Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afPer Østergaard Redigeret for ca. et år siden
1
”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for mad og gastronomi
2
Målgruppe og samarbejdspartnere Målgruppe Skolepraktikelever indenfor gastronomuddannelsen Instruktører tilknyttet skolepraktikken indenfor gastronomuddannelsen Samarbejdspartnere Det lokale uddannelsesudvalg for køkken og restaurant Århus Købmandsskole, Skolepraktik
3
Skolepraktik i et virksomhedslignende miljø Etablering af skolepraktikken i et virksomhedslignende miljø Udvikling og afprøvning af en model opbygget omkring folkekøkkenbegrebet, hvor Social Enterprise vil være et af de bærende elementer. Udvikling og afprøvning af en model for Social Enterprise hvor eleverne samarbejder med nonprofitable organisationer, der arbejder med socialt marginaliserende grupper ud fra filantropiske mål. Udvikling og afprøvning af en model, hvor skolepraktikeleverne i folkekøkkenet, i travle perioder i branchen, kan varetage sporadiske opgaver for virksomhederne i form af delproduktioner.
4
Skolepraktik i et virksomhedslignende miljø Udvikling af en plan for opbygning af det samlede uddannelsesforløb for skolepraktikeleverne Udvikling og afprøvning af en model for oprettelse af et fællesskab af virksomheder, der indgår i korterevarende praktikophold for skolepraktikeleverne. Udvikling og gennemførsel af opkvalificerende forløb for instruktører i skolepraktikken Udvikling og afprøvning af en model, hvor skolepraktikelever fra Århus Købmandsskole varetager administrative opgaver for folkekøkkenet.
5
Tak for jeres opmærksomhed
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.