SPIRITUS Hvordan laves det?.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Flashcard-spil Kost - kostråd
Advertisements

Hvad hedder det ????. Hvad hedder det ???? Portvin.
med de helt rigtige svar
Det er sidst i februar. Potter med
Surdej til rugbrød.
Fremstilling af Urtesnaps og Likør
Vigtige begreber i naturfag
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Stivelse og amylaser Kulhydrater amylose og amylopektin
Nærings stoffernes Køkkentekniske egenskaber
Fonder Grundsupper Grundsky.
Velkommen til vinsmagning. ALSACE Robert & Astrid Muhlberger er 4. generation i Muhlbergers historie Ejendommen er på 13,5 ha. Deres filosofi er at udvikle.
Annex 2: Røde vine Centre d’Information des Vins du Roussillon Vignobles et grands crus du Roussillon På opdagelse blandt Roussillons vine.
Mette Riis, fitness.dk Slagelse, torsdag d. 19. juni 2008
På opdagelse blandt Roussillon vinene. På opdagelse blandt Roussillon vinene - 2 Geografisk Placering Roussillon: Den østlige del af departementet Pyrénées-orientales.
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
Vinsmagning Hasserishave, d. 19/
Kabystjeneste Sundhed, ernæring og proviantering
Kap. 5 Opbevaring I køleskab: • porrer • forårsløg • gulerødder
BIO-DIESEL.
Kostråd og sundhed.
træningsprincipper og træningsforbedringer
Anneks 3: Tørre AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Varedeklaration Optagelse af mad Madens funktion Kulhydrat
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
PRINCIPPET BAG BRØDBAGNING Diana, Susanne, Stine og Morten.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Sådan laver man vin En vinøs historie. Processen som helhed.
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
Fedt, protein og kulhydrater
Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring.
Hvor kreativt kan du bruge din viden og tænke om alkohol?
Andre kostkomponenter
Foderets fraktionering og fodermiddeltabellen
Foderanalyse.
Biodiesel and bioethanol
Gruppe Intro vi er tre elever som har valgt at skrive om en teknologisk formidling, hvor vi har valgt at lave en PowerPoint.
Ninne Jacobsen Kostvejleder Exerzice Fitness Din krop er kostbar - Sæt dig selv i fokus.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Fordøjelsessystem. Indledning Kig og lær Spytkirtlerne Tre sæt spytkirtlerne Tre sæt spytkirtlerne 1. Øre kirtlerne, ligger ved 1. Øre kirtlerne, ligger.
253 – Nu går vi glad vor kirkegang 1, S1 Nu går vi glad vor kirkegang, hør klokken ringer smukt. Og vi har munden fuld af sang og favnen fuld af frugt.
Lavet af: Emil, Amanda, Simon og Marie.
Fotosyntese Fokus på energi
WTKF smagning Uafhængige aftappere Generalforsamling
at hvad os vor Jesus har lovet, må gives i tusinde-tal!
Hvor kommer kulhydrat fra?
Seks veje til din sundhed
HOTDOG.
Pølsebrød af surdej Ingredienser 5 g gær 150 g surdej 12 g salt
Tema 2, Workshop 2 – opgave 3:
Madkampskursus Oktober 2017.
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Den vigtigste energikilde.
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Fodring som passer vommen og de flermavede dyr
Rørte og piskede masser
Mel og kornets opbygning
Meltyper.
Hvor kommer kulhydrat fra?
Professionelle opskrifter og Svindberegning: 2 skoleperiode
Fordøjelse af næringsstoffer
Enzymer Består af proteiner
Tørring Konservering Opbevaring
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Cerealier Kornprodukter betegnes også cerealier efter Ceres, den romerske gudinde for korn og plantevækst. Ikke alle er lige velegnede til bagning Fælles.
Kulhydrater Sine Foder Nissen, foråret 2008.
Hævemidler.
Fra mel til brød Opskrift Dejtemperatur Dejføring Køretid Liggetid
[Mælkebøtte] Beskrivelse: Hvor:
Mørdrup Whisky Laug fredag den
Præsentationens transcript:

SPIRITUS Hvordan laves det?

Hvad laves det af? Korn Byg Hvede Majs Frugt Agave Æbler Pærer Sukker Melasse Roer Vin Hvidvin Rødvin

Kulhydrat holdig væske Gæring Klar til destillering HVORDAN Stivelse forklistres Nedbryde enzymer Kulhydrat holdig væske Gæring Klar til destillering

”Vin” koges langsomt op Fordamper Fordampede væske afkøles Fortættes destillering ”Vin” koges langsomt op Fordamper Fordampede væske afkøles Fortættes Alkohol

Forskellige procenter Forskellig renhed Hoved, hjerte, hale Metoder Pot Still metoden Mest brugte Forskellige procenter Forskellig renhed Hoved, hjerte, hale

Forskellige procenter Forskellig renhed Hoved, hjerte, hale metoder Alambic ”Cognac” metoden Forskellige procenter Forskellig renhed Hoved, hjerte, hale

Resten destilleres igen Lagres på egetræsfade cognac Vin på 5-6 % Destilleres af 2 gange Kun ”hjertet” bruges Resten destilleres igen Lagres på egetræsfade

Druer som Cognac Vin som cognac Destilleres en gang Armagnac Druer som Cognac Vin som cognac Destilleres en gang Enkeltmarks Armagnac Årgangs Armagnac

Frugt vin destilleres Lagres i ståltanke Lagres med sukker Frugt brændevine Frugt vin destilleres Lagres i ståltanke Lagres med sukker Alkohol hældes over Lagres på stålfade

Frugtsmag tilsættes som destillat vodka Kartofler, majs, byg Koges til mask Gæres til ”vin” Destilleres Lagres på stålfade Frugtsmag tilsættes som destillat

Sukkerrør, Melasse, Sukkerroer Gæres Destilleres Rom Sukkerrør, Melasse, Sukkerroer Gæres Destilleres Bianco lagres på stålfade Negro lagres på egetræsfade

Stængler hugges af agaven Agaven koges Sukker forklistrer ”Vin” laves Tequila/Mescal Stængler hugges af agaven Agaven koges Sukker forklistrer ”Vin” laves Destilleres Lagres

Whiskey/Whisky/Bourbon Korn spires Koges til forklistring ”Vin” laves Destilleres Lagres på egetræsfade

Kan lagres med andre krydederier Forbindes med England Gin Kornbrændevin Lagres med enebær Kan lagres med andre krydederier Forbindes med England Kommer fra Holland

Smag trækkes ud med sukker Lagring Oprindeligt medicin Likører Alkohol Smagsgivere Smag trækkes ud med sukker Lagring Oprindeligt medicin Opfundet af munke

Korn, kartofler eller Majs Destilleres Lagres med smagsgivere Snapse Korn, kartofler eller Majs Destilleres Lagres med smagsgivere Neutral i smagen Kryddersnapse