Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for."— Præsentationens transcript:

1 ”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for mad og gastronomi

2 Målgruppe og samarbejdspartnere Målgruppe  Skolepraktikelever indenfor gastronomuddannelsen  Instruktører tilknyttet skolepraktikken indenfor gastronomuddannelsen Samarbejdspartnere  Det lokale uddannelsesudvalg for køkken og restaurant  Århus Købmandsskole, Skolepraktik

3 Skolepraktik i et virksomhedslignende miljø  Etablering af skolepraktikken i et virksomhedslignende miljø  Udvikling og afprøvning af en model opbygget omkring folkekøkkenbegrebet, hvor Social Enterprise vil være et af de bærende elementer.  Udvikling og afprøvning af en model for Social Enterprise hvor eleverne samarbejder med nonprofitable organisationer, der arbejder med socialt marginaliserende grupper ud fra filantropiske mål.  Udvikling og afprøvning af en model, hvor skolepraktikeleverne i folkekøkkenet, i travle perioder i branchen, kan varetage sporadiske opgaver for virksomhederne i form af delproduktioner.

4 Skolepraktik i et virksomhedslignende miljø  Udvikling af en plan for opbygning af det samlede uddannelsesforløb for skolepraktikeleverne  Udvikling og afprøvning af en model for oprettelse af et fællesskab af virksomheder, der indgår i korterevarende praktikophold for skolepraktikeleverne.  Udvikling og gennemførsel af opkvalificerende forløb for instruktører i skolepraktikken  Udvikling og afprøvning af en model, hvor skolepraktikelever fra Århus Købmandsskole varetager administrative opgaver for folkekøkkenet.

5 Tak for jeres opmærksomhed


Download ppt "”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google