Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dansk Folkeoplysnings Samråd Folkeoplysningspolitik.
Advertisements

VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
John.M.Nielsen Metode & Co.
Amsterdam vestlige bydel 90 % med fremmed baggrund store sociale problemer i bydelen kriminalitet, optøjer og dårlige uddannelses- forhold computer clubhouse.
Ændringsforslag til lovforslag L1 §12. stk 4 Grupperådsmøde •Oprindeligt forslag Tilføjes til §12, stk. 4: ”Kopi af indkaldelsen med dagsorden og bilag.
Lærerprofessionen.
SFU’s Skolestartskampagne i et ideologisk perspektiv
DEMOKRATISERING : SFUs Martstræf 2011 : Gry Poulsen.
Danske Forsamlingshuse
Forældremøde X årgang.
ArbejdsmiljøNET - region Øst Velkommen til årsmøde 2011.
International Linje.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Fagets formål, fokus og fagmål
Den gamle universitetslov: Formål §1, stk 2: •at drive forskning og give uddannelse •værne om forskningsfriheden •bidrage til at udbrede kendskabet til.
Lærerprofessionen - en definition.
SAMARBEJDE OG MEDINDFLYDELSE. Overordnede bestemmelser Ledelse og medarbejdere skal i samarbejde føre de af kommunalbestyrelsen fastsatte mål ud i livet.
Formidling og forankring i organisationen – hvordan
Demokrati og menneskerettigheder
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Beretning – fra kursuslederen Teologi for Lægfolks generalforsamling 2009.
Velkommen til LO.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Den strategiske forretningsplan – hvordan
Etnisk konsulent Produktionsskolerne i Danmark Tværkulturelt seminar.
Overordnet mål og formål med CABI- projekt (LUP): Fastholdelse, glidende bevægelser gennem systemer og samarbejde på tværs. At opnå mindst 60 % kommer.
Skolereformen og ”FUF”
DET GODE UNDEVISNINGSMILJØ Al magt til eleverne. Undervisningen Indflydelse Store rammer Den enkelte elev - fællesskabet Indlæringsformer Boglig - erhvervsfaglig.
Institut for Idræt Foreningsliv og kommuner. At agere i en projektkultur Charlotte Østergaard, Studieadjunkt Institut for Idræt, Københavns Universitet.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Hvad er samfundsfag Hvad er samfundsfag Sociologi, politik og økonomi
Lærerprofessionen.
Uddrag af politiske principprogrammer
Gør drømmen til virkelighed i KFUM og KFUK i distrikt nord/vestjylland.
Oplæg: Formål, mål og målsætninger.  § 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder dem til.
Sociale kompetencer Og Undervisning i fag
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Ungebasen.
Af OVE K. PEDERSEN Copenhagen Business School DANNELSENS HISTORIE.
Rekruttering til organisationsbestyrelsen Weekendkonference for 6. og 10. kreds Lørdag den 28. september 2013 v/Dorte Hjerrild, BL – Danmarks Almene Boliger.
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
Velkomst Folkeskolereform Forventninger Orienteringer Opstart Praktiske oplysninger Velkomst Folkeskolereform Forventninger Orienteringer Opstart Praktiske.
Sundhedspædagogisk tværfagligt samarbejde
INSTITUTLEDERFORLØB, KICKOFF 27. FEBRUAR 2012 AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR KICK OFF-MØDE 1 Velkomst v. Lauritz B. Holm-Nielsen Præsentation af forløbet.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Den koordinerede ungeindsats
Et spejl til frihed Mennesket er social
Vision mission værdier handleplaner
De frie grundskoler i Danmark Udvikling, etablering, perspektiver NLS konference 29. – 30. marts 2016.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Oplæg til Immun Defekt Foreningens Landsmøde 17. April 2010 Samarbejdet, foreningsarbejdet og meningen med det hele… v. Lene Jensen, direktør.
Ny Nordisk Skole Oplæg for NLS 13. okt.. Ny Nordisk Skole er Nyt politisk signal om værdier og mål for uddannelsessystemet – herunder folkeskolen Inspiration.
Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte.
Velkommen Som medlem er du medejer Co-op betyder samarbejde
Oplæg til Hustræf 2011 Inddragelsens niveauer og perspektiver
til gavn for hele kommunen
Klassesamtale om resiliens
Overordnede bestemmelser
SAMARBEJDE giver FÆLLESSKAB og UDVIKLING
Kodeks for godt arbejdsmiljø
“Herre, din højre hånd er mægtig i styrke” (2. Mosebog 15, 6)
Kvalitet i folkeoplysningen
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Princip for kontaktforældre
Introduktion til Folkeoplysningsområdet
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Hvad er det lige med de der Venstrefolk og VU’ere…… 2. februar 2013

Den liberale familie kan mere sammen

Formål LOF har til formål, ud fra en liberal grundholdning, at skabe undervisning og aktiviteter: -der bygger på respekt for den enkelte deltager og frihed til at være forskellig. -der giver viden og indsigt, der kan sætte den enkelte deltager i stand til at tage ansvar for eget liv -der formidler oplevelser og undervisning, der styrker den enkeltes livsglæde Dette for at medvirke til den enkeltes alsidige udvikling og medleven i et demokratisk samfund.

Formål a.at arbejde med og sprede oplysning om samfundsmæssige, kulturelle og internationale spørgsmål blandt unge på grundlag af liberale ideer, samt i tilslutning hertil, b.at søge indflydelse på samfundets udvikling

Formål Venstres mål er et liberalt samfund, der bygger på frihed, frisind og fællesskab: -Retten til at leve et liv i frihed med respekt for andre menneskers ret til samme frihed -Retten til at tage ansvar for sit eget liv og medansvar for andre menneskers og fællesskabet. -Respekt for det enkelte menneskes egenart og integritet -Retten til privat ejendom

Det formelle organisatoriske…. VU har repræsentanter i alle Venstres bestyrelser LOF har repræsentanter kommuneforeningsbestyrelser og Hovedbestyrelsen i Venstre VU og LOF har delegerede på Venstres Landsmøde VU’ere kan få medlemsrettigheder i Venstre på deres VU- medlemskort. Medlemmer af Venstre og VU indkaldes til LOFs årsmøde Mindst flertallet af LOF bestyrelsen vælges blandt medlemmer af Venstre og VU.

Nu gælder det jeres erfaringer…

Tak for i dag