Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Giv jeres medlemmer overblik over pensionen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Giv jeres medlemmer overblik over pensionen"— Præsentationens transcript:

1 Giv jeres medlemmer overblik over pensionen
Elektronisk årsoversigt i Min Pension Giv jeres medlemmer overblik over pensionen

2 Elektronisk årsoversigt og masser af muligheder …
Vi gør årsoversigten elektronisk, og det giver mulighed for bedre information til jeres medlemmer …

3 Hvilke fordele er der for jeres medlemmer?
1 2 3 Et univers af muligheder, informationer og værktøjer på pfa.dk og den personlige del ”Min Pension”, hvor medlemmerne også kan hente opdaterede tal og andre facts om deres ordning Færre omkostninger Skåner miljøet

4 Hvilke fordele er der for jeres medlemmer?
1 Har jeg den rigtige pensionsordning? Hvad med skattereformen? Sparer jeg nok op til at realisere mine drømme? Et univers af muligheder, informationer og værktøjer på pfa.dk og den personlige del ”Min Pension”, hvor medlemmerne også kan hente opdaterede tal og andre facts om deres ordning Hvad med sundheden? Jeres medlemmer kan fx få svar på: Hvordan får jeg rådgivning? Hvad med pensionen, hvis der sker ændringer i mit liv? … Og informationen er tilpasset jeres medlemmers behov. Jo mere de vil vide, jo mere kan de klikke sig ind i ”Min Pension-universet”.

5 Og vi har fremhævet de fire væsentligste tal i ”Min Pension”, så det er let for jeres medlemmer at få et overblik … 1 Hvor meget de har indbetalt 2 Hvor meget de har sparet op 3 Hvad de kan regne med at få udbetalt, når de går på pension 4 Hvad det koster dem at have deres ordning i PFA Pension I DR-programmet Penge blev PFA Pension fremhævet som det pensionsselskab, der er bedst til at oplyse forbrugerne. Forbrugerrådet fremhævede i programmet de fire ovenstående tal som de væsentligste at oplyse forbrugerne om.

6 Der er også disse fordele for jeres medlemmer
2 3 Færre omkostninger Skåner miljøet Den elektroniske årsoversigt er billigere, og det kommer jeres medlemmer til gode. PFA Pension er kundeejet, og det betyder, at overskuddet går videre til jeres medlemmer. Den elektroniske årsoversigt er mere skånsom for miljøet i overensstemmelse med PFA Pensions CSR-politik. Papirforbruget kan mindskes med ca. 4 millioner ark.

7 Hvordan fungerer det rent praktisk?
Jeres medlemmer kan klikke sig ind på pfa.dk, hvor der er adgang til ”Min Pension” og overblik over opdaterede tal og øvrig info om deres ordning. Hvis de ikke allerede har et password til ”Min Pension”, kan de bestille det på pfa.dk. Hvis der er enkelte medlemmer, som stadig ønsker en printet årsoversigt, kan de bestille den på pfa.dk eller ved at ringe til vores kundecenter på


Download ppt "Giv jeres medlemmer overblik over pensionen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google