Markvandring i Center for selvejende dagtilbud LAVUK STJERNEN Medarbejderpraktikprojekt 14. januar – 14. august 2013.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Advertisements

SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Evaluering af CSUSA’s besøg på eliteidrætsgymnasierne i uge 43.
3-timersmødet 2013 TEMA: Samarbejde i teams og om patientforløb • Tankegangen bag den forløbsorienterede organisationen (FLO) er, at patienten og patientforløbet.
Konklusion på Workshop om sindslidende
9. Laboratoriedag - eftermiddag. Fortsat udvikling ”At holde Gejsten Oppe”
Lederudvikling.
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Kommunikation og relationer 9. januar v. Gitte Schrøder
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Orienterende møde 7. november Agenda Velkomst Præsentation af bestyrelsen 0.Bestyrelsens opgaver og ansvar 1.Britts fratrædelse 2.Byggeriet 3.Den.
Læring om PV bremser Projektstyret Opgavestyret Talentforløb
Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Kvantitative metoder
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
©2010 Great Place to Work® Institute, Inc. All Rights Reserved Michal Caspersen Pedersen (00575) Medarbejderundersøgelse i Sønderborg kommune 2010 Afdelingsrapport.
NOEA/Aalborg Universitet
Netværksmødet Professionelle relationer i tværfagligt samarbejde med kvalitet og effektivitet 2012.
ORIENTERING OM LEDELSESEVALUERING – til medarbejdere
Arbejdsmiljønet – Årsmødet 2012 Ord er gode – Handlinger er bedre.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
PLO-konflikt orienteringsmøde. Program: Kl Velkommen v. kreds/regionspolitiker Præsentation af DSR og dbio konsulenter Forhandlingerne mellem.
Indsæt billede i vinge: Gå ind under Indsæt > Billede > Fra fil Placer billedet, så det ønskede udsnit dækker vingen. (Det kan være nødvendigt at forstørre.
. Præsentation af Handicapområdets udviklingsproces.
- Dagtilbuddets Fællesskaber
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Læringspraktik på SSA Skoleperiode 1 Indhold og opgave
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Den anerkendende interviewform
Omgangstone og kollegialitet
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Fælles vejlederdag 7. juni Indtil nu! 24. – 28. januar 2011: Besøg i Skotland. 24. marts 2011: Fyraftensmøde – inspiration. 8. – 9. august 2011:
Kodeks for offentlig topledelse
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Ved Jannie Asklund Mobil:
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Recovery-mentor projektet
TELEFONCANVAS.
Arresødal Hospice i en forandringsproces Mangfoldighed af ændringer 2012 På vej med udvidelse Ledelsesmæssig uro Nyt IT system Ny administration.
DLO-konference i OCC d. 27. november 2006 Hvad driver kommunerne til markante strukturændringer? Oplæg ved børne- og kulturdirektør Per B. Christensen,
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Klaus Kjøller Om retorikkens betydning for samarbejdet med plejefamilierne Servicestyrelsen: Konference om plejefamilieområdet Byggecentrum Kursuscenter.
Workshop Sund By Netværket
Sekretær Introduktion til arbejdet som klubsekretær Sekretær1.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Program for eftermiddagen 29/ Mindfulness (psykolog) og intro til Sokratisk Dialog (Vibeke) Kort Sokratisk Dialog i grupper.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Inspirationsskabelon til virksomhedsoplæg ”Virksomheder møder flygtninge”
Den tekniske del - en vigtig del af faserne fra A-Z.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
(Hvordan) bringer Peer-støtte recovery ind i organisationerne
3-timersmødet 2017.
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
45116 Teknologisk Forandring og Postal Logistik
3-timersmødet 2017.
Et organisatorisk koncept til udvikling og prioritering
3-timersmødet 2018.
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Markvandring i Center for selvejende dagtilbud LAVUK STJERNEN Medarbejderpraktikprojekt 14. januar – 14. august 2013

konceptet  Center for selvejende dagtilbud består af 4 selvejende dagtilbud, med hver sin bestyrelse, driftsoverenskomst, leder og medarbejdergruppe.  Igennem Centrets første 2 år, har medarbejderne ytret ønske om at lære hinanden bedre at kende, men samtidig også talt om hvor forskellige tilbuddene er.  I forbindelse med en centertemadag om social kapital blev det efterfølgende vedtaget at ansætte en vikar, der kan dække det fravær en medarbejderpraktikperiode vil give.  Alle medarbejdere i centret skal i praktik på de 3 øvrige tilbud, 2 dage hvert sted.  I praktikken skal medarbejderne genfinde centrets værdigrundlag ”TRO” og kortlægge tilbuddenes kompetencer, se refleksionsark.  Praktikperioden skal afsluttes med en fælles temadag i september, her vil det indsamlede materiale blive behandlet.

Hvad er TRO  Vi kom med vores værdier:  Borgervænget; TILLID, en basal værdi der skal være tilstede. Troværdighed, åbenhed, ro, at turde.  Lærkevej; OMSORG for det gode liv. Tæthed, nærhed.  Strødamvej; RESPEKT og mangfoldighed. Alle har en grundlæggende værdi og skal behandles med respekt.  Fasanvej; RESPEKT og respekt for forskellighed.

spilleregler  Når du skal i praktik på de 3 andre tilbud er følgende gældende:  Din arbejdstid er den der er gældende på det sted du besøger, hvis der er medarbejdermøde, deltager du på mødet.  For at lave en opsamlende evaluering på forløbet, skal du besvare et refleksionsark med 4 spørgsmål, som du ved udgangen af din anden dag udfylder og afleverer til lederen eller MEDrepræsentanten på det pågældende sted. Sørg for at beholde en kopi til dig selv, hvis du ønsker det.  Når forløbes skal evalueres senere på året, vil besvarelserne blive behandlet i MED. Det er intentionen at det ender ud med en temadag.

De 4 spørgsmål/1  Hvorledes har du oplevet Tillid, Respekt og Omsorg? -For at besvare dette spørgsmål skal du tage udgangspunkt i de 3 værdibegreber som vi arbejdede med i November 2012.

De 4 spørgsmål/2  Hvilke talenter har du set? -Hvad var inspirerende? På temadagen den blev vi bedt om at ”prale” med egne talenter. - Nu skal du som talentspejder nedskrive de talenter der springer dig i øjnene. Her menes der ikke at fremhæve enkeltpersoner, men de kompetencer og ressourcer du ser det pågældende sted. -Eksempel: ”dagtilbudet er gode til nærvær/tegnsprog/medlemsmøder….”.

De 4 spørgsmål/3  Hvad ville du være stolt af, hvis du var medarbejder på ”det pågældende dagtilbud”?

De 4 spørgsmål/4  Hvad vil du gerne ”adoptere”? - Har du set noget, du kunne tænke dig at afprøve på din arbejdsplads.

Refleksionsark Besvar følgende 4 spørgsmål og aflever sedlen til den daglige leder/ MEDrepræsentant på 2. dagens afslutning.  Hvorledes har du oplevet ”Tillid, Respekt og Omsorg”?  Hvilke talenter har du set? Hvad var inspirerende?  Hvad vil du være stolt af, hvis du var medarbejder på_____?  Hvad vil du adoptere?