Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System"— Præsentationens transcript:

1 Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System
Samvirkets midler Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System

2 Formål Samvirkets aktivitetsmidler har til formål at sikre mange åbne aktiviteter i boligområdet, men også at styrke lokale foreninger i at blive bedre til at planlægge og udvikle aktiviteterne i området. Det gøres ved at: have større fokus på udviklingen af foreningerne og den frivillige indsats i Gellerupparken og Toveshøj. styrke mangfoldigheden blandt aktivitetsdeltagerne mht. etnicitet. viden og erfaringer i den enkelte forening efterfølgende forankres i praksis. forbedre kvaliteten af aktiviteter.

3 Hvem kan søge samvirkets aktivitetsmidler
Foreninger der har mindst 51% af deres medlemmer boende i Gellerup eller Toveshøj. Foreningen skal have vedtægter, et cvr-nr. og tilknyttet konto-nr. for at få udbetalt tilskud. Foreninger, der har modtaget tilskud, skal efterfølgende aflægge et regnskab underskrevet af hele bestyrelsen senest den 1. februar i efterfølgende kalenderår til Samvirkets netværkskoordinator. Foreninger, der ikke aflægge regnskab, kan ikke få udbetalt bevilget tilskud, og kan heller ikke komme i betragtning, når der skal søges Samvirkets aktivitetsmidler igen.

4 Retningslinjer & krav Foreninger der ansøger ”Samvirkets Midler” skal indsende følgende dokumenter sammen med ansøgningen: 1. Et referat fra den seneste generalforsamling 2. En opdateret medlemsliste med navn, fødselsdato og adresse. 3. Et budget for ansøgte periode eller hele året. Første gang en forening ansøger Samvirkets Midler skal foreningen fremsende et eksemplar af foreningens vedtægter. Der skal være en deltagerbetaling til foreningen i form af kontingentbetaling. Foreningen fastsætter selv kontingentets størrelse. For at aktiviteten kan udløse tilskud, skal der være mindst 10 deltagere. Der ydes ikke tilskud til indtægtsgivende aktiviteter (for eks. loppemarked, madsalg mm.). Foreningen skal synliggøre aktiviteterne i kalenderen for gellerup.nu og aflevere mindst en artikel eller en video til, når aktiviteterne er gennemført.

5 Aktivitetsmidlerne fordeles efter et pointsystem
Enkeltstående aktivitet for lukkede målgrupper giver et point. (en lukket målgruppe defineres, at deltagerene har samme etnicitet) Løbende aktiviteter (fx ugentlige) giver to point. Aktiviteter, der bliver arrangeret og afholdt i et samarbejde mellem flere foreninger,  giver to point til hver forening . Aktiviteter i foreninger på tværs af etnicitet giver fem point. Et aktivitet med bredt samarbejde mellem foreninger på tværs af etnicitet giver fem point til hver forening.

6 Ansøgningsfrist og Udbetaling af tilskud
Ansøgningsfrist er: Den 1. februar for aktivitetsperiode 1 (jan-juni). Den 1. oktober for aktivitetsperiode 2 (juli-dec.). Udbetaling sker omkring: Medio juni for periode 1 (jan-juni). Medio december for periode 2 (juli-dec.). Samvirkets styregruppe skal godkende alle ansøgninger før udbetaling.

7 Ansøgningsprocedure ved stor fælles arrangementer
Ved stor fælles arrangementer indsender tovholderen for arrangementet en ansøgning samt et budgetskema til Samvirkets sekretærer . I ansøgningen skal formålet for arrangementet fremgår samt en kort beskrivelse af arrangementet og dens aktiviteter. I den samlede vurdering af ansøgningen og om evt. tilskud vægter styregruppen for Samvirkets bredden blandt aktørerne i samarbejdet. Ansøgningsfrist : Den 1. februar. Udbetaling: Pengene udbetales efter afholdelse af arrangementet og modtagelse af indsendt regnskab med kvitteringer. Kvitteringerne skal indsendes senest den 15. dec.

8 KontAKT Wissal El-Arid Netværkskoordinator i Samvirket Det boligsociale Sekretariat i Gellerup og Toveshøj Gudrunsvej 10A 8220 Brabrand Mail: Tlf.: Lone Hedelund Netværkskoordinator i Samvirket UNG i Aarhus - Gellerup Toveshøj Børn & Unge, Aarhus Kommune Janesvej 2, 8220 Brabrand Mail: Tlf. :


Download ppt "Godkendt i Samvirkets styregruppemøde den 18.januar 2017 Point System"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google