Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Beretning – fra kursuslederen Teologi for Lægfolks generalforsamling 2009.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Beretning – fra kursuslederen Teologi for Lægfolks generalforsamling 2009."— Præsentationens transcript:

1 Beretning – fra kursuslederen Teologi for Lægfolks generalforsamling 2009

2 Ny administration og nye tiltag på TFL Nye ansigter Betaling via netbank/kontonr. – flere informationer fra kursusleder via hjemmesiden Træffetid hverdage 08:00 – 15:00 - Nyt telefonnr.: 8627 4122 Nye tiltag fra kursusåret 2009/2010: TEMA og flytning af gudstjeneste til om lørdagen kl. 14:20 kort liturgisk gudstjeneste i forbindelse med plenum Ny hjemmeside Diakoni Karin Anita John

3 PR tiltag for TFL: Den nye folder 2009/2010 udkom i maj til landskonventet: Folderen er sendt ud til kirker & biblioteker i Østjylland 4 annoncer på Kristeligt Dagblads forside TFLs hjemmeside opdateret med nyt program TFLs kursister - de bedste ambassadører for kurset! TAG FOLDERE MED HJEM! - OG FORDEL DEM VIDT OG BREDT!

4 Kursister: Hold IA: 21 kursister Hold II A: 18 kursister Hold III A: 15 kursister Hold X: i gennemsnit 30 på de 4 hold

5 Det kommende kursusår: På nuværende tidspunkt er der 20 nye kursister tilmeldt til hold IA – der er plads til mange flere! TAG FOLDERE MED HJEM – OG DEL UD TIL HØJRE OG VENSTRE! Kontingentstigning i det nye kursusår: kr.: 1260 (960*)

6 Veteranholdet 2009 – tidligere kursister: Vi sendte ca. 300 breve ud til tidligere kursister med indbydelse til veterankurset. Ca. 60 har taget imod tilbuddet i år til veterankurset 2009 Vi bliver ca. 105 til festmiddagen på fredag! Få oplysninger om TFL via hjemmesiden – det sparer porto!

7 Sommerkonventet: En vigtig del af kursusforløbet på TFL - undervisning, samvær og fællesskab! Næsten alle kursister deltager i 2009!

8 Foreningen Teologi for Lægfolk: - hertil betalte kursisterne tidligere for kost & logi; men nu betales der direkte til Diakonhøjskolen på kontonr.: 5077 2005398 (Jyske Bank) Foreningen Teologi for Lægfolk er den juridiske størrelse, der arrangerer kurser under Folkeoplysningsloven for Teologi for Lægfolk. Evard Bruun er folkevalgt revisor på Foreningen Teologi for Læg- folks regnskab.

9 Århus Kommune: Teologi for Lægfolk skal indberette regnskab, lave statistikker og andet materiale som grundlag for tilskud til lærer/lederløn. Derudover modtager TFL tilskud til pensionister, efterlønnere, arbejdsledige og personer over 60 uden arbejdsindtægt. Det laver TFL også en opgørelse over til Århus Kommune. Det er beklageligt, at tilskuddet kun gælder kursister, bosiddende i Århus Kommune. TFLs lille fond yder gerne tilskud til kursusafgiften til kursister på baggrund af en begrundet ansøgning.

10 TFLs lærere: En stor tak til TFLs lærere for godt samarbejde i det forgangne år!

11 Slutbemærkninger: TAK til: jer kursister for samarbejdet, og fordi i har taget godt imod mig! klasserepræsentanterne for jeres førelse af dagbøgerne STOR tak til Evard Bruun for altid at stå ”stand by”, når det kniber! Lars Otto Kjær Nielsen, TFLs webmaster, for stor indsats med TFLs hjemmeside mine kolleger her på Diakonhøjskolen for at bære med og hjælpe til og til bestyrelsen og ikke mindst til bestyrelsesformanden, Helge Kjær Nielsen, for tillid og stor opbakning!

12 ”HUSK!” Tag foldere med ud i det ganske land! - Tak!


Download ppt "Beretning – fra kursuslederen Teologi for Lægfolks generalforsamling 2009."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google