Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Workshop for forsvaret Kompetenceudvikling og samarbejde i lokalområdet – fra ord til handling.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Egå Gymnasium Dialog mellem fagene og erhvervslivet Startkonference 5. September 2011.
Advertisements

3. seminar om afklaring og vurdering af realkompetencer 20.maj 2010 Silkeborg Ulla Nistrup Velkommen.
Eventudvikling i Rebild Kommune
Mandag den 6. oktober 2008 VIP2 Jobpakkeambassadør kursus.
Nytænkning af vagtbegrebet – 2. møde
EU Socialfondsprojektet
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
1 COPENHAGEN FINANCE IT REGION - Mere vækst og innovation i krydsfeltet mellem finans og IT.
Transport på landet Konference 5.november Transport på landet • Kompliceret • Ingen nemme løsninger • Mangler nytænkning Tendens: Find selv på løsninger.
Velkommen Niels Møller.
Udviklingsplaner Sønderborg
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
Intern survey uge 45.
For vejledere i opgaver og projekter i 2g og 2hf Dynamokursus d
Den anerkendende tilgang fra ord til handling
Program – : Panel. Oplæg og debat – 11
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder på biblioteker Aalborg og Vejle 12. og 13. september 2013.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Velkommen til konsulentuddannelsesdagen 18. marts 2010.
Perspektiver på voksen- og efteruddannelsesområdet
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Administrationsseminar, den 27. april 2010 Administrationsseminar Tirsdag, den 27. april 2010.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Værktøjer i KVIK og opsamling på forbedringsprojekter Hvordan foregår en KVIK-selvevaluering?
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
Energi på Tværs Workshop den 31. marts 2014 Velkomst ved vicedirektør Kristian Johnsen.
Workshop plan Virkningsevaluering, VIA UC, Hedeager 2, 8200 Aarhus N.
PSYKOTERAPEUTISK CENTER
Kulturpolitisk temamøde, Struer Byråd, 20. november 2007 STRUER KOMMUNE Møde den 29. november 2007 Til første møde om Udviklingsprojekt på Dagtilbudsområdet.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
Biblioteket som læringscenter
Velkommen til inspirationsdag Kompetencestrategi – hvordan?
Det gode boligliv Seminar for udviklingsprojekter Astrid Bruus Thomsen.
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Temadag for kommende RBR-repræsentanter 18. maj 2010.
Kompetencestrategi med mening
Velkommen til Udviklingsdag 2 TUP Maj 2013.
Velkommen til Konference om det opsøgende arbejde 13. Oktober 2011 Anne Birch, UNIC.
Nytænkning af vagtbegrebet II – 4. møde Gentofte Hovedbibliotek Den 11. december 2013.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til Temamøde i SCKK den 8. oktober 2008 Kompetencestrategi - hvordan?
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling Kompetenceudvikling af administrative medarbejdere.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Strategiseminar 28. og 29. januar 2008, Bogense Velkomst Praktiske forhold Programoversigt for de to dage.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Kompetenceudvikling i et strategisk perspektiv Konference om nyskabelse og motivation 15. juni.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
KVIK KvalitetsVærktøj til udvikling af Innovation og Kompetence
Oplæg til LO Torsdag den 30. august 2007 Bedre vejledning og rådgivning.
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Skift af farvetema: 1.Vælg ’Design’ i PowerPoint menubjælken 2.Vælg ’Farver’ 3.Vælg ’farveskema’ SKI_GRØN eller SKI_BLÅ Indsæt nyt billede i format H 17,3.
Temaer for mødet Aktuelle kommunale udfordringer Formålet med det fælleskommunale kvalitetsprojekt Forventninger til regeringens kvalitetsreform Det videre.
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT I ucl.dk I UNIVERSITY COLLEGE LILLEBAELT Arbejdsmøde den 8. november 2011.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Fokus på realkompetencer.
Velkommen til KIP lancering Kompetencer I Praksis.
Workshop om fremtidens samarbejdsmodeller mellem universiteter og små- og mellemstore virksomheder Introduktion v/ Christian Nielsen.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Eksempler på Forsvarets brug af det offentlige uddannelsessystem.
Kompetencerejsen Program informationsmødet 14. maj Velkomst ved Henrik Hjortdal, SCKK Hvad karakteriserer et godt forskningsmiljø?
Formål At give inspiration til at få tænkt fjernundervisning (e-læring) ind i forsvarets uddannelser og kompeten- ceudvikling af medarbejderne.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til SCKK til temamøde om ”Kortere uddannede og kompetencestrategier.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
Offentlige data i spil. 10: :05 Velkomst 10: :30 ”Offentlige data i spil”, Christian Lanng, IT- og Telestyrelsen 10: :00 “Tal i bevægelse”,
Formålet med dagen Styrke Handicaprådenes samarbejde og indflydelse i kommunerne Ny viden, erfaringsudveksling og inspiration til det fremtidige arbejde.
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Seminar om jobrotation i Østdanmark 21. juni 2012.
Netværksmøde, Region Midt og Nord 21. marts 2017
Temadag for inspektorer, pædagogiske ledere og vicerektorer
Præsentationens transcript:

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Workshop for forsvaret Kompetenceudvikling og samarbejde i lokalområdet – fra ord til handling - inspiration til at komme i gang Forsvarets brancheudvalg og SCKK

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Program 9.30 Velkomst, program og formål. –Kort introduktion til Forsvarets brancheudvalg –SCKK og OK 08 – de nye udvalg og mulighederne 9.45De gode historier, der sætter konkret fokus på Forsvarets brug af det offentlige uddannelsessystem 10.00Kompetencestrategi med mening 10.15Kort pause 10.30Det offentlige uddannelsessystem 11.00Refusion – hvordan gør vi i forsvaret 11.15Gruppearbejde I: Hvilke konkrete regionale kompetence-udviklingsaktiviteter har vi behov for at igangsætte i forsvaret? Plenumpræsentation 12.15Frokost 13.00Anerkendelse af realkompetencer – præsentation af projekt Karrierespor 13.15Oplæg fra skolerne – udviklingsprojekter og tilbud i regionen 13.30Gruppearbejde II: Hvilke konkrete tiltag vil styrke forsvarets brug af det offentlige efter –og videreuddannelsessystem. Styrkelse af det regionale samarbejde – netværk og partnerskaber Fælles opsamling, afrunding og evaluering Tak for i dag

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Formål med dagen At styrke det lokale uddannelsessamarbejde mellem forsvar og uddannelsesudbydere samt sikre en optimering af brugen af det offentlige efter- og videreuddannelsessystem. At skabe en større viden om de eksisterende muligheder for efter og videreuddannelse i det offentlige uddannelsessystem At afdække behov for igangsættelse af regionale udviklingsaktiviteter At afdække behovet for etablering af netværk og partnerskaber mellem forsvarets enheder og lokale uddannelsesudbydere At sikre en større grad af koordinering og vidensdeling mellem forskellige initiativer på centralt og decentralt niveau i forsvaret

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK SCKK er oprettet af overenskomstparterne på det statslige område Yder gratis rådgivning om kompetence- og kvalitetsudvikling til statens arbejdspladser Formidler viden og erfaringer gennem temamøder, konferencer og netværk Yder økonomisk støtte til kompetenceudvikling, eksempelvis gennem Kompetencefonden og en række udvalg Udvikler arbejdsmarkedsuddannelser, værktøjer og inspirationsmateriale SCKK: Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK