Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Hjerterum og opsøgende funktion
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Læse tradition og skoleparathed i Finland Jerrik Walløe.
En dag med A Vi laver en dag med A – eller måske hellere en hel uge
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Læringsstile og lektier
Energi- & Vandværkstedet
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Turismens økonomise betydning i Ringkøbing-Skjern kommune Potentialet Hvad vore gæster mener om Søndervig - hvad vi arbejder med for at imødekomme gæsterne.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
AM 2006 Birgit Lübker AM 2006 Hvem har magten i arbejdsmiljøarbejdet? Seniorkonsulent Birgit Lübker Teknologisk Institut - Center for Arbejdsliv.
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Kulturlinje.
Hvad kan København som hovedstad?
RESULTATER FRA DANSK PILOTSTUDIE - 1: Dansk Feriehusturisme – et udbudsperspektiv på feriehuset og dets brugere •Formål ▫Sætte forskningsprojektets fokus.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
Mit hus Små børns drømmehus.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Jeg støtter barnet ved:
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
- som i menigheden /det kristne fællesskab, ikke som i bygningen
Køreplan ved Carsten Thuge.
Kapitel 3 – nogle citater
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Velkommen til nye børn som er kommet fra vuggestue og dagpleje eller hjemmefra. Blomsterprojekt hvor vi får blomster hjemmefra som vi passer, vander og.
Jeg er taknemmelig....
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Mettes hemmelige billeder fra turen til New Zealand.
Psykoedukation til patienter med skizofreni
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
Nye mad- og bevægelsesvaner i klassen
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Mestring af symptomer Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.
Badeferieby Gilleleje. Gilleleje – Fiskerihavn, Kulturliv og Handelsby I Gilleleje er det havnen, der trækker. Byen er opstået som en fiskerby og har.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
Hva er god klasseledelse ?
Robusthed Læge Poul Lundgaard Bak
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
Jeopardy Ikast Vestre Skole
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Perler på en snor Fælles træk for badebyerne. FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA.
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Akutafdelingen På vej mod DNV Oplæg til gruppearbejde: Hvad gør vi først? Hvad gør vi siden?
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Design på Christiansfeld Skole 2009/2010. Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre.
Af Hani Al-Kerdi Klasse 1.3t RTG.  Hvad i skal høre om i min fremlæggelse  Isolering af huse  Forskellige slags materialer  Det bedste materiale til.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Bryllupsrejse - Naja Marie Aidt.
1 Flere udenlandske gæster til danske kulturinstitutioner Lars Erik Jønsson Viceadm. Direktør VisitDenmark.
et stærkere og bredere turismesamarbejde
Hvad er AT – almen studieforberedelse
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Gentofte Park og Sø– Udviklingsplan
Hvorfor græder du, Lille Bjørn?
Stockholm, juni 2010.
Kortlægning - Styrker og svagheder
Præsentationens transcript:

Badeferieby Tisvildeleje

Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som tegner byens nyere historie. Her kan du finde ro, rekreation og romantik – kun en time fra København. Her er landsbystemning i hovedgaden og plads til familieliv. Her kan du se stjernerne, og høre havets brusen. Generationer mødes i de små sommerhuse, som er gået i arv gennem 3 generationer. De historiske badehoteller bygger videre på historien om det helsende vand fra Skt. Helenes kilde, som klinger godt sammen med tidens trend og mindfulness. Tisvildeleje er københavnernes og den kreative klasses fristed, og der er mange mere eller mindre kendte ansigter. Tisvildeleje er også et tilbud til den internationale turist, der kan tage en tiltrængt afslappende og helsende pause fra storbyens oplevelser. Sommeren er god i Tisvildeleje. På de varme sommerdage er der trængsel af biler og badegæster i hovedgaden og på parkeringspladsen ved standen. Og byen har sine helt egne unikke oplevelser. Besøgende fra hovedstaden og de mange sommerhuse valfarter til Musik i Lejet, loppemarked på Birkepladsen, biograf og kanonhalløj. Om vinteren er der stille.

TISVILDELEJE – RO, ROMANTIK OG NATUR

TURISME I TISVILDELEJE ”En gåtur på stranden. Det var sådan jeg endte heroppe. Jeg gik en tur med min kone og mine børn. Så enkelt er det. En lang gåtur fra Tibirkebakker og helt ned til stranden, hvor vi hørte om de mange mennesker, der har været her. Kan man købe sådan en tur?” Citat fra fokusgruppe

TISVILDELEJE – STEDER OG FORBINDELSER

Tisvildeleje mangler et kommercielt blik på naturen