DKH PRÆSENTATION 1 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Ulrik Kragh.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

NATO OSCE EU DE BLÅ BARETTER Visioner!.
Villy Vilstrup 47 år gammel, vicepolitikommissær, p.t. disponent Sydsjælland og Lolland-Falster politi.
April 2011 Dias 1 Arktisk Sikkerhedspolitik: Danmark og Grønland Seniorforsker, Ph.d. Kristian Søby Kristensen Centre for Military Studies.
Strategi-dage for redaktion, kursusudvalg, webmaster og bestyrelsen Kolding torsdag og fredag den 13/ Fagforum for Børnefysioterapi som specialebærende.
LEAN Akademy.
Håb og forandring Johs. Bertelsen Frivilligt Forum.
Samskabelse af velfærdsservice: Ledelse og rammesætning
Hvordan kan du arbejde med meningsfuldhed?
Fra service til policy innovation: Lokalpolitikernes rolle i innovationsskabelse Eva Sørensen Roskilde Universitet og Universitetet i Nordland.
FTK Wing Reserve FTK WRES Præsentation.
Undervisers hjemmeside som læringsplatform Presenteret af Johnni Olsen, underviser i samfundsvidenskab på socialrådgiveruddannelsen i UCSJ, Nykøbing F.,
SFU’s Skolestartskampagne i et ideologisk perspektiv
Gennem værdier og selvledelse til Danmarks bedste arbejdsplads
Fire aspekter Ledelsen (strategisk branding)
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
NOEA/Aalborg Universitet
SLP 4 Samarbejde med vejleder Planlægning og styring
Innovation – et mindset hos ledere og medarbejdere Tina Lambrecht Danske Fysioterapeuter.
Projektlederens rolle(r)
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Instituttet for Fremtidsforskning Er en privat og uafhængig tænketank Er grundlagt i 1970 af Thorkil Kristensen Inspirerer og rådgiver virksomheder, organisationer.
DEN REGIONALE UDVIKLINGSPLAN DISPOSITION: Krav til RUP Refleksioner over RUP RUP og Region Sjælland DEN REGIONALE UDVIKLINGSPLAN – Disposition.
PERSPEKTIV- OG HANDLINGSPROGRAM ET DANMARK AT VINDE!
Intern kommunikation PR og presse
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
CoM – Matchningsværktøj Opdelt i mindre grupper Ansatte i daglig kontakt med nogle bestemte kollegaer Stabil markedssituation Samme produkter/ydelser.
John Andersen Empowermentbegrebet
Henning Boddum Mobil tlf Kordegnenes Årsmøde Velkommen til Strategi og Social kapital.
CBS Bibliotek …flere fremtider, én strategi René Steffensen Statsgruppens temadag 20. november 2006.
Den danske vandsektor – ”Vandskabet” Behov for samling?  Behov for en generel politisk opprioritering af ”vand” som væsentligt for det danske og det internationale.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Opgaven og dispositionen ”Beskriv med afsæt i høringsmateriale og høringssvar erhverv Silkeborg” 1.Organisation & jura 2.Points of excellence 3.Køreplan.
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
KIRKERNES ROLLE I FRIVILLIGHEDSSAMFUNDET Nyborg Strand den 4. november 2011 Centerleder Laust Kristensen 1.
Strategiproces Fællesmøde 29. oktober 2011
V O R E S H I S T O R I E H V E M E R M S ? ”Mellemfolkeligt Samvirkes formål er at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet, for gennem et samarbejde.
Kortdage 2004 Omlægningerne i de offentlige GI/GIS relaterede forvaltninger. Hvordan håndterer man de menneskelige og organisatoriske omstillingsprocesser?
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at.
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
0 Tillid, samarbejde og effektive statslige arbejdspladser Oplæg den 7. marts 2014 Barbara Bertelsen Vicedirektør.
Fundament: Ligeværdigt samarbejde LauRie’s Mening, Vision og Værdier At skabe glæde og trivsel for mennesker, som ikke kun har modelmålene At skabe glæde.
Vision mission værdier handleplaner
NY ORGANISATIONSSTRATEGI Generalforsamling 23. marts.
FORSVARETS HR-DELSTRATEGI 9:
MODERNE BESTYRELSESARBEJDE I PRAKSIS Efterskoleforeningen Nyborg Strand, den 6. marts 2015.
Isbjergmodellen. Isbjergmodellen Sociale og følelsesmæssige kompetencer: at anerkende sig selv og andre at kende følelser og forstå egne reaktioner at.
Socialkonstruktivisme i international politik 1. Socialkonstruktivisme (en definition) 2. Realisme vs. socialkonstruktivisme 3. Eksempler 4. Diskursanalysen.
Veterankoordinatorfunktion Dialogmøde den v/Jesper Dahlgaard.
Projektleder Marianne Eltong Gade Tirsdag den 6. oktober 2015
Sådan bruger du præsentationen af Vision 2025
Hvordan kan vi styrke den danske innovationskultur?
Bilag 6 til Hjemmeværnets Årsprogram 2017, version 002
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Udvikling af nye dialogformer
nyT kampfly Ikke kun Danmarks største militære anskaffelse
Politik og organisation
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
FIC Udviklingsplan 2020.
Bilag 6 til Hjemmeværnets Årsprogram 2017, version 002
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Mere sundhed i det nære På borgernes præmisser Vision:
Få mere at vide - LYT - SPØRG
Præsentationens transcript:

