Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING"— Præsentationens transcript:

1 PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING
Vidensforum for brugerinddragelse i sundhedsvæsenet Onsdag den PC Amager Klavs Serup Rasmussen Boline Baadsgaard Velkomst – lidt om guiden

2 Hvem er vi Præsentation af os selv, ret udførligt

3 Om Udskrivningsguiden
Udskrivningsguiden er lavet på initiativ af tidligere patienter (2009) Ca. 100 brugere, pårørende og medarbejdere har været med til at udvikle indholdet af Udskrivningsguiden (som frivillige) Taget i brug i Region Hovedstadens Psykiatri i 2011

4 Om projekt Din Gode Udskrivning
Besøger i 2014 psykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri, og: Underviser i brug af Udskrivningsguiden på personalemøder Fælles workshops på de psykiatriske afsnit, hvor personale og patienter deltager på lige fod Underviserne er tidligere patienter

5 Processen på PC Amager Vi blev enige om at samarbejde om implementering Processen med at finde den rette metode Tværfaglig Nye relationsmæssige sammenhænge Gennemførte det sammen Fælles artikelserie i fagbladet Sygeplejersken En god indlæggelse er grundlæggende Man skal føle man får det bedre Man skal lære noget man kan have med sig hjem, måske bare en simpel ugeplan – skabe orden i kaos (genskabe hverdagen)

6 Samarbejdet: En god indlæggelse er grundlæggende
Man skal føle man får det bedre Man skal lære noget man kan have med sig hjem, måske bare en simpel ugeplan – skabe orden i kaos (genskabe hverdagen)

7 Eksempler fra samarbejdet:
Personlige mål En god indlæggelse er grundlæggende Man skal føle man får det bedre Man skal lære noget man kan have med sig hjem, måske bare en simpel ugeplan – skabe orden i kaos (genskabe hverdagen)

8 Skal alle være deltagende på samme måde?
Barrierer: Skal alle være deltagende på samme måde? Hvordan dele ansvaret mellem patient og personale At nå helt ud til patienterne Samarbejdet er pt meget personafhængigt En god indlæggelse er grundlæggende Man skal føle man får det bedre Man skal lære noget man kan have med sig hjem, måske bare en simpel ugeplan – skabe orden i kaos (genskabe hverdagen)

9 Sygeplejersken, juni 2014 ”guiden som sådan ikke indeholder nye arbejdsopgaver eller metoder, da sundhedspersonalet allerede arbejder med mange af de emner og punkter, guiden omhandler. Men guiden støtter patienterne i at være aktive i egen behandling.” En god indlæggelse er grundlæggende Man skal føle man får det bedre Man skal lære noget man kan have med sig hjem, måske bare en simpel ugeplan – skabe orden i kaos (genskabe hverdagen)

10 Virker det? Som en del af undervisningsaktiviteterne har vi bedt personale og patienter om at evaluere vores undervisning. Dette er resultaterne for vores workshops: 100% finder workshoppen relevant. Heraf finder 75% den meget relevant 95% mener, at det betyder meget - eller rigtig meget - at tidligere patienter gennemfører workshoppen 95% angiver at ville bruge Udskrivningsguiden fremover. En god indlæggelse er grundlæggende Man skal føle man får det bedre Man skal lære noget man kan have med sig hjem, måske bare en simpel ugeplan – skabe orden i kaos (genskabe hverdagen)

11 Kontakt os: Selvom vi har lavet Udskrivningsguiden, er det dig og dine kollegaer, der kender hverdagen på afsnittet bedst. Derfor har vi brug for din hjælp til at blive klogere på, hvad der er relevant for dig at vide om Udskrivningsguiden - og hvordan du kan bruge den i din hverdag. Skriv til os med forslag, kommentarer og alt muligt andet. Har dine patienter spørgsmål eller forslag er du også velkommen til at stille dem. Vi vil forsøge at besvare efter bedste evne. De bedste hilsener Projekt Din Gode Udskrivning | | tlf


Download ppt "PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google