Matematik i 4 klasse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PPR og Samarbejdet om børn som mistrives
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Hjerterum og opsøgende funktion
At Dividere.
Matematik årsplan for 3.x
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Nonne historie.
Velkommen til workshoppen
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
i Ungdomsuddannelserne
Den gode klasse Forældrenes rolle
Fælles Mål 2009 – konklusioner
Bytte   PowerPoint  .
Teamlærerkursus Onsdag d. 7. september kl. 13.
Forebyggelse af matematikvanskeligheder
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
P ISA, NATIONALE TESTS OG BESPARELSER – HVAD RAGER DET MIG ??!! Skolebestyrelsens årsberetning for 2010/2011 – og årene, der kommer.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Relationer – børn og voksne
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Negative tal Sisse Bülow Brandt LH
Matematik i gymnasiet Graph.
IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.
Relationer – børn imellem
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Folkeskolereformen på vores skole
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Gymnasietime Matematik.
Generel introduktion til EC
Gratisprogrammer i matematikundervisningen
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Læring i bevægelse Motivation
IT i fagteamet Sofielundskolen 5. December 2013 December 2013 Niels Jacob Hansen - Læreruddannelsen Holbæk - UCSJ 1.
Portfolio Eksamen, grundforløb Problemformulering projekt 2 De emner vi vil komme ind på vil mest handle om beregningsfejl da dette er det overordnede.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag.
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Jo mere man læser, jo tidligere bliver man en hurtig og sikker læser.
Mundtlig matematik eksamen
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
Matematik i 6 klasse.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Overgangsproblemer i matematik ”Det sværeste var at forstå hvad læreren prøvede at sige - altså formuleringerne.” 1g-elev, stx.
Mærsk Nielsen HR At stille gode spørgsmål til vurdering af kompetencer EPOS - IKV-workshop 22. august 2008 Lizzie Mærsk Nielsen.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Tal i familien IT-projekt Brørup skole 2.B at eleverne får en bevidsthed om, at de via deres familie er en del af et fællesskab at de får kendskab.
ANDENGRADSLIGNINGS LØSER Excel Simpel Programmering 9-10 klassetrin.
Flygtninge i verden.
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Test er en del af livet - hvilke krav kan vi stille?
Præsentationens transcript:

Matematik i 4 klasse

- Eks. på nye matematikområder Matematik i 4 klasse - Eks. på nye matematikområder Division Eks. 36 : 6 = 6 Vi har arbejdet med det i 3 kl. som regnehistorier, men vi skal nu arbejde med større stykker og skrive dem matematisk korrekt op. Vinkler Rette- (90°), stumpe- (+ 90°), og spidse vinkler(- 90°). Dette er et relativt nyt område for de fleste elever i 4 kl. Vi skal forsøge at arbejde med emnet og finde ud af hvad vi kan bruge det til i vores hverdag. Sikkerhed i alle tabellerne Eleverne er efterhånden stærke i 1-5- og 10-tabellen. Vi skal, når året er omme være rigtig gode til alle tabellerne. Regneark (Excel) Endnu et meget nyt område for de fleste elever i 4 kl. Vi skal arbejde med den mest simple brug af regneark.

Matematik i 4 klasse Nye tiltag Eleverne skal til at arbejde i kladdehæfte! Det betyder at de i år vil have en grundbog med opgaver i. De opgaver skal så løses og skrives ned i kladdehæftet. Det kan være ret svært at arbejde på denne måde, da eleverne nu selv skal til at strukturere deres arbejde. Derfor er det en stor hjælp, hvis i som forældre, kan hjælpe jeres børn med netop dét, når i hjælper dem med lektierne. I må meget gerne være opmærksomme på, at jeres børn får formuleret problemstillingerne både verbalt men også skriftligt i hæftet. Og så skal de være meget grundige med ordenen i hæftet – ingen sjusk.

Matematik i 4 klasse Vi fortsætter med: Matematikkassen var et stort hit sidste år. Derfor fortsætter vi med den igen i år. Dog med visse ændringer. Indholdet er blevet justeret efter årets emner ligesom nogle af ”hittene” forbliver i kassen. Af nye tiltag kan nævnes: - Diverse kortspil som ”Halv tolv”, og ”Blackjack” (Generel talforståelse) - Vendespil med tabellerne 6,7,8 og 9. (Tabeltræning) - Sudoku (Generel talforståelse og systematisk fremgang i løsning af matematiske problemstillinger ) - Sænkeslagskib (Introduktion til arbejde med koordinatsystem)