HVORDAN ER DET AT BLIVE BEVIDST KOMPETENT

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
LØFT Løsningsfokuseret Tilgang
Advertisements

Mentorkursus Foreningen Nydansker V/ susie skov nørregård.
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
Forandring, forankring og fælles fokus
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Birgit Bang, Beskæftigelsesrådgiver Tina Krohn, Beskæftigelsesrådgiver
Noemi Katznelson, Vejen mod de 95 pct. – en erfaringsopsamling fra projektet Ungdomsuddannelse til alle DEL I – Omhandler det landspolitiske.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Hvordan kan man arbejde meningsfuldhed i forandringsprocesser?
Et jobcenters vejledning af unge med særlige behov et jobcenters bud på nogle muligheder, redskaber og metoder i vejledningsindsatsen.
Betydningen af uformelle og formelle mentorskaber på karrierevejen Birgitte Bruun Kvinfo/Syddansk Universitet 6. oktober 2007.
Forskelle, der gør en forskel - Tanker om kvinder og top-ledelse. Camilla F. Ellehave Institut for Organisation og Arbejdssociologi.
Fire aspekter Ledelsen (strategisk branding)
Chefanalytiker, Oxford Research
Afslut Frem >>
Mentorordningen i UUO Overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse.
Program Opfriske de centrale værktøjer i Den motiverende samtale
Kend din Kerneopgave Silkeborg September 2014
Vis mig værdien v. arbejdsmarkedschef i Viborg Kommune Jette Lorenzen
Dansk Magisterforenings mentorordning
Søren har gået på specialskole hele sin skoletid og blev derefter indskrevet på et beskyttet værksted Han har nu været beskæftiget på værkstedet i en årrække.
Ungeindsatsen Konference den 4. juni Baggrund UTA-projektet Politisk ønske Byrådsbeslutning april 2009 Etablering oktober 2009.
Repræsentantskab Onsdag d. 9. april Samarbejde mellem JC og UUV.
FORMÅL MED TUPVAK – OG KONKRETE EFFEKTMÅL Projektets hovedformål er følgende: 1.Formulering og forankring af en styrket strategisk prioritering af IKV-indsatsen.
Randers Kommune. 2 Stabene i Randers Kommune - 2 Møde gruppen af stabsledere – Velkommen v. Klaus Christiansen - Introduktion til arbejdsprocessen.
Humor er en KOMPETENCE. Humor er en KOMPETENCE.
Tilvalg og fravalg Når du tager en beslutning, så vælger du noget til – men samtidig vælger du også noget fra.
VEJLEDNING TIL FORANDRING D.7. MAJ 2014 WORKSHOP : KONTANTHJÆLPS- REFORMEN I PRAKSIS 1Anne Eghøje Slagelse Jobcenter.
Digital Forvaltning (44405) Arbejdsgange1 Interne Eksterne Forandringer Projekter Mobile arbejdspladser.
Tjørnegårdskolen og VUC Roskilde – Fællesskaber - ensomhed: Hvornår er man med i et fællesskab, og hvordan ser man, at nogen er ensom? – Fokus på fællesskab.
Fokus på Kerneopgaven Anders Seneca, Dogmekompagniet.
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
Fra måske egnet til egnet Eud-Start Træningsbanen til en erhvervsuddannelse.
HK Stat Fagfestival HK København og HK Sjælland 20. maj 2014 Sølvi Rask, og Eva Maria Mogensen,
Erhvervspsykiatrisk Center1 Konference: Psykisk sårbare og arbejdsmarkedet ”Projekt fra Behandling til Beskæftigelse” -En parallel indsats for psykisk.
COWI PowerPoint design manual# Datagrundlag for rapporten  Registeranalyser fra DREAM, Danmarks Statistik  Sagsgennemgang af 338 sager fra Århus, Ringkjøbing/
Hedensted 1 Fastholdelse via tidlig virksomhedsrettet indsats Hedensted Ålborg den 18. september – opstartsseminar om sygedagpengereformen.
Organisering og samarbejde i Job- og Aktivhuset omkring den virksomhedsvendte indsats Virksomhedscenter Generation 2 Organisering Samarbejde på tværs Motivation.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde for Teamledere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Onsdag den 10. september 2014.
Den selvejende institution – mellem stat, marked og civilsamfund Lars Bo Kaspersen, Statskundskab, Københavns Universitet.
Fra studie til første job Jannik Talleruphuus Chefkonsulent.
Jobcenter Halsnæs Oplæg på workshop på Vejledningstemadag den 29. november 2013.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Strategier i relation til FØP-reformen, kontanthjælpsreformen og sygedagpengereformen V./ Marianne Sumborg.
Netværksmøde for teamledere 11. september 2013, Roskilde Erfaringer med akutindsatsen i Jobcenter Lyngby-Taarbæk.
1 Hvordan nedbringer vi langtidsledigheden? Forandringsteori og resultatbaseret styring i Jobcenter Silkeborg Jens Folman Jobcenterchef.
Scandic Silkeborg, 23. marts 2012 Ved direktør Hans Bach Indsatsen for jobklare ledige mellem 25 og 29 år i Beskæftigelsesregion Midtjylland Kvalitativ.
Arbejdsmarked/Jobcenterchef Jette Lorenzen Jobcenter Ydelseskontor Thomas worm Institutioner Herunder Nørremarken Arbejdsmarked- staben.
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
En jobrettet indsats for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere Netværksmøde på Sjælland 10. december 2014.
Kontrolleret forsøg På rette vej i job Projektperiode: – Målgruppen er kontant- og starthjælpsmodtagere i match gruppe 2 På landsplan.
Udviklingen på førtidspensionsområdet 1.Hvordan har udviklingen været? 2.Hvad sker der inden indstilling til førtidspension og hvad sker der efter en afgørelse?
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
Anne Bjørkmann, studievejleder, IBOS Synsfaglige netværksdage 2016
I mentor ordningen på elevmentor.dk
Februar 2017 PKU-konference
Mentorprojekt Sisimiut
INTENSIV GRUPPEVEJLEDNING - et kursus på 8 dage
Uddannelses- og erhvervsvejledning i lyset af store reformer på folkeskole-, erhvervsuddannelses- og gymnasieområdet Vejledning og overgange, UCC 10.
Hvordan øges værdien af entreprenørskabstræning i Ghana?
Hverdag med Handicapkonventionen
Diasserie – om de handicapkompenserende ordninger målrettet jobcentrets samarbejdsvirksomheder Nedenfor finder I forslag til dias, som I i jobcentret kan.
Resultater VC generation 2 Jobcenter Aalborg
Erfaringer med virksomhedssamarbejdet omkring målgruppen for JobFirst?
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Hvad er gadeplan sat i verden for.
Ungeenheden Frederikshavn Kommune – helhed og samspil
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
Professionel udvikling i det nye bibliotek
Begynderrejsen – et redskab til rekruttering og fastholdelse af nye medlemmer i kano- og kajakklubber Klub Dato Konsulent navn.
Præsentationens transcript:

