Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nytænkning af vagtbegrebet – 2. møde

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nytænkning af vagtbegrebet – 2. møde"— Præsentationens transcript:

1 Nytænkning af vagtbegrebet – 2. møde
Gentofte Hovedbibliotek Den 3. oktober 2012

2 Program – formiddag: 08.45-09.00: Kaffe & rundstykker
: Velkomst : Videndeling om udfordringerne : Pause : De fysiske rammer og vagten - deltageroplæg : Frokost

3 Program – eftermiddag:
: Deltageroplæg fortsat og Oplæg: Handleplaner, forankring og ejerskab Pause Inspirationscase: Garaget i Malmö v. Sara Espensen & Lisa Jansson Tak for i dag

4 Opfølgning på hjemmeopgave
Hvilke læringspointer fra dagens oplæg er interessante at gå videre med i jeres arbejde med at udvikle vagtbegrebet? Hvordan kan det få indflydelse på jeres handleplan?

5 Videndeling om udfordringerne
Kl

6 Spørgsmål?

7 Pause

8 De fysiske rammer og vagten
Deltageroplæg ved: Herlev Bibliotekerne Biblioteket Rentemestervej Ørestad/Solvang Biblioteker Helsingør Kommunes Bibliotekerne De fysiske rammer og vagten - deltageroplæg Helsingør, BIBLIOTEKET - Rentemestervej, Herlev og Ørestad/Solvang Biblioteker

9 Spørgsmål?

10 Frokost

11 Handleplaner

12 Kendetegn ved en god handleplan I:
Skaber overblik, fælles forståelse og accept af projektet Gør projektet mere håndterbart og overskueligt Skaber tempo og intensitet i projektet Skaber og tydeliggør sammenhæng mellem formål og leverancer/mål, den enkeltes indsats og ansvar Kan bruges som styrings- og delegerings-redskab samt til projektopfølgning Formål Ved at udarbejde en milepælsplan/handleplan for projektet deles projektet op i mindre og mere håndterbare bidder. Formålet er bl.a. at sikre, at de leverancer og delleverancer, som skal nås i forløbet, er formuleret entydigt og kan kommunikeres til andre. Det overordnede formål med handleplanen er at fastlægge perspektivet for indsatsen for at sikre sammenhæng i indsatsen og for at klargøre grundlaget for alle involverede.

13 Kendetegn ved en god handleplan II:
Er egnet til at følge op med – giver mulighed for en fokuseret evaluering. Skaber organisatorisk forankring - gør det tydeligt for kolleger, ledelse og samarbejdspartnere hvad projektet/ indsatsen indbefatter.

14 Handleplaner Og HUSK at tænke proces og
forankring ind i jeres handleplaner!

15 Øvelse/gruppearbejde
Kl

16 Arbejde i makkerpar Hvordan kan formiddagens læringspointer få indflydelse på jeres handleplan? Hvordan tænker i bedst muligt proces og ejerskab ind i jeres handleplaner?

17 Spørgsmål? 17

18 Pause

19 Inspirationscase Gagraget i Malmö v/ Sara Espensen og Lisa Jansson
Kl

20 Hjemmeopgave Hvordan kan dagens læringspointer få indflydelse på jeres handleplan? Hvordan tænker i bedst muligt proces og ejerskab ind i jeres handleplaner? Får indholdet i jeres handleplaner konsekvenser for andre områder/dele af organisationen, som det er vigtig at tage hånd om? Hvordan kan det få indflydelse på jeres handleplan? Har nytænkningen af vagtbegrebet konsekvenser for andre områder/dele af organisationen, som det er vigtig at tage hånd om?


Download ppt "Nytænkning af vagtbegrebet – 2. møde"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google