FREMTIDENS CAMPINGPLADS Et samarbejde mellem Videncenter for Kystturisme, Campingrådet, VisitDenmark og Aalborg Universitet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trivsel - et fokusområde
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Set i forældreperspektiv
Ørestad Skoles værdier
Samtaler i hverdagen & Understøttende sprogstrategier
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Pædagoguddannelsen Professionsbachelor 3½ år Teori – praksis
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Forædremøde den
Bokstav børn.
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Mentaltræning Målsætning
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.
Åben Hus Lørdag d. 1. februar Kl til 16.00
Oplevelses Booking Alle Fyns turistoplevelser samlet i én butik Oplevfyn.dk Vi giver vores gæster mulighed for at planlægge, booke og købe en komplet ferie.
RESULTATER FRA DANSK PILOTSTUDIE - 1: Dansk Feriehusturisme – et udbudsperspektiv på feriehuset og dets brugere •Formål ▫Sætte forskningsprojektets fokus.
Kvantitative metoder
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv BLÅ FLAG OKTOBER 2011 Brian Samuelsson.
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Hvem er vi?. En ganske almindelig folkeskole i Halsnæs Kommune, der ligger i et socialt belastet område 480 elever fra Bh-klasse til 10. Klasse Vi er.
Sommer hele året? Den anden bolig og forbruget Oplæg på Dansk Byplanmøde, 2012, Kirsten Gram-Hanssen Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Tilfredshedsundersøgelse
Jytte Juul Jensen Pædagogen som social netværksarbejder
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – børn og voksne
Folkeskolereform på Sortedamskolen
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Læringsmiljøvurdering - dynamisk udvikling af pædagogiske læringsmiljøer Svendborg den 14. marts 2013.
FolkeFerie.dk - Et stykke levende danmarkshistorie 1938Ca. 1962Idag FolkeFerie.dk blev oprettet i 1938 under den ferielov, som Stauning stod i spidsen.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Jacob R. Kirkegaard Larsen
Folkeskolereform 2014.
I NFORMATIONSMØDE FOR FORÆLDRE PÅ B RØRUPSKOLEN. Onsdag den 14. maj 2014.
Forældremøde august Skoleområdets oplæg – Trørødskolens indskolingsplan.
TURISMEN ANNO VI INDLEDER PROCESSEN MED ANALYSER FASE 1 – EKSTERN ANALYSE – Formål: Bedre kendskab og forståelse for gæsterne fra Tyskland og Danmark.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Camping Temaanalyse 11. oktober 2005 Gennemført af Jysk Analyse i maj 2005 Opkald til 3012 personer, 2310 gik videre Gennemført telefon interview med 608.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Børnehavens og skolens samarbejde er godt.
Borgermøde i distrikt Engskov Mandag d. 23. marts 2015 kl
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Inklusion og Specialviden
Inklusion for alle – Illusion eller virkelighed?
Hverdagens forløb Theis og Olivia. Fakta om aktiviteterne Løbning: Løbning holder de fleste i form, så det er sundt at løbe. Atletik: Atletik er både.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Velkommen som forældre. Positivt indtryk  Mange oplysninger  Mange indledende indtryk  Mange ting at holde styr på  Anderledes skoledag de første.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
LANDSKONFERENCE 2006 Dagplejen Livsform og relation Per Schultz Jørgensen.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Velkommen tilbage modige opdagelsesrejsende! Troværdige observationer fra xx modige opdagelsesrejsende ved hjemkomsten fra fem dage på [arbejdspladsens.
I kan begynde med at fortælle om det! Den måde, I vejleder på efterskolerne, er unik! I gør det i ”det skjulte” – og taler ikke højt om det Få det frem.
Rent vand og sanitet. Vand  Landområder =82% der har rent vand  Byområder =96% der har rent vand  Så mangler over en 1/3 af verdens befolkning stadig.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Hvorledes sikrer vi at indfri den enkelte elevs potentiale bedst muligt? - Elevernes faglige udvikling på Søgårdsskolen – er der plads til forbedringer.
Lavet af: Julie J. og Julie N.
Kvalitative og kvantitative undersøgelser
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Oplevelser og afledte effekter
Hvorledes sikrer vi at indfri den enkelte elevs potentiale bedst muligt? - Elevernes faglige udvikling på Søgårdsskolen – er der plads til forbedringer.
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

FREMTIDENS CAMPINGPLADS Et samarbejde mellem Videncenter for Kystturisme, Campingrådet, VisitDenmark og Aalborg Universitet

Dagsorden  Formål og metode  Hovedtemaer – kort opridset  Ikke-brugerne  Foreløbige resultater

Formål  Undersøgelse af oplevelsesønsker til campingferien blandt centrale målgrupper; danske, tyske, norske, svenske og hollandske gæster  Bidrage med viden om det nuværende campingprodukt, og foreslå hvordan det danske campingprodukt kan gøres mere attraktivt for campinggæsterne

Metode  Indledende undersøgelse på Facebook  Interviews på 5 campingpladser – sommeren 2013, 2014: Hirtshals Camping, Aalborg Familie Camping, Skiveren Camping, Lakolk Strand Camping og Hasmark Strand Camping  Interviews med ikke-brugere og lavsæson interviews

Vinter 2013/2014 Ferie For Alle Messe Analyse og endelige konklusioner på samlede data Forår/Sommer 2015 Stedsanalyser med særlig fokus på campingpladsernes planlægning, struktur, landskab og arkitektur Udvikling og visualisering af designscenarier Vinter 2014/ fokuserede interviews med 119 gæster 10 interviews med ‘ikke-campister’ Gennemsnitlig længde: 1/2 time Observationer på to pladser, 1 uge på hver Sommer 2014 interviews med folk der ikke finder camping attraktivt Gennemsnitslængde på 30 minutter Lavsæson interviews på to campingpladser 145 interviews med 318 gæster, på 5 campingpladser Gennemsnitslængde: 1/2 time Derudover en række stemningsbilleder Sommer 2013 Tidligere data: 31 interviews med 61 gæster (varende 30 to 90 minutter) på to campingpladser Indledende undersøgelse på Facebook: 104 svar Indledende arbejde

Hovedtemaer

Frihed  Afbræk fra planlægningsmæssige struktur der præger hverdagen  Frihed til at kunne gøre hvad man vil, når man vil  Mobilitetsfrihed

Natur  Foretrækker aktiviteter som foregår udenfor  Kontakten med naturen ligger i gåture og cykelture  Det primitive som en unik og positiv ting ved camping

Det Sociale  Man ’hilser på’  Campingpladsen som ’et lille samfund’  Det sociale ligger på et uforpligtende niveau

Børnefamilien  Sammen og hver for sig  Forældre – mere samvær  Børn – ustruktureret, uformel, ikke- superviseret leg

Ikke brugere  For ikke at male et for ’lyserødt’ billede af campingferien blev der gennemført en række interviews med folk som tager afstand fra campingferien  Varierende grader af afstandstagen

Data Ikke brugere Facebook: 55 ikke- campister: 8 Tlf. interviews: 8 Ferie For Alle: 38

Grader af afstandstagen Fordomme om camping Image-forplejning Stærkt imod Besværligt Hvad laver man For tæt på andre/for socialt Tilbageholdende Har aldrig overvejet campingferien Ingen info om mulighederne Indifferent

Luksus - Natur

Luksusmennesket  Luksusmennesket er magelig  Vil ikke lave mad, vaske op og gøre rent  Vil ikke dele bad og toilet med andre  Komfort og god mad  Natur, samvær, grill – gourmet mad, jacuzzi, brændeovn  Aktiviteter: jazz, ridning på stranden, gourmet middag, wellness  Dette er for en mindre gruppe – vil man gå efter dem skal man gøre det ordentligt!

Naturmennesket  Naturmennesket vil ikke ligge for tæt op af fremmede  Vil ikke have masser af aktiviteter på pladsen og for meget luksus  Vil ikke associeres med camping men er glad for at rejse i telt/mere primitivt gerne i en gruppe

Tilbage til rødderne – med et twist  Tilbage til lejrpladserne  Klynger af hytte/telt/?  Fællesrum hvor man kan vaske op, lave mad og spise sammen  Overdækket grillplads  Bæredygtighed!

Konkluderende….  Fremtidens campingplads skal blive skarpere på ‘campingværdierne’  Inkludere konteksten  Vælge en camping-vej helhjertet

Tak for opmærksomheden!