Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

3 Historier fra det virkelige liv

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "3 Historier fra det virkelige liv"— Præsentationens transcript:

1 3 Historier fra det virkelige liv
Akademiker vs HK'er 3 Historier fra det virkelige liv

2 Den Første…

3 11 personer hang dinglende under en helikopter I et reb
11 personer hang dinglende under en helikopter I et reb. Der var 10 akademikere og én HK'er. Da rebet ikke var stærkt nok til at bære dem alle, besluttede de at en af dem måtte give slip og spare livet for de andre.

4 De kunne ikke blive enige om hvem af dem der måtte give slip
De kunne ikke blive enige om hvem af dem der måtte give slip. Endelig brød HK'eren igennem og sagde at han ville give slip på rebet, da HK'erer alligevel er vant til at gøre alt for firmaet uden kredit. De gør alt det grove mens akademikerne gør det sjove, de tjener aldrig det de er værd og de knokler altid og får masser af ubetalt overarbejde.

5 Da HK'eren var færdig med sin bevægende tale, begyndte alle akademikerne at klappe…..

6 Morale: Undervurder aldrig magten/arbejdet fra en HK'er.

7 Den anden …

8 En gruppe af HK'erer og en gruppe af akademikere tog toget til en konference. Hver akademiker havde deres egen billet, mens hele gruppen af HK'erer kun havde købt en enkelt billet. Akademikerne rystede på deres hoveder og grinte mens de tænkte for dem selv, at nu ville de der dumme HK'erer langt om længe få det som de fortjente, da de jo ikke er de klogeste……

9 Pludselig udbrød en af HK'ererne: “kontrolløren kommer. ”
Pludselig udbrød en af HK'ererne: “kontrolløren kommer!”. Og på samme tid, forsvandt alle HK'ererne ud og klemte sig ind på ét wc. Kontrolløren tjekkede alle akademikernes billetter og da han opdagede at toilettet var optaget, bankede han på døren og sagde: Billetter tak!” En af HK'ererne listede herefter billetten under toiletdøren. Kontrolløren accepterede det og fortsatte sin tur gennem toget…..

10 På tilbage turen, beslutter akademikerne sig for at benytte det samme trick. De køber kun én billet for hele gruppen, men bliver meget forundret da de opdager at HK'ererne slet ikke køber nogen billetter overhovedet.? Efter et stykke tid i toget, udbryder en af HK'ererne igen: “kontrolløren kommer!” Straks smutter alle akademikerne ud på et toilet og låser døren.

11 Alle HK'ererne rejser sig og går roligt ud på et andet toilet
Alle HK'ererne rejser sig og går roligt ud på et andet toilet. Men inden den sidste HK'er går ind på toilettet, banker han på toiletdøren til toilettet med akademikerne og siger: “Billetter tak!”

12 Og moralen med historien
Og moralen med historien? Akademikerne er vilde med at bruge metoder og andet arbejde fra HK'ererne, men de forstår dem ikke altid….

13 Nr. 3 …

14 Der var engang 3 akademikere, som gik gennem en skov og pludselig stod de ved en stor og meget vild flod. De måtte desperat bare over på den anden side. Men hvordan skulle de krydse dette helvede? Den første akademiker knæler ned og ber til gud: “Gud,giv mig mulighed for at krydse denne flod! "

15 *pppppfffffffuuuuffffffff*
Gud gav ham lange arme og meget stærke ben. Nu kunne han svømme over den vilde flod. Det tog ham omkring 2 timer og han var flere gange ved at drukne. MEN: Han opnåede succes!

16 Den anden akademiker, som observerede dette optrin, bad til gud og sagde: “Gud, giv mig styrke OG det nødvendige værktøj til at krydse denne flod!”

17 *pppppfffffffuuuuffffffff*
Gud gav ham en balje og han formåede herefter at krydse floden, selvom baljen flere gange under vejs var ved at kæntre.

18 Den 3. Akademiker, som jo havde set de to andre akademikere, knælede også ned og bad til gud: “Gud, giv mig styrke, et middel, og intelligens til at krydse denne flod!”

19 *pppppfffffffuuuuffffffff*
Gud tryllede akademikeren om til en HK'er. HK'eren tog et hurtigt kig på sit kort, gik et par meter længere op af flodstrømmen og gik over broen…

20 Send denne til alle HK'erer, så de kan få noget at smile af;
Og selvfølgelig også til de akademikere du tror kan tåle at høre sandheden!


Download ppt "3 Historier fra det virkelige liv"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google