Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”"— Præsentationens transcript:

1 Blondinen og den manglende 710

2 En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.” Medarbejderen ser på hende og spørger ”hvad mener du med 710.”

3 Blondinen svarer ”jamen det er sådan en lille ting, der sidder lige midt i motoren. Jeg har tabt den og skal have en ny – den plejer altid at være der”

4 Medarbejderen forstår hende ikke og henter et papir og en blyant. ”Kan du ikke tegne sådan en 710 for mig” siger han Blondinen tegner en cirkel og skriver 710 lige i midten. 710

5 Medarbejderen var et stort spørgsmålstegn og siger så til blondinen ”Nu lukker jeg en motorhjelm op på en bil, kan du så vise mig en 710” Han lukker hjelmen op og blondinen jubler ”der er den, der er 710” mens hun peger på en knap midt i motoren

6


Download ppt "Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google