Www.transportlearning.net MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra lærernes selvevaluering af emne 2.
Advertisements

Målgrupper Målgruppe Hvem vil du ramme med jeres aktivitet på sociale medier? Hvad ved din målgruppe om jeres organisation? Hvilke tre nøglerelationer.
Opsamling af ideer og forslag
Point of View Hvad er ProjektParat. Point of View Hvad er ProjektParat zMetode til at vurdere jeres evne til at arbejde projektorienteret zMålrettet organisationer.
Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International
Gasdrift af busser – tid til at komme frem i bussen?
GRUNDLÆGGENDE VIDEN OM TRANSPORT & ENERGI
Dimensioner i refleksionsskabelon og introduktion til scoringer
PEST Analyse værktøj.
Ikke-motoriserede transport former
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
INFORMATIONSFORMIDLING KRÆVER EN PLAN SKANKOMP VIBORG LOUNGE TIRSDAG DEN 5. OKTOBER 2010.
Storyboard fra …. Kommune/team
Windows ® 7 og Office 2010 til små og mellemstore virksomheder WINDOWS ® 7 OG OFFICE 2010 TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Vi anbefaler ægte Microsoft.
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Transport og transportudfordringer
Hvordan kan et arbejdsmarked på tværs af Øresund fremme tilvækst og konkurrencekraft Professor Bent Greve Øresundsting, maj, 2007.
Supported by Ændring af borgernes transportvaner.
Analyse- og udviklingsmodel
Sprogpakken At fastholde ændringer - i det nære samarbejde.
INTELLIGENT TRANSPORT SYSTEMS (ITS) INTELLIGENTE TRANSPORT SYSTEMER.
PARKERINGS AFGIFTER OG LEDELSE
Mobility Management konference marts 2010 Side1 Derfor kan vi lave et Mobility Management projekt i Gate 21 Jakob Høj, Tetraplan A/S Partner i Gate.
Gruppeudvikler konceptet v/ Thea Björklund Larsen.
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
Debatmøde Århus, 20. februar 2006 Thomas Krag Mobility Advice Cykeltrafik – økonomi og baggrund.
Knowledge Management E-BUSS Session 5 & 6, - 7. Marts 2006 v. Morten Thanning Vendelø
Mobility management og sundhed Mobility og Sundhed.
Værdisætning af grønne områder
Tematisk NGO evaluering -folkelig deltagelse og demokratisk udvikling Dansk støtte til civilsamfundet i udviklingslande kanaliseret gennem danske NGOer.
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
Michael Svane SummIT 18.maj 11 Summit IT som vækstmotor Hvor står transportbranchen ? v/branchedirektør Michael Svane, DI Transport.
Mobility Management Virkemidler, tiltag teknologier Lise Drewes Nielsen Roskilde Universitet
Transport over Øresund. Indledning Visionen om (syd)Skåne og (øst)Sjælland som en samlet region (’Øresundsregionen’). Massive investeringer i infrastruktur.
Organisationsanalyse. Klar fælles vision og mål Se sammenhæng til eget job Åben kommunikation Accept af fejl Accept af teamarbejde Inddragelse/delegering.
Travel Awareness Campaigns Opmærksomheds Kampagner på rejser.
En ny strategi for transportforskning Workshop - Trafikdage i Aalborg 28. august 2006.
© Copyright CTT 2006 Center for Trafik og Transport Trafikdage Aalborg Universitet | Tirsdag 29. august 2006 | Undersøgelse af stationsoplande Bedre adgangsveje.
Mobilitetsplanlægning i en dansk sammenhæng Johan Nielsen Danske Regioner GATE marts 2010.
Rekruttering til organisationsbestyrelsen Weekendkonference for 6. og 10. kreds Lørdag den 28. september 2013 v/Dorte Hjerrild, BL – Danmarks Almene Boliger.
1 & 2 lektion: Samfundet og samfundsfag – hvad er det?
Floor Heating arketype processen. Hvorfor skal vi dog se på værdierne? I 2003 køber Danfoss DEVI A/S. DEVI brand´et forandres fra et Corporate Brand til.
3. session Prioritering af fremtidens arealanvendelse i Danmark
Er det økologisk madordninger ofte sundere? Presenter: Sofie Husby Ph.D student: Chen He Skolemadskonference – fra holdning til handling Strandgårdsskolen,
RADAR i projektarbejdet 12. okt C2E netværk.
MODUL 3A KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Involvering.
It i undervisningen Et møde for politikere og ledelsen på landets lærerseminarier. Foregår på Silkeborg seminarium den lørdag 26/ kl
Hvad vil vi med Mobility Management? Kristoffer Kejser Albertslund Kommune.
Videndelingsystemer – hvad skal vi med dem?
Globalisering, side
Et fælles Mobility Management projekt. Dette er ikke (kun) en konference!
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Cykelpuljen. Cykelpuljen baggrund Cyklen har i forhold til andre transport- former en række særlige fordele: Fylder mindre på vejene – reducerer trængsel.
Indlæg på Trafikstyrelsens netværkskonference angående buspuljer Odense, 15. Juni 2010 Henning Nielsen, Midttrafik Thomas E. Øster, Arriva kollektiv trafik.
Arriva Danmark de bedste rejseoplevelser i den kollektive trafik Tid til at komme frem i bussen? Anvendelsen af og forventninger til gasbusser i Arriva.
Dansk Supermarked i korthed
SAPA Præsentation til medarbejdere i kommunen April 2016.
Bæredygtighed og produktionsoptimering :. Overordnet program:  Definition af bæredygtighed  Definition af besparelser  Gennemgang af matrix  Strukturering.
Infrastrukturkommissionens seks fokusområder 1.Ringforbindelserne skal sluttes i Hovedstadsområdet på både vej og bane. 2.Der skal udarbejdes en samlet.
Smart Mobility in LOOP CITY
MEGATENDENSER OG FREMTIDENS TRANSPORT
DHF´s formål Stærke medlemsbaserede organisationer af mennesker med handicap, hvor kvindelige såvel som mandlige medlemmer har en reel mulighed for deltagelse.
Strategisk planlægning:
Baggrund for præsentationen
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Styrk foreningen Ledelse og udvikling – opgrader foreningen.
Smart Mobility in LOOP CITY
[klik og indsæt kommunenavn]
VIGTIGSTE RESULTATER SAMHØRIGHEDSPOLITIK FORDELE FOR BORGERNE VIGTIGSTE RESULTATER
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Præsentationens transcript:

