Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg"— Præsentationens transcript:

1 Denne ønskebrønd i Skotland har modtaget en mønt fra Frivilligcenter Sydsjælland-Møn i 2018

2 Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
2013 Formand for Hjerteforeningen 2016 Formand Frivilligcenter Sydsjælland-Møn Webmaster Frivilligcentret og Stensved Lokalråd Frivillig i Ældre Sagen

3 Frivilligcentrets historie
Initiativ gruppen holdt møde. Røde Kors, Ældre Sagen, Kræftensbekæmpelse, Handicapsvømning, Lev samt Hjerteforeningen. Stiftende generalforsamling Bestyrelse, suppleanter og revisor. Handicapsvømning, Parkinsonforeningen, Hjerteforeningen, Alzheimerforeningen, DHF Møn, Kræftens Bekæmpelse, Sind, Lev og Gigtforeningen. 2013 Lokaler på Marienberg skole. 2016 Lokaler på Bykontoret 2019 Lokaler?

4 Frivilligcentrets kurser
2014 Tips og tricks – den gode ansøgning til offentlige puljer 2015 Brugen af de sociale medier til at få flere frivillige 2016 Bisidder 2017 Samskabelse 2018 ???

5 2018! Hvordan mon det ser ud i 2019?

6 Formål Frivilligcenter Sydsjælland-Møn
At etablere en tydelig indgang for borgeren til det frivillige sociale arbejde og formidle dette bredt ud via trykt materiale og hjemmeside. Hensigten er at skabe en platform, hvor borgeren kan søge uddybende oplysninger om eksisterende foreninger og deres arbejde, og hvor borgeren kan modtage hjælp til at matche sine interesser for frivilligt arbejde med en passende forening. At synliggøre, støtte og inspirere det frivillige arbejde i samarbejde med lokale foreninger/organisationer, Kommunen og erhvervslivet samt skabe gode rammer for det frivillige sociale arbejde. At styrke kvaliteten af det frivillige arbejde i Kommunen ved at tilbyde rådgivning og praktisk hjælp til de frivillige foreninger og arrangere fælles uddannelse, der skal forbedre de frivilliges kompetance i forhold til væsentlige arbejdsopgaver i foreningsregi. At fremme et lokalt samspil mellem frivillige og professionelle set i et helhedsorienteret perspektiv, hvor brugere, frivillige og professionelle supplerer hinanden i respekt for forskellige tilgange til fælles mål og fordomsfrit og respektfuldt tager udgangspunkt i det enkelte menneskes ønsker og behov, samt at afsøge muligheden for at indgå utraditionelle samarbejder fx partnerskabsaftaler og private sponsorater. At skabe et sted, hvor frivillig social indsats bringer ressourcestærke og mindre ressourcestærke borgere sammen i et ligeværdigt fællesskab, hvor frivillige stiller sig til rådighed med tid, omsorg og nærvær.

7 Øst Berlin 2018

8 Idéer fra foreningerne til den stiftende generalforsamling 2013
Idéer 2019 fra bestyrelsen Let adgang til at benytte kommunale lokaler Én indgang til kommunen Kurser og temadage for frivillige Lave fælles arrangementer Få flere unge med i fællesskabet Sparring og iværksættelse af nye tiltag Formidling og synliggørelse af frivillige aktiviteter. Hjælp til at ansøge om midler til den frivillig indsats.

9 Spørgsmål? samt Idéer kan afleveres på denne seddel

10

11 Tak fordi i lyttede.


Download ppt "Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google