Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Karen Hornbæk Svendsen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Karen Hornbæk Svendsen"— Præsentationens transcript:

1 Karen Hornbæk Svendsen
Praktikpladsnetværk Karen Hornbæk Svendsen

2 Dialog med UU center Hvordan oplever I dialogen med UU centrene?
Har I nogen gode erfaringer, I vil dele ud af? Hvordan kunne I fremover sikre jer en god dialog omkring uddannelse med UU centrene?

3 Den gode virksomhedskonsulent
Professionalisering af det praktikpladsopsøgende arbejde på SDE Hvordan driver din skole praktikpladsopsøgning? Er det en fordel med fuldtids- eller deltidsopsøgere?

4 Organisering af skolepraktik på din skole
Hvordan er skolepraktikordningen/eleverne organiseret på din skole? Hvordan sikrer din skole, at skolepraktikeleverne kommer ud i restlæreaftaler/delaftaler/korte aftaler?

5 EUX elektrikeren Hvordan går det med driften af EUX elektrikeren på din skole? Hvordan etableres der uddannelsesaftaler med disse elever? Har du erfaring med, hvordan virksomhederne tager imod ideen?

6 Elevplan Ved du, hvordan elevplan fungerer og hvad det kan bruges til i dit praktikpladsopsøgende arbejde? Taler du med virksomhederne om deres muligheder i elevplan?

7 Tilskudsmuligheder Hvordan oplever du virksomhedernes modtagelse af muligheden for at få økonomisk tilskud ved indgåelse af uddannelsesaftaler? Har du/din skole udviklet noget godt informationsmateriale?


Download ppt "Karen Hornbæk Svendsen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google