SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner 2011-2015.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lovlig sagsbehandling
Advertisements

Sårbare unge P I H L I N K L U S I V E - oplæg og dialog om planer for
Inddrag nu Kick-off møde
Initiativer i forlængelse af kommissionen vedr. ungdomskriminalitet Januar 2011.
Sundhedsaftalen fra ord til handling
Børn og Unge Fokusområdet: Sundhed, trivsel og kriminalitetsforebyggelse Der etableres i hvert distrikt et trivsels- og sundhedsråd i efteråret 2013 Målsætning:
Kredsarbejdet fremadrettet Opsamling fra 2-dages bestyrelsesmødet i juni 2012 vedrørende det lokale arbejde •Bestyrelsen bør være mere præcis og klart.
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Rådet for Etniske Minoriteter
Skolebestyrelsens opgaver
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
Trin 1: Fællesmøder og høringsrunder Vigtigheden af at etablere mødet, for det finder ikke sted af sig selv. Vi tror vi ved hvad hinanden går og laver,
Familierådslagning og Det Inddragende Netværksmøde
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
FBUs visionsplan 2015.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Netværksmødet Professionelle relationer i tværfagligt samarbejde med kvalitet og effektivitet 2012.
Et projekt i Beskæftigelsesafdelingen (BA) på Københavns Fængsler
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
4. Det kommunale valgår –Nyvalg til handicaprådet, LBR og klagerådet –Valgkampen generelt –Andet.
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Det Sociale Kapitel
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Indsigt og udvælgelse – forstå hvad det betyder for jer
SEMINAR I NUUK OKT 2014 FAMILIERÅDSLAGNING LIS HELBO.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Temadag for kommende RBR-repræsentanter 18. maj 2010.
xx RESULTATET OK15. RESULTATET  Lønstigninger, så reallønnen forventes sikret  Signal om at tidsregistreringen skal fungere  Partsprojekt på erhvervsgymnasierne.
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Samskabelse Den 19. februar 2014 blev der afholdt Visionsseminar for Kommunalbestyrelsen i Lemvig Kommune, hvor der på politisk niveau blev drøftet og.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
SSP-konference velkomst Af Jesper Reming Tangbæk Børn og Kultur.
Strategiproces Fællesmøde 29. oktober 2011
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
1 Baggrundsinformationer ”Politiets kontakt med lokalsamfundet skal styrkes via lokalpolitiet på de enkelte politistationer, ved etablering af kredsråd.
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
U18 i Odense Samarbejdet mellem behandling og myndighedsområdet.
Tel: Adresse: Niels Hammekenip aqq. 41 Postboks 1755, 3900 Nuuk
PiSiu – Det Grønlandske Kriminalpræventive Råd NFBO konference, aug Torben Weyhe – Medlem af PiSiu Christina Mølholm - sekretariatsmedarbejder.
Regional udvikling (1) Regionsrådet skal varetage nedennævnte regionale udviklingsopgaver: a) Udarbejde regionale udviklingsplaner og varetage opgaver.
Mørdrupskolens ønsker til ”de 122 millioner” Udredning vedr. folkeskolen (forbedring af læringsmiljøet på folkeskoleområdet). I forbindelse med vedtagelsen.
Intro til samarbejdet med socialfaglig rådgiver Organisation – Tværfagligt Center For Børn og Unge Formål og målsætning Målgruppen Kendetegn ved socialfaglig.
Proces for social helhedsplan i Gellerup og Toveshøj Boligsocial leder Henning Winther.
1 Rehabiliteringsteam – består af: Jobcenteret: 2 beskæftigelsesmedarbejdere 5 deler posterne imellem sig og går på skift Tilstræber, at den ene er repræsenteret.
1 Vision Region Syddanmark har en HR-funktion, som via initiativ, dialog og samarbejde understøtter forretningsområdernes behov for HR ydelser HR sætter.
…………Skal blive så dygtige som de kan
Temadag i Midt-, Vest- og Østjylland
SSP ledergruppemøder april 2016
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Udvikling af nye dialogformer
Plan for sammenhængende indsats overfor ungdomskriminalitet
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Nationale strategier | Folkeskolen | Vingsted 15. marts 2015
Bestyrelse – hvad er det?
Introduktion til det tværsektorielle samarbejde om kompetenceudvikling
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Temadag i Syd- og Sønderjylland
Ungdomsskolen 2021 MISSION
X OK15 resultatet.
[klik og indsæt kommunenavn]
Den Tværfaglige Model 2018.
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Præsentationens transcript:

SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner

SSP-Samrådet Værdier for SSP-Samrådet Ligeværdighed, som betyder at: SSP-Samrådets samarbejde med kommunale og statslige organisationer og øvrige samarbejdspartnere foregår ved, at vi hjælper hinanden med at løse opgaver bedst muligt SSP-Samrådet ser forskellige synspunkter som en ressource, og lytter til hinandens ideer, samt stiller faglighed og metoder til rådighed for hinanden og i netværket

