningens medlemmer bliver hermed ansvarsdækket på mange områder for en lav præmie  Forsikringspakken omfatter: Arbejdsskadeforsikring Kautionsforsikring (underslæbsforsikring) Retshjælpsforsikring Erhvervsansvarsforsikring Bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring Præmie for forsikringspakken udgør pt kr. årligt uanset antallet af medlemmer i foreningen. Forsikringspakken er kun for PL-medlemsforeninger og kan ikke opdeles.

Vejvedligeholdelse PL har indgået aftale med Nordea om fordelagtige vilkår for medlemsforeninger omkring lån til vejvedligeholdelse og opsparing. Formidling af kontakt sker via PL’s sekretariat

Ny grundejerforening?  Skal I oprette/genoplive en grundejerforening?  Har I brug for hjælp omkring –Lokalplaner –Vedtægter –Stiftende generalforsamling –Overdragelsesforretninger om fællesarealer –Etablering af vejlaug og vejfond  Forsikringsdækning af forening og bestyrelse … så ring (9-15)og hør, hvad vi kan hjælpe jer med Eller send en til:

Få yderligere oplysninger på Præsentationsshow er opdateret 08/