Forældretilfredshedsundersøgelse 2010-2011 - Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Velkommen på Skibet Skole
Hvad er familieklassen
Set i forældreperspektiv
Århus Kommune Undersøgelse på tilsynsområdet Telefonundersøgelse foretaget november respondenter.
Temadag om undervisningsmiljø
Fremtidens folkeskole i Aalborg
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Den gode klasse Forældrenes rolle
Forældremøde X årgang.
Præsentation af resultater fra Elevtrivselsundersøgelse Hvad stiller man op? Erfaringer fra år 1 på Fredericia Gymnasium – hvor langt er FG?
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Arbejde med at give børnene empati. Den gode stol. Kort og godt.
Skolereformen på Søndersøskolen
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Inspiration til reformarbejdet
- Hvad kan I forvente som forældre?
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Møde m. skolebestyrelsesformændene d. 19. januar 2011
Nyborg kommune Brugerundersøgelse på Skoleområdet 2014 DANEHOFSKOLEN
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Undersøgelsens omfang
Velkommen til informationsaften på Enghaveskolen.
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Folkeskolereform 2014.
Samarbejdet mellem skole og hjem specielt i forhold til tosprogede familier Fredag den 17. Oktober Oslo Samia Yusuf Ali.
Hvad tror du? -rygning blandt unge Hemmelig afstemning for forældre.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
A dfærd K ontakt T rivsel på Katrinebjergskolen. AKT Lovgivning Visitation på Katrinebjergskolen AKT- hvad er det -Konkrete eksempler Spørgsmål.
Rektor Claus Jensen, Faaborg Gymnasium.  Alle skr. fag arbejder efter en gennemtænkt progression (fra det enkle til det komplicerede)  Delelementer.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Projekt X:IT -Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7. klasse – Projekt X:IT.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Side 1 Trivselsmåling - December 2010 Dansk Kabel TV.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Velkommen til Hjortebroskolen
PRÆSENTATION AF PROJEKT V/AFDELINGSRÅDET, BYGADEN TORSDAG, DEN 3. APRIL 2014.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Projekt X:IT - Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7, 8 og 9. klasse – Projekt X:IT.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Skolebestyrelsen Havnbjerg Skole Skolens Værdisæt – i korte træk Mål “Skolen skal være et sted, hvor alle trives til glæde og gavn for et godt læringsmiljø.”
Skoleforvaltningen Inklusion Inkluderende miljø på Kærbyskolen.
Drømmeskolen i fremtiden fra et lederperspektiv 10. Juni 2015 Thomas Smidt, skoleleder.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
VELKOMMEN TIL MELLEMTRINNET 4. KLASSE, 5. KLASSE OG 6. KLASSE.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Fleksible fællesskaber
Klassesamtale om resiliens
Skolebestyrelsens beretning
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Trafikpolitik for Durup Skole.
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Præsentationens transcript:

Forældretilfredshedsundersøgelse Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder. - Undervisningen er tilrettelagt, så den svarer til mit barns faglige niveau. - Lærere og pædagoger har stor fokus på at udvikle mit barns sociale kompetencer. - Mit barn er glad for at gå i skole - Jeg er tilfreds med samarbejdet med skolen. - Jeg får de råd og den sparring fra skolen som jeg forventer. - Jeg og mit barn bliver behandlet ordentligt af skolen.

Forældretilfredshedsundersøgelse Besvarelser 34% - svarende til 13 stk. Hvorfor? – for sent udsendt? – utilfredse tør ikke ytre sig? – forældre ligeglade? – generelt tilfredshed, ellers får vi det at vide med det samme? – andet!

Forældretilfredshedsundersøgelse Generelt meget flotte tilbagemeldinger! Lærerne og pædagogerne som har med mit barn at gøre har den nødvendige viden om mit barns vanskeligheder. 13 enige Undervisningen er tilrettelagt, så den svarer til mit barns faglige niveau. 12 enige – 1 ved ikke Lærere og pædagoger har stor fokus på at udvikle mit barns sociale kompetencer 11 enige – 2 ved ikke

Forældretilfredshedsundersøgelse Mit barn er glad for at gå i skole 8 enige – 2 ved ikke – 3 uenige Jeg er tilfreds med samarbejdet med skolen. 12 enige – 1 uenig Jeg får de råd og den sparring fra skolen som jeg forventer. 11 enige – 1 ved ikke – 1 uenig Jeg og mit barn bliver behandlet ordentligt af skolen. 13 enige

Forældretilfredshedsundersøgelse Du kan være på god fod med nogle altid! Du kan være på god fod med alle i nogen tid! MEN du kan ikke være på god fod med alle altid!

Forældretilfredshedsundersøgelse Fokuspunkter/serviceniveau i teams! Elevernes trivsel (3 ikke glade for at gå i skole, ifølge forældrene) – mål for klassens sociale miljø! Løbende information til forældrene om: undervisnings- og behandlingsplaner – FORÆLDREINTRA! Ved forældresamtaler afklare forventninger ifht. råd/sparring/og samarbejde generelt.