Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag."— Præsentationens transcript:

1 Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag kl. 14.20 indeholde: 1. Det der mangler fra sidst!!! 1. Nogle mangler stadigvæk en del 2. Inventar, Prisskilte, Helt styr på hvilke varer I får af jeres butik, Helt styr på skiltningen 2. Kasserapport opgave 3. Hamborg opgaven rettes til og sættes på padlet af alle i gruppen! 4. Styr på jeres facebook side 1. http://bubblemedia.dk/c/blog/hvordan-laver-man-en-facebook-side http://bubblemedia.dk/c/blog/hvordan-laver-man-en-facebook-side 2. Læs denne blog, skriv jeres strategi ned for jeres facebookside 5. Videre med Storyboard med video til brobyggere. Indledende filmning 6. Arbejdsplan med mobilnumre skrives ud og godkendes.(Skal være i jeres bod) 1. Kl. 13.45 præsentere praktikanterne om deres butik,: 1. Arben & Ali 2. Miché & David 2. Udlevering af julemarkedsopgave Planen for i dag: Elevtrivsel for 1-11 gennemgang Opgaver Auditoriet 11:30 Opgaver Præsentation kl. 13.45 – 14.20

2 Kasserapportopgaven Du har haft en bod til et julemarked på en lørdag og skal have talt din kasse op. Det følgende skal stilles op i regneark. Hvis man er hurtig færdig, prøver man at lave et diagram over hvordan salget har fordelt sig og sætte farver på. Du har haft 450 kr. med i kassen fra start som vekselpenge Du har solgt følgende: 19 juletræer til en pris af 220 kr. pr styk 24 juledekorationer til en pris af 75 kr. pr styk 17 juledekorationer til en pris af 110 kr. pr styk 14 mistelten til en pris af 75 kr. pr styk 17 juletræsfødder til en pris af 399 kr. pr styk Hint til formler: Man skal gange 2 celler, eksempelvis formlen =b4*c4 1. Hvor meget er der i kassen, når den bliver talt op 2. Hvis kassen ikke stemmer, hvilke årsager kan det så være til det? 3. Hvorfor kan det være en god ide at se på, hvor meget man har solgt af en vare i løbet af dagen? 4. EKSTRA: Besøg siden www.virk.dk og besvar følgende.www.virk.dk Nævn 5 indberetninger? Nævn 3 vejledninger Hvad kan man søge, hvis man har en syg medarbejder? Hvad er næringsbasen?

3 Hamborg opgaven Stilles pænt op i for eksempel powerpoint

4 Facebookside Se dette klip: http://bubblemedia.dk/c/blog/hvordan- laver-man-en-facebook-side http://bubblemedia.dk/c/blog/hvordan- laver-man-en-facebook-side Skriv ned hvad der skal til for at have en god facebookside ligesom da i så mtb film klippet igennem

5 Storyboard Teori om hvad et godt filmklip er og skal indeholde Filmklip om julemarked til brobyggere… (Transfer)


Download ppt "Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google