Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Portfolio Eksamen, grundforløb 2006. Problemformulering projekt 2 De emner vi vil komme ind på vil mest handle om beregningsfejl da dette er det overordnede.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Portfolio Eksamen, grundforløb 2006. Problemformulering projekt 2 De emner vi vil komme ind på vil mest handle om beregningsfejl da dette er det overordnede."— Præsentationens transcript:

1 Portfolio Eksamen, grundforløb 2006

2 Problemformulering projekt 2 De emner vi vil komme ind på vil mest handle om beregningsfejl da dette er det overordnede emne, og det største problem inden for ulykkerne. Vi vil finde ud af hvor store konsekvenser selv små regnefejl kan gøre, og hvorfor disse sker. Vi vil også prøve at finde ud af om der er nogen løsning på problemet og hvad samfundet gør for at løse disse problemer.De emner vi vil komme ind på vil mest handle om beregningsfejl da dette er det overordnede emne, og det største problem inden for ulykkerne. Vi vil finde ud af hvor store konsekvenser selv små regnefejl kan gøre, og hvorfor disse sker. Vi vil også prøve at finde ud af om der er nogen løsning på problemet og hvad samfundet gør for at løse disse problemer. Panamakanalen og Tacoma Narrow Bridge, samt Siemens Arena burde være noget hvor man kunne have sparet en del penge eller/og menneskeliv ved simple beregninger og forudsigelser.Panamakanalen og Tacoma Narrow Bridge, samt Siemens Arena burde være noget hvor man kunne have sparet en del penge eller/og menneskeliv ved simple beregninger og forudsigelser. Til sidst vil vi også se om der vil være nogle videre konsekvenser for disse beregningsfejl, som for eksempel ændringer af beregningsmetoder og flere foranstaltninger og eftertjek på bygninger.Til sidst vil vi også se om der vil være nogle videre konsekvenser for disse beregningsfejl, som for eksempel ændringer af beregningsmetoder og flere foranstaltninger og eftertjek på bygninger. Som produkt vil vi gerne lave et digitalmeter til at lysstyrken med udlæsning af Bargraf i ellaboratoriet da det er det målesystem vi finder mest interessant.Som produkt vil vi gerne lave et digitalmeter til at lysstyrken med udlæsning af Bargraf i ellaboratoriet da det er det målesystem vi finder mest interessant.

3 Konklusion projekt 2 Vores udbyggelse virkede ikke, muligvis på grund af en regnefejl. Det vi vurderer der sker, er at den tæller impulserne i et sekund da lampen blinker en gang i sekundet men tælleren ikke når at tælle det før den går i nul. Vores første del af opfindelsen fungerede dog fint.Vores udbyggelse virkede ikke, muligvis på grund af en regnefejl. Det vi vurderer der sker, er at den tæller impulserne i et sekund da lampen blinker en gang i sekundet men tælleren ikke når at tælle det før den går i nul. Vores første del af opfindelsen fungerede dog fint.

4 Hele projekt 2 Gennem projekt 2 fik jeg udviklet mange tingGennem projekt 2 fik jeg udviklet mange ting Bl.a. udvikling i elteknikBl.a. udvikling i elteknik Udformning af professionel rapportUdformning af professionel rapport SamarbejdeSamarbejde ProblemformuleringProblemformulering

5 Biologi rapport Biologi rapport nummer 1Biologi rapport nummer 1 Biologi rapport nummer 2Biologi rapport nummer 2 UdviklingenUdviklingen

6 Samfundsfags noter I samfundsfag har jeg taget mange noter, på computerenI samfundsfag har jeg taget mange noter, på computeren Alle noterne er meget relevante i forhold til fremtidig samfundslæreAlle noterne er meget relevante i forhold til fremtidig samfundslære


Download ppt "Portfolio Eksamen, grundforløb 2006. Problemformulering projekt 2 De emner vi vil komme ind på vil mest handle om beregningsfejl da dette er det overordnede."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google