HVORDAN ER DET AT BLIVE BEVIDST KOMPETENT HVORDAN HOLDER VI FOKUS PÅ UDDANNELSE OVERGANG FRA JOBCENTER TIL UDDANNELSES INSTITUTION AT AFSLUTTE EN SAG…. FORANDRING I OPGAVE LØSNING / TILGANG

UDVIKLING UBEVIDST INKOMPETENT BEVIDST INKOMPETENT BEVIDST KOMPETENT UBEVIDST KOMPETENT Ingen behov for forandring eller udfordringer. At leve i lykkelig uvidenhed Opmærksomheden retter sig mod et behov. Vi ved, der er noget vi ikke ved Vi har tilegnet os erfaring og bruger vores viden helt bevist Vi har så meget erfaring, at vi slet ikke tænker over det mere, vi gør ”det” bare Tiden hvor vi intet anede om mentor ordningen eller var ansat i et Jobcenter Vi starter som mentor fordi vi gerne vil …udfordres, forandre, skabe nyt , ha et job, osv Idag i jobbet som mentor  vigtigt nu at erfarings udveksle og i tale sætte indsatsen Kunsten er at vi holder os til kerneopgaven, så vi ikke falder tilbage til trin 1..

UDFORDRINGER Personligt Mentee Jobcentret Forvaltninger / andre

Fokus på kerne opgaven Er opgave klar Motiverende samtale Uddannelses kort Værdi afklaring

Fremtidens mentor i Gladsaxe Konsulent / mentor Proff. mentor korps De frivillige mentorer