Forslag til forlig mellem 3B og Kløvermarken Fællesmøde 142 14. Juni 2008.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den forenklede inkassoproces Lov nr. 450 af
Advertisements

FORÆLDELSE Danske Byggeøkonomer 25. Maj 2009 ADVOKAT HANS LYKKE HANSEN
En sund sjæl ……. i et sundt legeme?.
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Afkobling af stivelsesstøtte
Hvad bliver pengene brugt til? Forklaring til budget 2014.
1 Frit valg af hjælpemidler og boligindretning Af Tina Hansen specialkonsulent 15. september 2010.
Forbrugeraftaler kap 9 Af: Pia Hansen.
Kløvermarkens Fælleshus
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
CAD-udvalgets handleplan 2009
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Egebjergnettet Stiftende Generalforsamling for den midlertidige forening 24 oktober 2005.
Fællesmøde april punkt 6 1 Berettigede forventninger til huslejen i Kløvermarken •Fællesmøde nr 140 pkt 6 •Notat af Niels Peter Rasmussen.
Skolebestyrelsesvalg på Vesterkærets Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Finansiering af behandlingen Møde den 21. juni 2006.
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Joken, der bringer dig held!
26.2 Kapacitetsomkostninger
Mødeledelse og deltagelse
Ny skole. Møde d. 14. januar. 1 Ny skole – hvor er vi? Møde d. 14. januar 2013 Kl
Generalforsamlingen 30. juni 2013
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Den fremsynede virksomhedsledelse Hvilke udfordringer har Danmarks almene boliger? Styringsreform Moms på administration Konkurrenceevne Boligerne.
26.1 Udgifter, omkostninger og udbetalinger
Udbetaling af tilskud. Hvad er proceduren og hvad skal man huske Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Den lange forhistorie. Fra aftale til nye love Boligaftalen mellem V + C + DF + RV ”Den almene boligsektors fremtid” 2006 Boligaftale
Hvordan får man fagfolk til at gøre det rigtige – i tide?
Kommunale Parkeringsfonde
Advokat J. Bertel Rasmussen (H)
Netværk for lånesamarbejde Preben Aagaard Nielsen Specialkonsulent Biblioteker Indsæt kontaktinfo på sidste slide, hvis du ønsker dette. Slet/tilføj information.
5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
Ændring af DATO: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv ønsket dato ind i datotekstfeltet med STORE BOGSTAVER 4. Tryk ’anvend.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Gå-hjem-møde Ansvar og pligter - mandag den 30. maj 2011 Bestyrelsens ansvar og pligter Ejerforeninger.
Brugerseminar 2013 Hvordan skaber fælles miljødata værdi for mennesker og miljø?
VE til procesordningen Hjallerup Fjernvarme Temadag 11. december 2014
1 Senior Erhverv Søhøjlandet Nye tider, nye muligheder…! PP er sendt pr.mail.
7. Virksomhedens omkostninger
RevisorM atch. Koncept RevisorMatch er en virksomhed, som udelukkende specialiserer sig i at tilbyde andre virksomheder, gratis rådgivning og assistance.
Webmaster Introduktion til arbejdet som webmaster Webmaster1.
Dialogmøde 17. januar 2011.
Akutplan - Den videre proces i Region Midtjylland Lars Dahl Pedersen Afdelingschef Sundhedsplanlægning Temamøde 6. februar 2007.
14.4 Langfristet lån Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Introduktion Seminar 9. maj 2012  Det videre forløb for de støttede udviklingsprojekter  Muligheder for støtte til realisering DET GODE BOLIGLIV støtter.
Konsulentmøde Marts Dagsorden Børkop 12/ Kaffe rundstykker Velkomst – generelt Nyt sagsflow i tilskudssager.
Initiativer og indsatser i Region Syddanmark IRF forårsmøde, den maj 2009 Palle Mark Christensen, praktiserende læge og klinisk farmakolog, ph.d.
Aftaler 2008 – proces fokus på indsatsområder v. Finn G. Johansen Fag/stabschef d. 14. maj 2007.
7. Virksomhedens omkostninger
Tidsplan 1 ProcesMedarbejdere/ledere/forældrePolitisk niveau Marts19: Skriftlig orientering til involverede ledere Uge : Samtaler med ledere 16:
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Lystoftegård -møde i brugergruppen den 17. maj 2016.
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 20 Ophør af fordringer.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Københavns Kogræsserlaug
Kapitel 20 Ophør af fordringer.
Anbefaling af strategi
Regelsæt feriefonde Ved Søren Balslev og Lisbet Dinsen STAR
Årsplan skolesundhedsplejen 2015,
Kapitel 13 Kreditaftaler.
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
Ferielov 2019.
Kapitel 15 Ophør af fordringer.
Høring af forslag til Budget
Oplæg om nye ferieregler - Kreds Østjylland august 2019
Præsentationens transcript:

Forslag til forlig mellem 3B og Kløvermarken Fællesmøde Juni 2008

Forslag til forlig 3B og Kløvermarken Den 13. juni 2008 har 3B ved Direktør Bent Frederiksen og Kløvermarken, boligafdeling 3071 ved Bestyrelsen samt Byggegruppen indgået følgende aftale: Boligforeningen 3B indbetaler kr kontant snarest i 2008 til endelig afgørelse af tvisten imellem 3B boligforening og boligafdeling 3071, Kløvermarken. Beløbet indgår i afdelingens driftsregnskab. Det driftsoverskud, der herved opstår overføres til afdelingens vedligeholdelseskonto 401, hvorfra brug kan ske efter normale regler. Aftalen er betinget af beslutning på henholdsvis 3B bestyrelsesmøde og på Kløvermarkens fællesmøde.

Byggegruppens arbejde Byggegruppe: Kirsten V og Børge har fulgt byggeprocessen tæt igennem mange år Spurgt efter oplysninger om udgifter mm 19 September 2007 møde med Bent Frederiksen, Finn Palama og Erik Præstegaard 23. september brev fra Kløvermarken, der opsummerer vore hovedspørgsmål og vedlagt dokumentation fra 2005 og 2007

Brev 23. september 2007 Vi mener udgifter til kunst ikke skal betales af Kløver- marken. Efter fonde er det netto kr 3b udbetaler i marts 2004 sidste rate kr til E&B Nilsson. Men uden at modregne opkrævede beløb fra december Vi betaler derfor samme beløb to gange. Efter konkurs, har vi ikke mulighed for at få tilbagebetalt derfra. 3B må på grund af sin grove pligtforsømmelse dække beløbet. 3B har sendt krav til garantistiller om betaling af kr for ikke betalte udlæg men afvises Spørgsmål til andre bilag

Møder maj-juni 2008 Bent Frederiksen har i 2007 givet tilsagn om at Kløvermarken kan gennemgå materiale og få diskuteret vores spørgsmål inden byggesagens afslutning 3B melder klar i maj 2008, og efter store genvordigheder (se bestyrelsesreferat fra 2. juni 2008), har bestyrelse og byggegruppe møde 12. juni med Bent Frederiksen og Erik Præstegaard for at se om vi kan få en aftale

Forslag kr Kunst kr Fejl m.v kr I alt kr

Konklusion på forslaget Endelig afgørelse af tvist mellem 3B Boligforening og Kløvermarken Sag med garantistiller og byggeregnskabets færdiggørelse fortsætter uafhængigt af forliget.

Hvad er alternativet? Hvis vi siger nej nu, er vores mulighed at gå i voldgift eller for retten Kløvermarken skal altså mindst vinde sagen mod 3B Boligforening med kr i erstatning efter omkostninger Bestyrelsens og byggegruppens opfattelse er, at ikke har et retsligt krav på at få dækket kunstudgiften på kr.

Beløbets anvendelse Beløbet på kr placeres i Kløvermarkens vedligeholdelseskonto På budgetmødet i september 2008 vedtages hvordan det indgår i det langsigtede 10 års budget efter normale regler Vi kan sætte huslejeindbetalingernes andel af vedligehold ned i en længere årrække For eksempel ca kr (1% af huslejen) i 15 år eller ca kr (1,5%) i 11 år