Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Point of View Hvad er ProjektParat. Point of View Hvad er ProjektParat zMetode til at vurdere jeres evne til at arbejde projektorienteret zMålrettet organisationer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Point of View Hvad er ProjektParat. Point of View Hvad er ProjektParat zMetode til at vurdere jeres evne til at arbejde projektorienteret zMålrettet organisationer."— Præsentationens transcript:

1 Point of View Hvad er ProjektParat

2 Point of View Hvad er ProjektParat zMetode til at vurdere jeres evne til at arbejde projektorienteret zMålrettet organisationer der ønsker at gøre status – og styrke projektarbejdsformen zHandlingsorienteret ledelses- og udviklingsværktøj zStyrker jeres evne til at prioritere, udvikle og tilpasse projektkapaciteten.

3 Point of View Analysemetode zTester 14 typiske fordele ved projektarbejde set fra ledelsens synspunkt zTester 14 typiske ulemper ved projektarbejde set fra ledelsens synspunkt zStatus på 66 faktorer der har indflydelse på jeres evne til at arbejde med projekter.

4 Point of View Eksempler på fordele som måles z”Vi skal være i stand til at reagere hurtigere på kunde-/ brugerønsker” z”Vi skal have større engagement og forpligtelse i organisationen” z”Vi skal kunne styre ressourcerne hen hvor vi har størst brug for dem.”

5 Point of View Eksempler på ulemper som måles z”For kunder og samarbejdspartnere bliver det vanskeligt at vide, hvem de skal henvende sig til” z”Vi får højere omkostninger, fordi mange medarbejdere bliver involveret i opgaver, som i dag klares af én person.”

6 Point of View Eksempler på status som måles z”I hvilken grad er anciennitet et succeskriterium for en god projektleder?” z”I hvilken grad er det jeres erfaring at projektets målsætning holdes?” z”I hvilken grad er feedback en integreret del af kulturen i jeres organisation?” z”I hvilken grad giver det anerkendelse at have et stort eksternt netværk?”

7 Point of View Afrapportering på disse områder zJeres drift af projekter zJeres evne til at organisere, administrere projekter zJeres evne til at produktudvikle og synliggøre projekterne zJeres evne til at kommunikere og udveksle information i projektarbejdet zJeres ledelse af projekter

8 Point of View I får svar på spørgsmålene zHvordan styrker vi vores evne til at arbejde med projekter? zMed hvilke værktøjer? zI hvilken rækkefølge? zOg med hvilken intensitet? zHvor er de vigtigste kilder til og dræn fra projektkapaciteten?

9 Point of View Vil du vide mere zKontakt Point of View: pov@pov.dkpov@pov.dk zLæs mere på www.pointofview.dkwww.pointofview.dk zEller på www.projektparat.dkwww.projektparat.dk


Download ppt "Point of View Hvad er ProjektParat. Point of View Hvad er ProjektParat zMetode til at vurdere jeres evne til at arbejde projektorienteret zMålrettet organisationer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google