Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skabt som mand og kvinde

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skabt som mand og kvinde"— Præsentationens transcript:

1 Skabt som mand og kvinde
…………… . Tema: Gud Skaber Titel: Skabt som mand og kvinde Tekst: 1.Mos.2:18-25 Formål: mænd og kvinder skabt til at komplementere hinanden. Mål: Mennesket er skabt socialt. Mænd og kvinder er skabt ligeværdige men forskellige. Kønnenes forskellighed fører til berigende enhed. 1Mos.1-11 lægger grunden til resten af Bibelen. Grundlæggende information og principper giver os forklaringen på den verden vi lever i. Fortæller os fortrinsvis FAKTA og HVORFOR ikke HVORDAN. (teologi : videnskab) Et højt menneskesyn der forklarer hvordan vi skal leve – derfor godt at udforske Formidlet på en enkel uteknisk måde, for alle mennesker igennem alle tider.

2 1.Mosebog2:18-20 Gud Herren sagde: ”Det er ikke godt, at mennesket er alene. Jeg vil skabe en hjælper, der svarer til ham”. Gud Herren, havde formet alle de vilde dyr og alle himlens fugle af jord, og han førte dem til mennesket for at se, hvad han ville kalde dem, og det mennesket kaldte de levende væsener, blev deres navn. Sådan gav Adam alt kvæget, himlens fugle og alle de vilde dyr navn, men han fandt ikke en hjælper der svarede til ham.

3 Skabt sociale …………… .

4 1.Mosebog2:21-23 Da lod Gud Herren en tung søvn falde over Adam, og mens han sov, tog han et af hans ribben og lukkede til med kød. Af det ribben Gud Herren havde taget fra Adam, byggede han en kvinde og førte hende til Adam. Da sagde Adam: ”Nu er det ben af mine ben og kød af mit kød. Hun skal kaldes kvinde, for af manden er hun taget.”

5 Skabt ligeværdige men forskellige
…………… .

6 Adam og hans hustru var nøgne, men de skammede sig ikke.
1.Mosebog 2:24-25 Derfor forlader en mand sin far og mor og binder sig til sin hustru, og de bliver et kød. Adam og hans hustru var nøgne, men de skammede sig ikke.

7 Skabt til berigende enhed
…………… .


Download ppt "Skabt som mand og kvinde"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google