Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på."— Præsentationens transcript:

1 Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på toilettet. stop, for at gå på toilettet.

2 Det første toilet var optaget, så jeg gik ind på det andet. Mens jeg sad dér ganske stille, hørte jeg en stemme inde fra det nabo-toilettet....

3 Hallo, hvordan går det? Af bekendtskaber på motorvejs- toiletter er jeg ikke særlig bevandret, men trods det svarede jeg:

4 „Hvad har du gang i?" „Æh, jo tak det går.“...

5 Hvad skal det nu til for? Situationen forekommer mig en smule mærkelig, men jeg svarede:

6 "Hør lige, jeg ringer dig op senere, en eller anden idiot ved siden af sidder og besvarer alle mine spørgsmål." „Tja, sådan hvad man nu laver sån‘ et sted...."

7 Moralen af dette må være: Der er steder, hvor man ikke skal telefonere.


Download ppt "Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google