Vinderholdet 2008 - helt basale goder, såsom gratis mad og drikke - gode sove- og bademuligheder - at føle man er en del af et særligt fællesskab - at.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skabelse af dialogiske rum ”
Advertisements

Psykisk arbejdsmiljø.
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Den 16.august 2010 Regionsgården
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Værdigrundlaget i Greve
Bjarne Ibsen Professor, Forskningsleder
Hvad er frivillighed? Hvad kan det bruges til ? Hvordan kommer man igang? Ulla Skov Aldahl.
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup, T: , W: Kompetenceudvikling.
Undervisningsplanlægning
Af overfysioterapeut Dorrit Pind, Skejby Sygehus
Introduktion til værdistrømsanalyser
Forældremøde X årgang.
DBU Fyns HR-strategi.
Vold - et fælles anliggende
UDGANGSPUNKT 6. Februar Læringsmål Den studerende • har indsigt i og forståelse af forholdet mellem unges livs- og udviklingsbetingelser • kan reflektere.
Historier fra et demonstrationsprojekt
Bedste praksis i vandplanarbejdet Irene Wiborg Projektchef Det siger EU – Guideline nr. 8 om involvering.
IS-Strategi.
Grænser for rummelighed
Del projekt i Inklusionsprojektet Aktivitetscenter Kernen Projektet er gennemført i samarbejde mellem: Helene Hansen (pædagog) Kernen Jeanette Sanderhoff.
NOEA/Aalborg Universitet
Forskellige former for magt
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Statens frivillighedspolitik
Afdelingsledelsen Vision og værdigrundlag i Planlægningsområde Syd.
Berlingske Avistryk A/S Kan vi bruge Klimakompasset til navigation i vores verden? 28 april 2010 John Lundsgaard HSEQ-chef Berlingske Avistryk.
Niveauer for læring i organisationen
Fremtidssikring af beboerdemokratiet – hvor er de unge henne?
Etiske problemer i forhold til personlig udvikling Mange af metoderne har et religiøst indhold. Hvordan håndhæver man sin personlige integritet? Hvem taler.
Indsigt og udvælgelse – forstå hvad det betyder for jer
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Temadag for repræsentanter i De Regionale Beskæftigelsesråd d Birgit Hagen, DH repræsentant I Det regionale Beskæftigelsesråd i Region Midtjylland.
Forvaltningsnavn Dagens oplæg -Projektet og boligområdet -Tilgangen i Sund Zone -Hvordan arbejder vi i praksis -Hvad får vi ud af det.
Fællesskab og relAtioner i fdf
Lærerarbejdet - i spændingsfeltet mellem intention og virkelighed Susanne Tellerup.
Kompetencestrategi med mening
Samskabelse Den 19. februar 2014 blev der afholdt Visionsseminar for Kommunalbestyrelsen i Lemvig Kommune, hvor der på politisk niveau blev drøftet og.
Ledelse af frivillige Økumenisk efterårsmøde – 5. november 2011.
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
Selvledelse (Empowerment)
Fritidspas.
Inklusion og inkluderende processer
 Flere Mad- og drikkebilletter  Mulighed for overnatning tæt på ens arbejdsområde.  Madboder eller spisehaller med sund billig mad også før og efter.
Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011.
Virksomhedens sociale kapital Selskab for Arbejdsmiljø 8. Oktober 2008 Kristian Gylling Olesen Ph.d.-studerende Eva Thoft/ Arbejdsmiljøkonsulent/Grontmij.
Ledelsesudfordringer i kommunerne – nu og i den nære fremtid Oplæg for FTF`s Tænketank om ledelse, d. 6. juni v/ Per B. Christensen, formand for.
CFK  Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Høskovkollegiet 2014 Høskovkollegiet 2014 opgørelse Dataindsamlingen er foretaget i perioden fra.
Statusseminar Oversigt Oversigt Det initierende problem – hvorfor et projekt om kommunal branding? Det initierende problem – hvorfor et projekt om kommunal.
Om anvendelse af forberedelse v. Jan Becher Sørensen Rektor, Paderup Gymnasium Konference d. 4. april
Handicapråd og kommunale botilbud Et oplæg om: idealer, paradokser, dilemmaer og udfordringer til kommunerne i krydsfeltet mellem den kommunale økonomi.
Rekruttering og fastholdelse af frivillige Brønden, Brøndby kommune 2. oktober 2010 Anders Jacobsen Konsulent Center for frivilligt socialt arbejde 1.Motiver.
Afgangsprojekt om sygefravær 2013 Lystrup skole Morten Fjord.
Information om forløbsprogram for mennesker med psykisk sygdom og samtidigt misbrug.
Location-based Scheduling En gennemgang af fordele og forskelle V/Erik Jung
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Cph Volunteers Giv en hånd til København. Derfor er vi her : For at kvalificere København til på bedre vis at kunne håndtere primært store, internationale.
Sted og rum Kapitel 3 Bergur Rønne Moberg, Brian L. Due, Mie Femø Nielsen.
Værdibaseret ledelse. Udgangspunktet Fokus på procesværdi som et middel til at opnå målet (højere produktværdi) Alle byggeriets parter er på banen, og.
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Den værdifulde arbejdsplads
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Aalborg Fodbolddommerklub
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Vinderholdet helt basale goder, såsom gratis mad og drikke - gode sove- og bademuligheder - at føle man er en del af et særligt fællesskab - at man er særligt privilegeret i sammenligning med øvrige gæster (fx særlige arrangementer) - fagligt indblik og udfordringer - mere respekt og anerkendelse (også fra ledelsen)

STØRST BETYDNING I2007 -Blive en del af et socialt fællesskab -Mund-til-mund metoden er af størst betydning ved rekruttering -Indblik i organisation og planlægning -Spare penge (gratis billet) -Adskillelse fra dagligdagen Vinderholdet 2008

LEDELSESMÆSSIGE KONSEKVENSER -Der stilles store krav om de bløde værdier fra medarbejdernes side. Det kræver en leder, som formår at fremstå som hyggeonkel, men som samtidig forstår at få opgaverne løst. (”Hyggelederen” 5.9) -Det er vigtigt at prioritere informationsflow til medarbejderne. Og de fysiske forhold skal være attraktive. Sektionerne/grupperne er en broget sammensat skare, som repræsenterer nogle meget forskellige ressourcer. -Ledelsen af de frivillige grupper kalder på alle aspekter af situationsbestemt ledelse. Der er eksempler i hver ende af skalaen af -hængig af de frivilliges såvel som ansvarspersonernes kompetencer. Nogle gange er tiden den afgørende faktor og nogle gange har medarbejderne mulighed for at udføre opgaven fra A til Z. Vinderholdet 2008

-Medarbejderkulturen skal erkendes og respekteres og man bør definere og formidle festivalens værdier/selvforståelse. -Man skal satse meget på en Y-bestemt ledelse, som delagtiggør sine medarbejdere i mål, information og beslutningsprocess - altså med andre ord - hvorfor? -Ledelsen skal være lydhøre overfor klager/ønsker fra de frivillige. -Ledelsen skal prioritere de frivilliges forhold, således at oplevelsen om det særlige fællesskab bevares. HVOR SKAL VI STARTE? Vinderholdet 2008