SSP-Samrådet Værdier for SSP-Samrådet Respekt, som betyder at: SSP-Samrådet loyalt arbejder for, at børn og unge får et godt liv og overholder gældende lovgivning. Dette sker i samarbejde og dialog med børn, unge og forældrene ud fra et ressourcebaseret menneskesyn der i SSP-Samrådet er plads til forskellighederne i SSP- samarbejdet, der afspejler de lokale muligheder og behov

SSP-Samrådet Værdier for SSP-Samrådet Faglighed, som betyder at: SSP-Samrådet arbejder for at udvikle og udbrede ideer og metoder, der bygger på forskningsbaseret og/eller anerkendt viden SSP-Samrådet arbejder for, at myndigheder og beslutningstagere anvender forskningsbaseret og/eller anerkendt viden

SSP-Samrådet Værdier for SSP-Samrådet Saglighed, som betyder at: SSP-Samrådet arbejder partipolitisk uafhængigt SSP-Samrådet er en troværdig samarbejdspartner

SSP-Samrådet SSP-Samrådets formål og mission SSP-Samrådet understøtter det kriminalitets- forebyggende arbejde på lokalt plan, kredsplan og nationalt plan. Det sker ved, at SSP-Samrådet opbygger, anvender og udvikler et landsdækkende netværk mellem de lokale aktører og de overordnede instanser på SSP-området Det sker ved, at SSP-Samrådet gennem samarbejde med og påvirkning af myndigheder, beslutningstagere og andre parter skaber de bedste rammer for det landsdækkende SSP- samarbejde

SSP-Samrådet Handlinger ud fra missionen Det betyder, at SSP-Samrådet arbejder for, at: SSP-Samrådet er en dynamisk organisation, hvor der er flow mellem de lokale aktører i SSP-samarbejdet, SSP-kredsene og SSP-Samrådets bestyrelse SSP-Samrådet medvirker til deling af viden, erfaringer og afprøver nye metoder indenfor det kriminalpræventive felt samt gør lokale erfaringer til national praksis SSP-Samrådet er hovedaktør på uddannelse og opkvalificering af medarbejdere indenfor SSP-samarbejdet

SSP-Samrådet SSP-Samrådets visioner Vision 1 SSP-Samrådet er det landsdækkende netværk, hvor forskningsbaseret og/eller anerkendt viden samt erfaringer bruges til helhedsorienterede indsatser på det kriminalitetsforebyggende område

SSP-Samrådet SSP-Samrådets visioner Vision 2 SSP-Samrådet arbejder for at skabe sammenhæng i lovgivningen mellem relevante ministerier i forhold til kriminalitetsforebyggelse

SSP-Samrådet Handlinger ud fra visionerne Det betyder, at SSP-Samrådet arbejder for, at: SSP-samarbejdet får høj prioritet i den enkelte kommune og på nationalt plan tiltag og lovgivning vedrørende kriminalpræventive initiativer fra relevante ministerier koordineres Kriminalpræventive indsatser bliver tidlige, helhedsorienterede, tværsektorielle og sammenhængende forskningsbaseret og/eller anerkendt viden samt erfaringer om kriminalitetsforebyggende metoder samles, systematiseres og distribueres

SSP-Samrådet Et konkret bud på handlinger Politiet/NEC tilbydes en plads i SSP-Samrådets bestyrelse som medlem (uden stemmeret). De øvrige pladser i bestyrelsen, som afspejler de 12 SSP-kredse i SSP-Samrådet, fastholdes Bestyrelsen inviterer til et årligt dialogmøde med de relevante ministerier. Bestyrelsen udvælger punkter til dagsorden Bestyrelsen inviterer til et årligt dialogmøde med KL. Bestyrelsen udvælger punkter til dagsorden Bestyrelsen anbefaler SSP-kredsene at invitere til et årligt dialogmøde med Folketingspolitikere valgt eller bosat lokalt i SSP-kredsen

SSP-Samrådet Kommende proces Drøftelse af udkastet i de 12 SSP-kredse (her på Generalforsamlingen) med henblik på konkrete bud på handlinger (referent er kredsens medlem af bestyrelsen) Eventuelle gode idéer, sproglige rettelser og/eller andre bud på konkrete handlinger fremsendes efterfølgende til kredsens repræsentant af bestyrelsen Bestyrelsen arbejder videre med udkastet og de indkomne input på det kommende bestyrelsesmøde (maj 2011), hvor der også gerne skal udarbejdes konkrete handleplaner for iværksættelse og implementering af tiltagene Dialog i kredsene og med bestyrelsen Etc.