OUH-to-go (workflow-to-go®)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anskaffelse af ny teknologi
Advertisements

V./ Leif Tøfting Kongsgaard, Væksthuset
Mødepakke for øverste chef på virksomheden
Men hvad er forskellen på disse to lovgivninger?
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Den sidste adgangskode du skal huske - Nogensinde
Simpelt design Hurtigt overblik Relevante nyheder - skræddersyet til den enkelte person.
Sådan kommer I i gang med digital signatur
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Læringsstile og lektier
Tværsektoriel ledelse: Hvorfor, hvordan, hvorhen?
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Manuelle målstyrings-tavler
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Præsentation af Patientens bog
Vi gennemførte en række interview ifm
Kick off-seminar Billedkommunikationsprojektet
Skabelon til strategisk plan
3-timersmøde 2010 Børneafdelingen Hvad gør vi godt: •Feedback og supervision i Børnemodtagelsen og Børneambulatoriet. •Enkelte yngre læger er kontaktpersoner.
Kommunikation / it.
All You can do is tickle it, and see how it jumps
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
Identifikation af spild
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
’I patientens fodspor’ - test af en app. Hvad går det ud på? ●’I patientens fodspor’ består af to muligheder: ●At gå fysisk i en patients fodspor ●At.
9. semester 9. semester studerende med blandede erfaringer 9. semester studerende med blandede erfaringer Ali Ghotbi Ali Ghotbi.
Kliniske retningslinjer!
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Værktøjer i KVIK og opsamling på forbedringsprojekter Hvordan foregår en KVIK-selvevaluering?
En styrket indsats for kronisk sygdom, d. 28. september 2011 Et løft i behandlingen - et kig på succeser og udfordringer.
Indsigt og udvælgelse – forstå hvad det betyder for jer
Made by. Merlinia Assistance Hovedpunkter Øg sikkerheden for medarbejdere, der en gang imellem føler sig truet. Undgå behovet for dyre elektroniske alarmsystemer.
Optimering af arbejdstilrettelæggelse i på Radiologisk afdeling i Køge Mahad Huniche Møde med Region Nordjylland.
The KaosPilots August Arne Kleven og & friends Opgaven Introduktion til analysen Praktisk gennemførsel - personlig tilbagemelding.
Kvalitetsstyring og kortlægning efter jordforureningsloven ATV-møde 4. november 2009.
PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING
6. maj Henning Nilausen, vicekommunaldirektør, Gribskov Kommune Kommunernes rolle og udfordringer i forhold til sygehus- og specialeplanlægning.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Indhold, indsatser, implementering
Fra kursus til lokal skoleudvikling – om og med medier 13. marts 2012.
Uddannelse, roller og kompetencemåling
Spørgetime. Kunde / konto eksemplet Konto åbnet( ) Beløb indsat( , 100) Konto åbnet( ) Beløb hævet ( , ) Beløb indsat( ,
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Produkt præsentation Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Akkreditering i speciallægepraksis v/ Repræsentant fra FAPS bestyrelse.
Windows 10 Leif Jonasson Mathias Alsted Flinck. Hvem er vi? Leif: -15 år som chefredaktør for Komputer for alle -Forfatter til bog om IT -Foredragsholder.
Gigabredbånd Udrulning 2017.
Uddannelsessøgendes indhentning anvendelse og videregivelse af patientoplysninger i forbindelse med praktik i grunduddannelsesforløb på OUH. Hvorfor denne.
E-handel og online service
Ulla Breth Knudsen Professor, overlæge, ph.d. Fertilitetsklinikken
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Organisationsdiagram for SLB´s arbejde med medicinskabeloner
Styringsmæssige afsæt
Afgangen fra FAM - stafetmetoden
Grundliggende principper
Kvalitet i plejen.
Er din klinik klar til surveyorbesøg?
De pårørende i beslutningsrummet
Den Nationale Guideline for Organdonation
Opdatér dine programmer
Opdatér dine programmer
Persondata Kursus for administrationsfolk 16/5
Link til video:
Hvorfor en Sundhedsplatform?
Intelligent opgaveglidning
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Præsentationens transcript:

OUH-to-go (workflow-to-go®) Infonet i din kittellomme

Hvorfor OUH-to-go? Vi gør læger, sygeplejersker, assistenter og ledernes* hverdag: lettere at være fagprofessionel i mere nærværende og sikker ift. patienter og kollegaer mere tilfredsstilende på arbejdsindhold, så de små ting ikke bliver besværlige og tager tiden fra det, man gerne vil nå mere evidensbaseret i den konkrete handling introduktion til nyansatte læger i uddannelsesstillinger kan lettere orientere sig Det betyder at patienten får en mere nærværende og sikker behandling og pleje * Alle personalegrupper og -funktioner bør anvende systemet

Eksempler på hvad vi konkret vil forbedre… Behandling og pleje Tilstand vi vil forbedre Målet med OUH-to-go Ernæring screening og plan Ernæringsscreening = 84% Ernæringsplan og opfølgning= 46% Målt ved journalaudit Målet er 75% for alle patienter Målet for risikopatienter er ernæringsplan for 90% Informeret samtykke fra patienten 55 % Måler er 100 % NIV - behandling Der er fejl på samling og tilkobling Der er fejl på indstillinger af apparat Usikkerhed i den kliniske pleje Ingen fejl på samling og tilkobling Ingen fejl på indstillinger af apparat Sikkerhed i den i kliniske pleje Venflon Mangler ensartethed i skift af venflon Ikke tilstrækkelig dokumentation i cosmic Ensartet procedure omkring venflon Dokumentation i cosmic Ilt Der er mangler i kliniske pleje Ingen mangler i klinisk pleje Dråbetæller

Sådan har vi gjort på afd. J Vi giver eksisterende instrukser og arbejdsgange i Infonet nyt liv med APP-teknologi Vi giver lægen og sygeplejersken instruksen i hånden, på det fysiske sted, hvor de skal bruge den, fx ved patienten eller i medicinskabet Vi giver ledelsen mulighed for, at nå ud til den enkelte medarbejder Vi understøtter LEAN- og Akkrediteringsprojekter Vi laver en enkel og effektiv it-platform med mange udviklingsmuligheder Vi gør iPod til et af lægens, sygeplejerskens m.fl. vigtigste ikke-kliniske redskab

Nå din instruks på få sekunder QR-code APP på smartphone Scan med kamera Åbner link i fx Infonet

Hvad er OUH-to-go OUH-to-go sammensætter kendt hardware og software til et effektivt og sikkert værktøj, hvor lægen og sygeplejersken kan finde betjeningsvejledninger og arbejdsinstrukser på få sekunder, lige der hvor de skal bruge den. OUH-to-go består af en APP, der virker på en iPod eller en iPhone og et enkelt administrationsprogram du åbner i din internet-browser. Med administrationsprogrammet styrer du hvilken iPod/iPhone, der har adgang til systemet, hvilket link den enkelte QR-koder peger på i Infonet, hvilke roller du har etc. Med APPen på iPod/iPhonen kan lægen og sygeplejersken læse de akutte vejledninger på forsiden, scanne de enkelte QR-koder, som er placeret på de rigtige fysiske steder, finder afdelingens andre hotte instrukser i hurtig søgemaskine etc.

Illustrationer fra Appen

Det er smart… fordi… Lægen og sygeplejersken finder den rigtige og opdaterede arbejdsinstruks første gang, på få sekunder Lægen og sygeplejersken ikke behøver forlade patient eller apparatet for at slå arbejdsgangen op på PC QR-koden giver et link til den del af vejledningen (handlingen/vejledningen) der skal bruges lige der. Resten kan læses bagefter Arbejdsinstrukser og betjeningsvejledninger i Infonet er blevet skærpet i en anvendelsesorienteret retning Teknologien er helt enkel og sikker. Billeder og video gør nogle arbejdsgange mere tydelige end ord

Hvordan kommer I igang Identificerer de arbejdsgange på afdelingen der trænger til et kvalitetsløft Installerer OUH-to-go på en række iPods og sætter systemet op Review instrukser i Infonet og laver links til de enkelte QR-koder Sætter QR-koder op på afdelingen, sørger for, at der er wi-fi ellers kan der anvendes iPhone Involvering af personalet og ledelsesmæssig opbakning Starter på den lille skibakke og øver jer sammen

Læs mere APPen ”workflow-to-go” koster 25 kr. pr. device (pt. udviklet til iPhone, iPod touch og iPad). QR-label koster 10 kr. pr. stk. (+ moms) Købes hos newish.dk Indkøb af iPod touch (1.500 kr pr. stk. inkl. moms) Evt. forbedring af Wi-Fi Mere information hos Lungemedicinsk Afdeling J (OUH) Eller newish.dk