Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011."— Præsentationens transcript:

1 Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011

2 De to ansigter er både personer, situationer og hændelser. Først noget barnlig glæde over at tage fat om tingene. Der har været mange hårdrejsende kampe, men det grundlæggende billede er, at der er borgere og personale, der har kastet sig ud i det. De åbne arme er parat til at gribe chancen. Og de store øjeblikke er blevet grebet.

3 Projektet har mange solstrålehistorier med borgeren i centrum, fx Sanne der skyper. Min oplevelse er at beboerne stille og roligt er ved at komme på banen og bruger teknologien.

4 Da vi startede, gik vi i gang med stor iver. Der var bump og udfordringer, men alligevel fandt vi en vej uden om. En gang imellem gik vi ud på nogle sideveje men så fik vi en god ide. Det var det med betjeningsudstyr. I kunne se et stort potentiale hos borgerne, og nu er vi endt i en turban af diverse frugter. Et flot resultat af projektet.

5 Det gik op for mig, at vi alle kan bruge en computer, lige meget om man har ben eller ikke ben, sprog eller ikke sprog – alle kan være med, især ved brug af hjælpemidler. Der er mange muligheder, som jeg har fået øjnene op for.

6 Det private rum er meget vigtigt, det gjorde Thomas mig opmærksom på. Når der er så mange ting, man skal have hjælp til i dagligdagen, betyder bare en lille smule selvstændighed og privat liv, at man kan opleve sig selv som et menneske.

7 Palle er en glad mand. Meget glad. Han har fået kontakt med sin familie, en kontakt som han ikke havde før. Der er godt at tænke på, når det er vanskeligt, og man ikke når så meget.

8 Vi har været gode til at lade beboerne være i fokus. Det var svært i starten, men det er ikke så svær længere. Det var været et trygt projekt, der har altid været noget at spørge til råds.

9 Projektet er bygget på et solidt fundament – tovholderne. Der har været perioder, hvor teknikken var langhåret. Der har været perioder hvor det er gået op og ned af bakke. Det arbejde, der er lavet på afdelingerne, har givet en masse solstrålehistorier.


Download ppt "Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google