Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at."— Præsentationens transcript:

1 W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder

2 F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at uddanne gode elever derfor vil vi rigtig gerne have en samtale med virksomheden omkring dette. Vi vil gerne komme og høre jeres forventninger til skolen. Hvad er det I gør så godt for at uddanne så gode elever? Målet: første møde aftales

3 T ALENT : FØRSTE MØDE Virksomheden fortæller den ”gode historie” Vi spørger ind med åbne spørgsmål – hv/? Fokus på virksomhedens fremtoning, selvopfattelse og image To ører en mund… Rose virksomheden og invitere til samarbejde omkring deres elev Informere omkring talentprojektet

4 F ØRSTE MØDE : AFSLUTNING Plan – hvad gør vi fremover? Hvordan udvikler vi vores samarbejde Næste møde aftales


Download ppt "W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google