Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HOTDOG.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HOTDOG."— Præsentationens transcript:

1 HOTDOG

2 Køkkenarbejde -hvad skal i ?
Blommeketchup Pickles Syltede agurker Syltede græskar Ristede løg Remulade (kraut med mayonnaise)

3 Krydret Blommeketchup Vivi, Jeppe og Hatice
INGREDIENSER FREMGANGSMÅDE 500 g blommer Del blommerne i kvarte 1 stort løg skær løgene i slanke både. 1 fed hvidløg Kværn krydderierne. 2 tsk revet ingefær Kom blommer, løg, hvidløg, ingefær, 10 peberkorn sukker, eddike og krydderier i en bred, 4 allehånde tykbundet gryde. 1 tsk anisfrø Lad det koge under låg i ca. 1 time. 4 nelliker Blend ketchuppen til en blød og lind puré. 1 dl muskovadosukker Smag til med soja og evt. mere sukker. ½ dl æbleeddike Hæld ketchuppen på rene, skoldede glas, 1 spsk soja og luk dem straks til

4 Pickles V/ Signe, Janni, Dennis og Dennis
100 g blandede grøntsager Skyl grøntsagerne og skær dem i små stykker 10 g fint salt Salt grøntsagerne i min. 1 time 60 g sukker Blancher grøntsagerne og tør dem godt 10 g mel ½ dl eddike Kog en lage på resten af ingredienserne ½ tsk. sennep(-spulver) Bland grøntsager i sennepslagen og smag til ½ tsk. knust peber ½ tsk. gurkemeje Hæld pickles på skoldede glas mens det stadig er varm 1 tsk. karry Luk straks glassene og lad dem køle

5 Syltede græskar V/Ida, Maiken og Michelle
100 g græskar Skyl græskar i koldt vand ½ dl sukker Del græskaret og fjern kerner ½ dl eddike Skær græskar i tynde skiver evt. hele krydderier Læg skiverne i skoldede glas Kog lage med krydderier Luk straks glassene og afkøl

6 Remulade V/ Ida og Nanna
Ingredienser Fremgangsmåde

7 Sennep V7 Gitte, Mirela og MAi
Ingredienser: 3 spsk. gule sennepsfrø 1 tsk. Rørsukker ½ tsk. Havsalt 2 spsk. vineddike 1 spsk. rapsolie 2 spsk. akaciehonning Fremgangsmåde: De gule sennepsfrø males til sennepspulver og tilsættes rørsukker, salt, vineddike, rapsolie samt akaciehonning. Blandingen blendes, indtil den har en fin og jævn konsistens. Såfremt senneppen er for tynd, tilsættes der ekstra sennepspulver. Hvis den er for stærk og skal fortyndes, tilsættes vand.

8 Ristede løg 1 løg Skræl løget og skær det i tynde skiver
2 spsk. Mel/kartoffelmel Vend skiverne med mel og drys dem rene Olie til stegning Fint salt Steg de melvendte løgskiver ved middel til lav temperatur i olien Tag løgene op når de ikke længere bobler Drys med salt

9 Varer Sukker Beder Bær Salt Agurker Rabarber Eddike Gulerod Pektin Løg Kartoffelmel Frugt Grøntsager Æbler Hvidkål Appelsiner


Download ppt "HOTDOG."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google