GODE RÅD & IDEÉR. Hvad skal vi igennem? 1.Ideér til, hvor du finder leads 2.Ideér til, hvordan du finder den rigtige kandidat til virksomheden 3.Kontakt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mentorkursus Foreningen Nydansker V/ susie skov nørregård.
Advertisements

Velkommen til Nyledigmøde i MA.
Større Skriftlig Opgave
Hjælp der er en journalist i røret
LinkedIn Intro.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Roskilde Tekniske Skole
IT udvalgets evaluering af arbejdet 2010 Med udgangspunkt i kommissoriet Et næsten færdigt udkast Kommentarer udbedes Hvad mangler vi – hvad skal ændres?
De sidste undervisningstimer
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Praktisk vej til uddannelse. Udfordringer • 95 % målsætningen er ambitiøs • Alt kan ikke lige fikses • Mange veje til målet • Øget fokus på praktisk vej.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Velkommen til vejledningsmøde i MA. Dagens program Fælles information ca. 45 min. (slides på ma-kasse.dk) Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter.
Kondenceret konceptudvikling DDK ITU F2007 John Paulin Hansen.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Magistrenes Arbejdsløshedskasse
VEJEN TIL JOBBET Det er godt at være bevidst om alle muligheder. Jo større en del af stillingsmarkedet, du bearbejder, jo større er sandsynligheden for,
Workshop 3 Kriterier til autentiske opgaver.  Valgfag - efterårssemester  Start uge 43  Mål med valgfag er udarbejdelse af produkt med udgangspunkt.
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
UDVEKSLINGSMØDE 19. NOVEMBER 2013
Væksthuset Henrik Hansen Leif Tøfting Kongsgaard
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Vejen til chefstolen Hanne Taarup Partner 23. September 2008 J. Friisberg & Partners.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
MÅL, PLANLÆGNING OG OPFØLGNING
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
TELEFONCANVAS.
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
VIRKSOMHEDSMODUL ET I ISAK. Hvad skal vi igennem? Hvorfor bruge virksomhedsmodulet? Håndbog til virksomhedsmodulet i ISAK Den obligatoriske del Live gennemgang.
Personlig jobformidler
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Kildekritik Niveau 3 for MVU. Om nødvendigheden af kildekritik.
Obligatorisk selvvalgt opgave
L Synkront net-baseret samarbejde - kursus ved Morten Knudsen og Thomas Ryberg.
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
”Sociale medier i jobsøgningen”
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Magistrenes Arbejdsløshedskasse 23. marts Magistrenes Arbejdsløshedskasse Dagens program 1.Fælles information (ca. 45 min) Medlemstilbud Rådighed.
8. april 2017.
En digital opslagstavle - ikke bare i din browser
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
OnlinePartners ApS, Fredensgade 7, 6000 Kolding, Tlf.: , Sådan får du udbytte af LinkedIn.
Kontanthjælpsreformen - jobparate kontanthjælpsmodtagere Oplæg den 5. december.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Hvordan er den gode virksomhedsservice i centrum i Beskæftigelsesindsatsen? v/ Kontorchef Kirsten Thomsen,
Ansøgning for dummies.
Ansættelsesk-ontrakt og løn
Brug af sociale medier i hospitalsbyggeri
SEO-workshop LOF.dk 24. mar. 2017
Pårørende samtale Er du tæt på en stressramt som ægtefælde, kæreste, barn, forældre, ven, veninde, kollega eller chef? Og har du svært ved at forstå, hvad.
Velkommen til cv-møde i MA
Hjertecafèer - tilbageblik
APV, TRIVSEL OG SOCIAL KAPITAL 2017
Velkommen til cv-møde i MA
Ansøgning for dummies.
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
1. kontaktmøde Velkommen til workshop om Kompetenceafklaring, CV og Netværk. Hils på hinanden, jeres networking starter nu
BADMINTON Netværksmøde foråret
Ansøgning for dummies.
Ansøgning for dummies.
Status for branchenetværk
Fra anledning til udvikling
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Når jobsamtale ikke bare er en samtale!!!!
Præsentationens transcript:

GODE RÅD & IDEÉR

Hvad skal vi igennem? 1.Ideér til, hvor du finder leads 2.Ideér til, hvordan du finder den rigtige kandidat til virksomheden 3.Kontakt til virksomhederne 4.Arbejdsmetode i det virksomhedsopsøgende arbejde 5.Håndtering af en jobåbning

IDEÉR TIL, HVOR DU FINDER LEADS?

HVOR FINDER DU LEADS? Eksisterende samarbejdspartnere i ISAK (aktiveringsoversigt - matchning af jobplan med virksomhed) Web-Direct lister Arbejdsmarkedsportalen (jobordre) Jobindex (gamle stillingsopslag) Hvad sker der i lokalområdet (nye byggerier, artikler i avisen, mv.) Sociale medier (Linkedin, Facebook) Netværk

IDEÉR TIL, HVORDAN DU FINDER DEN RETTE KANDIDAT TIL VIRKSOMHEDEN

HVORDAN FINDER DU DEN RETTE KANDIDAT? Bruges af alle Søgning i kandidaternes CV’er i ISAK (Udfordring – ikke alle lægger deres CV på Kandidat Portalen) Et fif til at sikre, at du kan finde kandidaten, er at skrive kandidatens jobmål på stamkortet – her skal du huske at bruge * foran jobmålet og bagefter jobmålet – f.eks. : *elektriker* Hvis du har forløb (f.eks. henvist kandidaten i 4 uger) Her kender du kandidaterne og har deres CV

HVORDAN FINDER DU DEN RETTE KANDIDAT? Hvis du er virksomhedskonsulent eller har kontaktforløb Synliggør jobåbninger for alle kandidater, som kommer på dit center (f.eks. på whiteboard eller opslagstavle) Hvis du ikke underviser, så deltag fast hver uge på vejledningsforløb og informér om jobåbninger Søg kandidater i AMP (udfordring: Hvis du søger på en elektriker, så får du alle i kommunen, som er ledige og elektrikere – og de er jo ikke altid henvist til os)

EKSEMPEL PÅ VIRKSOMHEDSVÆG

KONTAKT TIL VIRKSOMHEDER

KONTAKT TIL VIRKSOMHED 1.Overlad aldrig initiativet til virksomheden 2.Ved første kontakt skabes en relation, hold fast i den, selvom der ikke er en åbning lige nu - alle virksomheder i ISAK skal derfor have en opfølgningsdato 3.Sørg altid for at aftale en deadline med kunden

HÅNDTERING AF EN JOBÅBNING

Lav altid en tidsplan med virksomheden indeholdende Hvornår skal de have CV’er og gerne hvor mange? Hvornår skal du følge op på udsendte CV’er? Hvornår ønsker virksomheden at afholde samtaler med kandidaterne? Hvornår forventer virksomheden, at en potentiel kandidat skal starte? Husk - Noter altid tidsplanen på virksomhedens stamkort Hvis du får en åbning ind fra en virksomhed Kontakt virksomheden i løbet af 24 timer og lav en tidsplan med virksomheden (se punkter ovenfor)

GODE RÅD/IDEÉR OG OPMÆRKSOMHEDSPUNKTER Opsummering på hvad vi har været igennem 1.Ideér til hvor du finder leads 2.Ideér til hvordan finder du den rigtige kandidat til virksomheden 3.Kontakt til virksomhederne 4.Arbejdsmetode i det virksomhedsopsøgende arbejde 5.Håndtering af en jobåbning