HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Advertisements

En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Kompetenceområde 1 • Får folk til at spille sammen • Motiverer og inspirerer folk til at gøre deres bedste • Viser tillid til, at folk kan løse opgaven.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
”Du må ikke bryde et ægteskab!”
Hej hund
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
3 Historier fra det virkelige liv
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
TAVLEN Sådan spilles repetitionsspillet  Et lokale med tavle  Et antal spilplader  En teamspiller fra hvert hold på hver spilleplade.  3-4 ved hver.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Sofies dejlige dag.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Kinesisk visdom er ikke at foragte!
Kommunikation.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
”Kaldet til kærlighed”
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Bjergprædikenen – kongens frihedsbrev til dig
Livets Ord Juli 2009.
”Kaldet til kærlighed”
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Kapitel 4 – nogle citater
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livet som kristen - det koster -
Af Pernille Mathiesen og Rikke Wiuff
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
3 eksempler på, hvordan sundhed.dk hjælper borgerne
Splint Dette er Splint Han er en god ven Jeg ville ønske at han fantes i virkeligheden.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Sygeplejerskeuddannelsen
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Loven om bekymringer Matt 6,
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Spørgsmålene er de samme … I 1951 underviste nobelprisvinder, fysiker Albert Einstein på Princeston University. Han havde lige gennemgået en eksamination.
Mekanikeren ser spørgende på hende: „Hvad er en "710"???"
Møde i Etisk Råd 22 februar Jurist: –Gældende 12 ugers grænse baseret på maternel risiko –Ikke på fosterets udviklingsgrad.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Maskulinitet.
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
MobSQUAD.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Lidelsens problem (teodicé)
Kvinder Ser sig i spejlet..
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Skuffespørgsmål Ordene: ”Hvad, hvordan og hvorfor” bør være det første ord i hovedparten af vores spørgsmål: Handling / Begivenhed: Hvad (er der sket?)
Dialogmøde om socialt netværk og handicap Silkeborg 4. november 2009 Velkommen Servicestyrelsen byder velkommen til dialogmøde om socialt netværk og handicap.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Problemløsningsheuristik I.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Bulbjerg.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Mini konfirmander Skabelsen.
Præsentationens transcript:

HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?

Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.

Hun ser på et stykke jord og køber det;

Hendes mand har fuld tillid til hende, han mangler intet til livets ophold. Hun lægger ham ingen hindringer i vejen, men støtter og opmuntrer ham livet igennem.

Når vinteren kommer, bekymrer hun sig ikke, for hun er forberedt

Hendes børn viser, hvor højt de værdsætter hende, manden roser hende til skyerne og udbryder: »Der findes mange dygtige kvinder - men du er den bedste af alle!«

Hun ser de hjælpeløses behov og giver gerne til fattige

Hun taler med visdom, og hun løser problemerne med venlig bestemthed Hun er stærk og værdig, hun går optimistisk fremtiden i møde.

Hun er som et handelsskib, der henter sine varer langvejsfra

Charme kan være misvisende, og skønhed forgår; men en kvinde, der frygter Herren, er værd at beundre. Hun fortjener sin belønning, og hun skal respekteres af alle for sit aktive liv.