DKH PRÆSENTATION 1 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Ulrik Kragh

DKH PRÆSENTATION 2 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Forudsætning for at være DKH MF Forsvarspolitisk ordfører Nst. Fmd. Forsvarsudvalget Udenrigspolitisk Nævn Nato P.A. Distriktsudvalgsmedlem Vejle

DKH PRÆSENTATION 3 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Bygningsingeniør Projektleder / Afd. Chef Dansk Industri, LTOF Vpl. Sergent, GHR USA – Bekæmpelse af terrorisme

DKH PRÆSENTATION 4 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET DKH Fmd. Energi Horsens Amba Best. Elsam A/S Best. Netsam A/S Best. Forsyning A/S Best. Horsens Handelsskole Medl. Horsens Byråd Kandidat til Folketinget

DKH PRÆSENTATION 5 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Regeringens signal overfor Hjemmeværnet ved at udpege en 34 årig forsvarsordfører som DKH………….. DKH´s egne forventinger

DKH PRÆSENTATION 6 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Ingen konventionelle trusler imod DK Ny krigsform – hvis truslen genopstår International terrorisme Spredning af masseødelæggelsesvåben Regionale konflikter Aktiv udenrigspolitik skaber fokus på DK Bruun-rapporten Ny opgave at beskytte Danmark og dem som bor her.

DKH PRÆSENTATION 7 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET TOTALFORSVARET

DKH PRÆSENTATION 8 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Politikernes forventninger til Hjemmeværnet: Medlemmernes interesse:

DKH PRÆSENTATION 9 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Vi bidrager til forsvaret og beskyttelsen af Danmark med en troværdig og fleksibel kapacitet ved at levere militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov. HJV Mission:

DKH PRÆSENTATION 10 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Vi vil være en troværdig partner for alle, der deltager i beskyttelsen af Danmark. Vi vil samle alle, der vil deltage i beskyttelsen af Danmark, og vi vil basere vores virksomhed på det frivillige engagement. HJV Vision:

DKH PRÆSENTATION 11 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Vi skal kunne bidrage til den skarpe ende for at være relevante

DKH PRÆSENTATION 12 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET SEETS - KOLDING STORMEN 08 JAN 2005 Vi skal stille vores kapaciteter til rådighed når samfundet mangler vores hjælp

DKH PRÆSENTATION 13 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Hjemmeværnet er den eneste organisation i Danmark, der kan stille mange tusinde organiserede, udrustede og uddannede personer på kort tid! Vi skaber robusthed i Totalforsvaret

DKH PRÆSENTATION 14 Informationsindsatsen lige nu: Aktiv – Reserve processen bruges til at udstråle ønske om troværdighed i forhold til samarbejdspartnere og offentligheden. Forsvarets dag udnyttes aktivt til imageopbygning og hvervning. Hjemmeværnets deltagelse i kontrol af værnepligtsuddannelsen bruges aktivt til hvervning. Hjemsendelse af udsendte reaktionsuddannede soldater vil blive næste fokusområde i forbindelse med hvervning. Story-telling

DKH PRÆSENTATION 15 Story - telling ICH og PIAD arbejder systematisk på at beskrive Hjemmeværnets aktuelle proces. Vi ønsker at lave en story-telling, som synliggør for såvel medlemmer, medarbejdere som offentligheden hvad det er for en proces som Hjemmeværnet er i gang med. Historien skal afspejle: Hvor er vi lige nu, hvad er det for en forandringsproces som følger af forsvarsforliget, og endelig – hvad er Hjemmeværnets fremtidige selvopfattelse og funktion. Denne historie skal føres ud i en image- og hvervekampagne, der udrulles når de nye uddannelser er på plads. Det er hensigten at finde et udtryk og design for kampagnen, som med respekt for det eksisterende, samtidig også udstråler fornyelse.

DKH PRÆSENTATION 16 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Diskussion og input til historiefortællingen

DKH PRÆSENTATION 17 Story - telling Finde stikord til historiefortællingen om Hjemmeværnet: Hvor er vi nu? Hvad er vi glade for ved forandringerne? Hvilket image vil vi gerne have når vi er på plads? Medlemmer / Samarbejdspartner / Offentligheden