Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte."— Præsentationens transcript:

1 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU 9.11.2015 Ved formand Michael Brixtofte

2 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Skolebestyrelsen 2015 Formand Michael Brixtofte Forældre valgte medlemmer Sami Stephan Boutaiba Ditte Frandsen Philip Greve Niels Rolf Jacobsen Malene Vandel Pernille Schimming Elev repræsentanter Wilhelm Oppelstrup Østrøm Noah Alexander Boutaiba Zeman Lærer og pædagog repræsentanter Berit Stokholm Marianne Gregersen Skoleledelsen Niels Berendsen Tommy Fredensborg

3 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Folkeskolereformen De tre nationale mål er 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater. 3.Tilliden til og trivslen i folkeskolen skal styrkes blandt andet gennem respekt for professionel viden og praksis. De fire operationelle mål er 1.Mindst 80 procent af eleverne skal være gode til at læse og regne i de nationale test. 2.Andelen af de allerdygtigste elever i dansk og matematik skal stige år for år. 3.Andelen af elever med dårligere resultater i de nati- onale test for læsning og matematik skal reduceres år for år. 4.Elevernes trivsel skal øges.

4 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret SWOT for Allerslev skole

5 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Skolebestyrelsens vision for Allerslev skole En suveræn skole med optimale rammer for god undervisning En åben skole med en synlig integration til lokal samfundet

6 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Vores visioner og drømme Optimere rammerne for god undervisning – Sikre og styrke den faglig dygtighed. – Give de musisk - kreative fag bedre muligheder. – Ikke automatisk ses som en skole for gymnasie forberedelse. – Kunne arbejde bedre med små hold - holdundervisning så det rammer den enkelte elev. – Skabe bedre muligheder for at skærme de elever, der har brug for det. – Drømmer om at lærerne genfinder motivationen for at være lærer - kulturforandring – forandringsledelse. Skolen i lokal samfundet – Et sammenhængende liv - med bysamfundet - kulturelle og sportslige muligheder - flere og bedre faciliteter for de unge - bedre mulighed for at bruge skolen - hvis rammerne udvides. – De lokale kræfters indflydelse på den gode skole. Som eksempelvis: Det gode forslag til en spændende halløsning. Kvalitetsløft er en fælles opgave der nok kræver flere ressourcer.

7 Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Vores spørgsmål til jer De brændende platforme – Har børnetallene og de økonomiske rammer/forudsætninger ændret sig? Unge universer – Hvordan holder vi på de unge, så de ikke fravælger Vores sted? – Kan vi forbedre de ydre rammer for de unge på skolen/i byen i kontekst: Den åbne skole? Vi tiltrækker faktisk unge på de ældre årgange fordi vi her har et godt ungeunivers der appelerer til de unge, der gerne vil være flere sammen. Vores spørgsmål til jer – Er det frie skolevalg i 0 klasse med til at underminerer tankegangen i Vores sted? – Hvordan mener I, vi kommer i mål med skolereformen og visionerne i ”Suveræne Skoler”? – Hvilke tiltag vil I tage, og hvordan vil I følge op på f.eks. undervisningsdifferentierings implementering i de enkelte skoler?


Download ppt "Allerslev Skole, SFO: Valhal, Bifrost og Lageret Allerslev skolebestyrelses Møde med BU Ved formand Michael Brixtofte."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google