SSP-konference 2011 - velkomst Af Jesper Reming Tangbæk Børn og Kultur.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sårbare unge P I H L I N K L U S I V E - oplæg og dialog om planer for
Advertisements

Inddrag nu Kick-off møde
”Sæt viden i bevægelse og …” Tema eftermiddag Udvikling af samarbejde, vidensdeling og koordinering • Udvikling af samarbejde, koordinering og vidensdeling.
Endeligt forslag til ”Lys i øjnene” Præsentation af politikken før høringsrunde.
Samtaler i hverdagen & Understøttende sprogstrategier
Initiativer i forlængelse af kommissionen vedr. ungdomskriminalitet Januar 2011.
Børn og Unge Fokusområdet: Sundhed, trivsel og kriminalitetsforebyggelse Der etableres i hvert distrikt et trivsels- og sundhedsråd i efteråret 2013 Målsætning:
Udvikling af tilbud om tværfaglig og tværsektorielt koordineret indsats til børn med cerebral parese - organiseret i et samarbejde mellem Kolding Kommune,
Økonomien i det boligsociale arbejde Bo Andersen Konsulent Boligsocial Funktion.
Familierådslagning og Det Inddragende Netværksmøde
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
Hvordan bliver en boligsocial helhedsplan til ?
Lovgivning og etik i forhold til unge og deres retsstilling
Tværgående indsats for unge årige
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Sanna Dragholm projektleder
Profilskole og styrket social indsats i Høje Gladsaxe skoles skoledistrikt og i Værebro Gladsaxe kommune deltager i Socialministeriets projekt Styrket.
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
UUUC Årskonference 2011 Hvad ved vi om social arv?
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Lederforum Dagsorden: Velkommen Samarbejde med de lokale medier
Espe Maria Kahler, Integrationsnet, DFH Side 1 Hvad skal man have blik for hos et flygtningebarn i mistrivsel?
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
SOLRØD KOMMUNE | Sund By Netværket Alkohol – temagruppe børn og unge.
v. Lise Amholt, Københavns kommune
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Statens Kunstråd § 1. Kunstrådets formål er at fremme udviklingen af kunsten i Danmark og dansk kunst i udlandet. Tre områder: –Støtte: Litteratur, scenekunst,
Systematisk risikovurdering
DLO-konference i OCC d. 27. november 2006 Hvad driver kommunerne til markante strukturændringer? Oplæg ved børne- og kulturdirektør Per B. Christensen,
Status for Det Internationale Kulturpanels arbejde Oplæg på Kulturseminaret 30. august 2011 ved Jesper Hermansen, formand for Det Internationale Kulturpanel.
Børnehavens og skolens samarbejde er godt.
DEN UNGE SOCIALT DYSFUNKTIONELLE PATIENT. LÆGEDAGE 2014
Sprogstimulering, tværfagligt samarbejde og inklusion Torben Munkholm Pia Østergaard Morten Anker Hansen Workshop på konference om inklusion Maj 2013.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Temadag for klubberne i Roskilde 2012 Af Direktør Jesper Reming Tangbæk, Børn og Kultur Børn og Kultur.
Arbejdet med udsatte børn i Høje-Taastrup Kommune
Krisestyring i SSP samarbejdet
Forebyggelsespakken om hygiejne. Vejen Kommune på vej Proces med implementering af forebyggelsespakkerne udsendt af Sundhedsstyrelsen. Indarbejdes i temaplanen.
Program Velkommen AKT i Herning Kommune
22. September 2010, Kommunernes Landsforening 5 udfordringer – 5 løsninger.
R etsplejelovens § 115 b. Tavshedspligt POA Politiet kan videregive oplysninger om enkeltpersoners rent private forhold til andre myndigheder, hvis videregivelsen.
Den koordinerede ungeindsats
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
ORGANISERING OG LEDELSE AF MISBRUGSBEHANDLING TIL UNGE UNDER 18 ÅR Socialstyrelsens Konference om Unge og Rusmidler 27. april 2015 Oplæg v. Åse Kjøller,
Onsdag 5. september 2007 Telefoni Telefoner i Gribskov - anvendelse - betjening – kultur 18. januar 2007 onsdag 5. september 2007.
SPS Ny procedure for opmærksomhed og ansøgning. Problemstillingen er –Forskel på rettigheder i kommunalt regi og i ungdomsuddannelserne –Derfor er der.
Dialogforum 11. Maj ½ time med dialog vedr. unge med kriminelle handlinger og brug af rusmidler  Hvordan bruger vi hinanden til gavn for de unge?
SSP Køge Rene Christensen Jesper Snitgaard
Den 29. september 2009 FURESØ SÆTTER LYS PÅ BØRN OG UNGE VELKOMMEN TIL KONFERENCE OG UDSTILLING De gode overgange – det vi vil.
Intro til samarbejdet med socialfaglig rådgiver Organisation – Tværfagligt Center For Børn og Unge Formål og målsætning Målgruppen Kendetegn ved socialfaglig.
BKF Børne- og Kulturchefforeningen Dagplejen – en central brik i kommunernes dagtilbud -BKF-synspunkter om omstilling på dagtilbudsområdet på FOA- konference.
Temadag om ungdomskriminalitet 11. december 2008 Eigtveds Pakhus Opponering om principper for forebyggelse Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen.
Oplæg til møde med gruppeformændene om kriminelle grupperinger i Odense Børn- og Ungeforvaltningen juni 2009.
Bente Jensen, LANDSKONFERENCE 2006 Udsatte børn i dagtilbud Hvad ved vi, hvad gør vi - og hvordan kan kvalitet fremmes? Oplæg på FOA Landskonference,
Gadeplansarbejdet i Køge Børne- og Ungeforvaltningen / SSP FEB Jesper Snitgaard.
Palliation til børn og unge
SSP Årsmøde 9. november 2016 Skoleforsømmere.
SSP ledergruppemøder april 2016
Socialstyrelsens temadag i Viborg
Plan for sammenhængende indsats overfor ungdomskriminalitet
Kodeks for godt arbejdsmiljø
Introduktionsmøde for nye byrådskandidater
Samrådet september 2012.
Den kriminelle fødekæde i bander og
Det handler om eleverne
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
Inspirationsworkshop med fokus på
Præsentationens transcript:

SSP-konference velkomst Af Jesper Reming Tangbæk Børn og Kultur

Formål og mål med konferencen At SSP organisationen kender: –Den kriminalitetsforebyggende plan –Den sammenhængende børnepolitik –SSP-grundlaget –Hvad virker i forhold til det kriminalitetsforebyggende arbejde? At der kommer en større bevågenhed omkring det kriminalitetsforebyggende arbejde

Den eksemplariske lokalgruppe Er kontinuerlig over tid Møder op hver gang Er velforberedt Tager problemstillinger fra egen institution eller område op Samarbejder om de nødvendige indsatser

Det eksemplariske medlem af SSP-organisationen Sørger for at forældre, børn og unge bliver inddraget, når man bliver opmærksom på en problemstilling Inddrager relevante kollegaer i et tværfagligt samarbejde og i forhold til forskellige løsninger

SSPs indsatser Den generelle indsats over for alle Den specifikke indsats over for grupper Den individorienterede indsats