EUC Lillebælt. ”Den røde tråd” Formål: Virksomforlagt undervisning i specialiserede virksomheders kompetencer. Matchning af elever og virksomheder for.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anvendelsesorienteret undervisning – Pædagogisk It
Advertisements

Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Partnerskabsdag: Skolereform Tirsdag d. 10
Elevplaner Elevplan Dialog ! Evalueringer Elevmål.
Fastholdelsesstrategier på EUC Syd Udfordringen  95 % af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse.  Det er nødvendigt at vi alle i fællesskab.
AT TRÆDE I DE BEDSTE FODSPOR – FRA PRODUKTIONSSKOLE TIL ERHVERVSUDDANNELSE Under programmet ”Bedre overgang til og fastholdelse i erhvervsuddannelserne”
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
Mercantec NU forstår jeg det! Gennem bedre faglig læring til større faglig forståelse Mercantec.
Arbejdsgivernes bidrag til beskæftigelsesplan 2009 Arbejdsgiverrepræsentanterne i LBR Virksomhederne og mangel på arbejdskraft.
Talentvejen Selandia CEU, Mercantec, Aalborg Tech i samarbejde med
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Teknikfag Byggeri & Energi
EUD indgange: EUC LILLEBÆLT Bygge og anlæg (G) tømrer
Tværfaglig Skolepraktik i virksomhedslignende miljøer
Etablering af virksomhedsklynger i bygge og anlægsbranchen.
Kvalitet i Skolepraktik. 3 formål 1.Etablering af virksomhedsklynger 2.Et korps af praktikambassadører 3.Koordinerende praktikpladscenter Smed, industritekniker.
Talentvejen på EUC Vest Marts Deltagende indgange 2 undervisere 6 virksomheder Produktion & udvikling 4 undervisere 2 virksomheder Bygge & Anlæg.
Karen Hornbæk Svendsen
Studiekompetencegivende eksamen
Workshop 3 Kriterier til autentiske opgaver.  Valgfag - efterårssemester  Start uge 43  Mål med valgfag er udarbejdelse af produkt med udgangspunkt.
Hvad har vi arbejdet med? Skiftet fra at ekskludere til at inkludere Kompetenceudviklingsforløb for alle medarbejdere Rotationsprojekt med.
Valg af parametre.
Bedre overgangsvejledning gennem øget aktørinddragelse på Djursland Et projekt med: Viden Djurs – Lead partner UU-Djursland Ørum Skole Auning Skole.
Klyngemodel en samarbejdsform i skolepraktikken Deltager: Uddannelser: Svendborg erhvervskole Tømrer, Murer, Maler og elektriker UC. Holstebro Lager og.
”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for.
Kap 10 Målgrupper Kapitel 10.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Relationen sikrer helhed og tryghed i elevens uddannelsesforløb.
Bedre faglig læsning og skrivning i den faglige undervisning Ansøger EUC Nord og EUC Nordvest Har gennemført tiltag i den faglige undervisning for implementering.
Frank Paulsen.
Fagdidaktisk kursus i biologi
FRA UDVALG TIL ELEVPLAN Elevplankonference september 2013
Elevplankonference september
N YE ELEVTYPER – FOKUS PÅ TYDELIGHED, ANERKENDELSE OG STUDIEKOMPETENCE.
Mercantec 2 Elevplan i dag: -Indkaldelse af elever via elevplan. -Lokal uddannelsesplan offentlig -De enkelte uddannelsesforløb er beskrevet i elevplan.
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Digital formativ sprogscreening på EUD
Ny nordisk skole Mandag den 2. februar 2015
Før vi begynder: Rød tråd Affaldstema –Parallelt med erfaringer Hvad skal vores produkt være? Hvad forventer du at få ud af dette forløb? –Noget du særligt.
Univeristy College Syddanmark, 23. marts 2015 – set fra evaluators perspektiv Dorthe Carlsen. Odense,
LÆSNING OG SKRIVNING PÅ PRODUKTIONSSKOLEN – VEJE TIL STYRKELSE AF FAGLÆRERENS DIDAKTISKE KOMPETENCER Under programmet ”Bedre faglig læsning og skrivning”
Skriv titel Skriv årgang, fag og initaler Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
INNOVATION I FAGENE - KONFERENCER ÅRHUS OG FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2014 MEDIEFAG.
Projektopgave Problemstilling.
Virksomhedernes brug af Elevplan
Praktikcentre og Elevplan Elevplankonference 23. og 24. september 2013 Gert Nielsen Undervisningsministeriet.
Multimodale læremidler i naturfagsundervisningen på SOSU … eller bare Naturfagseksperimentarium.
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Til lykke.
Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:
VækstDrive-projektet er velegnet til at:
Vision Aftaleudvalgsmøde Torsdag den 6. december 2007.
Pernille Christensen.  Hvordan oplever I dialogen med UU centrene?  Har I nogen gode erfaringer, I vil dele ud af?  Hvordan kunne I fremover sikre.
Fælles Mål Landsforeningen af 10. Klasseskoler. Læringsmål.
Aktiviteter i forbindelse med undervisning af elever med specifikke matematikvanskeligheder Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC&hf Nordjylland.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ministermål 3 og 4. Udfordringer og strategier v/ Kirsten Thomsen, BRHS Seminar om Beskæftigelsesplan 2014.
Work-shop 3 Hvordan sikrer vi lærernes kompetenceudvikling i korte forløb i virksomheder? SIP kursus Aalborg
Evaluering.
Kompetence-, færdigheds- og vidensmål
NU forstår jeg det! Gennem bedre faglig læring til større faglig forståelse Mercantec.
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
Formidling i børnehøjde– et anderledes museumsbesøg
Lærere og team arbejder videre
Matematikvejlederens virke Matematikvejlederuddannelsen ved UCSYD Modulet: ”Elever med særlige behov”
VTU Udvikling af praktiksamarbejde
Kvalitet i SKP EUC Nordvestsjælland
VTU Udvikling af praktiksamarbejde
VTU Udvikling af praktiksamarbejde
Praktikvejleder, PAU- og SOSU-elever – ajourføring
KKR NORDJYLLAND Indsats for at få højtuddannet arbejdskraft ud i hele Nordjylland KKR-møde d. 21 juni 2019.
Præsentationens transcript:

EUC Lillebælt

”Den røde tråd” Formål: Virksomforlagt undervisning i specialiserede virksomheders kompetencer. Matchning af elever og virksomheder for opnåelse af delkompetencer og praktikmål

”Den røde tråd” Målgruppe Smedeuddannelserne Lagerudannelsen Virksomheder der er så specialiserede at de ikke kan tage elever på ordinære vilkår Virksom heder der ikke umiddelbart associeres med uddannelsesområdet Projektet retter sig imod elevplan, for herigennem at systematisere aktiviteten

”Den røde tråd” Motivering Indhold, proces og effekt Afdækning af virksomhedernes kompetencer Systematisering af placering af skolepraktikelever Fremadrettet anvendelse af elevplan

”Den røde tråd” Produkt og formidling Beskrivelse af erfaring Beskrivelse af hvordan man finder relevante firmaer Hvordan varetages tovholderrollen Visuelt beskrivelse af forløbet ”Oversættelse til elevplan”