TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

TPG handleplans-skema
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Læringsstile og lektier
”Den gode elev” Kvalifikationer er defineret som den enkelte persons faglige, sociale og personlige færdigheder og kunnen Kompetencer betegner personens.
Dansk Prøve 3 maj/juni 2012 Tilmelding til PD3 på IA vil ske i marts
Caseeksamen – ny grundfagsbekendtgørelse PowerPoint til elever Casevirksomhed HTH
De sidste undervisningstimer
Prøveformer og evaluering af kompetencer i biologi
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Almen studieforberedelse
dProg2: Kursusafslutning
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
V ORES A GENDA  Os og vores speciale  Godt ved specialeprocessen  Knapt så godt ved specialeprocessen  Vejledning  Grupper  Gode råd.
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Kvantitative metoder
MUNDTLIG FREMSTILLING
Mindre grimt, tak.
1. november 2012Erling Birkemose Eksaminators rolle Censormøde 1. november 2012.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Relationer – børn og voksne
Drejebogen til eksamen på idræt B
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
PRAKTIK SOM GYMNASIELÆRER MIDTVEJSMØDE
Relationer – børn imellem
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
Grundkursus i synopsisskrivning Stine Heger, cand.mag.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Henriette Lungholt Formidling og metode – uge 47, efterår 08 Mundtlig kommunikation.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Mundtlig eksamen Mat B Spørgsmålene til den mundtlige prøve skal offentliggøres i god tid inden prøven Eksaminationstiden er 30 minutter pr. eksaminand.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 Overordnet Flere gode opgaver De samme fejl går igen.. Alle der har afleveret.
Eksamen.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Dine karakterer Gives ud fra flere elementer. Hvilket niveau E-F, D eller C (taksonomi) Indhold af det der står skrevet holdt op imod det som der forventes.
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
At tale om sexualitet.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
Mundtlig matematik eksamen
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Tips og Tricks. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 15 Overordnet I: CW/HE/Design Typiske problemer ved afleveringer: –manglende referencer! manglende.
Øvelser Samlet rapport.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Synopsis.
Eksamensorientering 2015 Eksamensorientering.
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.1 Eksamen…
Eksamensangst v. psykolog Mehrak Salimi Studenterrådgivningen CSS – november 2013.
Tips & tricks til eksamen Kim Pedersen. Program Inden eksamen Forberedelse til mundtlig eksamen Dit oplæg Eksamenssituationen Nervøsitet…
Først: Uddannelsesspecifikt fag Senere: Grundforløbsprøve Kontor, Handel eller Detail.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Teoretisk pædagogikum
Naturfag.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Mundtlig prøve og mindstekrav på matematik B
Helt tomt regneark.
Infomøde om synteseopgaven
Dansk på GF2.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Præsentationens transcript:

TIBRGA Eksamen

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum Slides er også pensum Kursorisk pensum er IKKE pensum – men må gerne inddrages hvis man føler man har overskud dertil Alt andet stof må ikke inddrages med mindre det er refereret til i jeres obligatoriske opgave og er korrekt refereret her

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 3 af 5 Evaluering og Eksamen Mundtlig eksamen efter 7-trins-skalaen Individuel eksamen Censor: Christina Brodersen I trækker et af seks spørgsmål Ingen forberedelse Det forventes at I behersker alle elementer af jeres obligatoriske opgave Det forventes at I behersker hele pensum

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 4 af 5 Selve eksamen Ingen forberedelse, men I får lov til at trække vejret Start med at skrive den overordnede disposition op på tavlen Læs IKKE op af dispositionen Introducer det projekt du har valgt, de metoder du har brugt, resultaterne opnået samt reflekter over dine valg Husk at henvise mundtligt! Dvs. du skal vide hvor CW kommer fra … Brug tavlen til at fastholde noget af den information du kommer med –det giver censor og mig noget at støtte os til under voteringen Ikke for mange foils/udskrifter (se næste slide) Husk at det er op til dig at fortælle mest muligt på den givne tid Eksaminator forbeholder sig ret til løbende at stille uddybende spørgsmål Regn med at du skal have stof nok til ca. 12 minutter. De sidste 3 minutter vil vi forbeholde os ret til at komme med afklarende spørgsmål HUSK AT KOMME I GOD TID (½-1 time før) – en censor der spilder tiden med at vente bliver let gnaven ;-)

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 5 af 5 Brug af slides/foils Slides/foils er glimrende værktøjer, men ikke til eksamen Der kan anvendes overhead foils eller papirudskrifter (eller bare tavle) – ingen PC slides (giver for mange problemer) Der må bruges nogle få figurer f.eks. fra undervisningen eller fra opgaven Brug ikke tid på kildekode Sørg for ikke at have mere end 4-5 slides at præsenterer (til nøds lidt mere hvis strengt nødvendigt) Absolut ingen tekst (andet end en overskrift til sliden) Overvej at bruge udskrifter i farve