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION DEFINITION Mobility bevidsthed og Mobility management er „bløde“ politiske virkemidler. De kan blive brugt som individuelle aktiviteter men også sammen med „hårde“ virkemidler såsom infrastruktur investeringer. De bløde virkemidler kan optimere fordelene af investeringerne.

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION DEFINITION MOBILITY MANAGEMENT Mobility Management er hovedsagligt en kravsorienteret tilgang til emnet for passagere og fragttransport, som involverer nye samarbejdspartnere, og et sæt værktøjer der støtter og opfordre til en ændring i opførsel og attitude hen mod en mere bæredygtig transport. Disse værktøjer er somregel baseret på information og organisation, koordination og behøver reklame.

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION FORMÅL MED MM OG ØGET BEVIDSTHED At opmuntre en holdningsændring og ændret brug af bæredygtige transportformer i. e. kollektiv transport, gang, cykling og kombinationer. At forbedre adgang for alle mennesker og organisationer ved at styrke forholdene for bæredygtig drift. At indfri behovet for mobilitet via en mere effektiv og integreret brug af allerede eksisterende transport og brug af landets infrastruktur At reducere trafikken ved at indskrænke antallet, længden og behovet for motoriserede køreture. At forbedre sammenhængen mellem transportformer og faciliteter At forbedre økonomien og effektiviteten i hele transportsystemet

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION KVALIFIKATION OG FORMÅL MED DETTE MØDE At realisere sammenhængen mellem de hårde og bløde politikker og se værdien og virkningen af transportbevidsthed og Mobility Management At realisere transportproblemerne på gadeplan og definere disse problemer At få analyseret og implementeret programmet for disse steder og situationer At få viden på anerkendte arbejdsmetoder (case studier) At finde mulige fælder af aktiviteter for jer alle Annoncere om udlicitering for transportrelaterede bevidsthedskampagner og vejlede dem der får kontrakten for licitationen

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT ER / ER IKKE

MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION FORSKELLE MELLEM MM OG INFRASTRUKTUR