Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trivsel - et fokusområde
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
I må endelig stille spørgsmål undervejs !!
Set i forældreperspektiv
Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Aldersintegration - et middel til at opnå målet
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Forældre Skødstrup Skole sept. 2013
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Program Velkomst – Allan Nyt fra matriklen – Allan og Lars
Møde for nye forældre på Åløkkeskolen d. 31/10 – 2013.
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Skolebestyrelsens bud på "Fremtidens skole " på Lemtorpskolen 10
Den åbne skole.
HØJELSE SKOLE.
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Afrapportering AEM Medarbejdere Den 2. september 2009.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Hvad er læseskub? Hovedfokuspunkt: De svage læsere
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Folkeskolereformen - et overblik. Et fagligt løft af folkeskolen Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal.
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Folkeskolereform Version 1.0
- Hvad kan I forvente som forældre?
Folkeskolereform på Sortedamskolen
Ændringer i forbindelse med reformen Med den nye reform indføres følgende ændringer af timefordelingen i udskolingen : Dansk i klasse får eleverne.
Velkommen til Orientering om:  Projekt ”Fleksibel skolestart”.  Heldagsskole og det brede læringsbånd.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Folkeskolereformen på vores skole
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Folkeskolereform 2014.
Mølholm Skole Baggrund & optakt til skolebestyrelsens arbejde med skolen i bevægelse.  Processen vedr. fremtidens skole blev præsenteret, og igangsat.
Kontaktforældre Program
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Udviklingen i Nalunnguarfiup Atuarfia Nalunnguarfiup Atuarfia Atuarfimmik inerisaaneq QANOQ ? SOOQ ? KIMUT ? KIKKUT ? Skoleudvikling HVORDAN? HVORFOR ?
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Tinderhøj Skole Status på FUEL 13. november 2012 Gurli Hartmann.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
SKOLE- REFORM En ny retning – en ny skolevej. De gode intentioner Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen.
Vestre skole d Formål Hvordan vil en længere og mere varieret skoledag se ud for en elev i hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling ? Hvad.
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Medborgerskab på Korsager Skole SMTTE Status: (før projektet gik i gang) Gælder for både elever, forældre og personale. – Manglende sammenhængskraft på.
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Skoleindskrivningsmøde
Princip for kontaktforældre
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Præsentationens transcript:

Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende arbejde

Hvad kom der ud dagen Fire ud af otte fokusområder blev valgt af skolens udviklingsgruppe: Struktur Kommunikation Kompetenceudvikling Fællesskab

Struktur Der blev skudt i øst og vest, se bare: Motion hver dag, frugt bagefter Vidensdeling Heldagsskole Fagteams Mere undervisning på tværs af klassetrinene Mere varierede lærermøder (form og indhold) Udnyttelse af skolens ressourcer Overskuelig plan for dagen

Kommunikation Der skydes stadig! Større info fra ledelse til lærere Klar procedure for børn der udsættes for vold Møder i mindre fora Udviklingssamtaler én gang om året Principper for opførsel, omgangstone etc. for elever ifm. undervisningen Teammøder med få overordnede informationer

Kompetenceudvikling Endnu en salve Efteruddannelse Fokus på kreativ/musiske kurser 20,2 varetages af uddannet personale Ret til 40 timers kursus for alle Mulighed for at kunne tage et ekstra liniefag Mere positivt børnesyn Mere viden om at optimere de svage elevers skolegang

Fællesskab Og her afskedssalutten Fælles planlægning Trinvis morgensamlinger Bakke fælles beslutninger op At vi tager konflikter i frikvartererne mere seriøst At blive bedre til at løse konflikter At skolen kan bruges af klassen/forældre efter skoletid At lærerne kan være på skolen efter kl Positiv omgangstone

Lærernes oplevelse af dagen Usorterede udsagn fra lærerværelset Godt at se hvor skolen er på vej hen Inspirerende, selvom det endnu er lidt svævende Stor forskel på planlægningen i klasserne Godt at forældrene oplever børnenes hverdag/skoledag Luksus at gå på kursus i arbejdstiden Godt skridt i den rigtige retning Emnet kunne være valgt af lærerne God idé med forældrene på skolen Det videre arbejde er straks mere usikkert Godt med en skolebestyrelse der arrangerer en visionsdag Godt at tænke ”store” tanker Det var dejligt, at det gik godt på skolen Det er dejligt de fleste forældre havde en god oplevelse i klasserne

Det opfølgende arbejde Der arbejdes videre… Udviklingsgruppen og ledelsen vil i fællesskab planlægge det videre arbejde Det vil bl.a. foregå på pædagogisk weekend næste skoleår