Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Design på Christiansfeld Skole 2009/2010. Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Design på Christiansfeld Skole 2009/2010. Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre."— Præsentationens transcript:

1 Design på Christiansfeld Skole 2009/2010

2 Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre kreativ/musiske fag. Hver uge er der 3-5 lærere på i 2. lektioner i 6. og 7. klasse, samt valghold i 8. og 9 klasse.

3 Opgaverne i de forskellige klasser kan f.eks. være

4 Re-design i 6. klasse Her lavede eleverne gamle cowboybukser om til tasker, frisbees eller andet. Skolens vilde bevoksning blev beskåret og lavet om til knagerækker, skeer eller knive. Skolens gamle billeder blev ændret til nye malerier. Inspireret af Hundertwasser, Poul Pava og Hans Scherfig

5 Skoleprojekt i 7. klasse – opgaven gik ud på at designe en drømmeskole Se mere i udstillingen.

6 Design i 8. og 9. klasse. I forbindelse med skolens musical Joanna skulle dette hold bygge, male og designe kulisser og rekvisitter.

7

8 6. klasserne har designet udstyr til skolekomedie om H. C. Andersen og hans eventyr. Nu er de i gang med et stoleprojekt, hvor de skal lave 3 stolemodeller, hvoraf 1 udføres i naturlig størrelse. Der blogges om processen.

9

10 7. klasserne har lavet små projekter med udgangspunkt i TING MØDER TING. Nu er de gået i gang med at designe læringsspil. Med udgangspunkt i deres egne skolefag skal de lave et udfordrende spil.

11


Download ppt "Design på Christiansfeld Skole 2009/2010. Design er et skemalagt fag på Christiansfeld Skole. Hvilket betyder at design er et fag på lige fod med andre."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google