Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og."— Præsentationens transcript:

1 Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og forbipasserende To broer vil betyde et stor indgreb Vi vil gerne vise dette for jer med nogle billeder: Til Teknik- og Miljøudvalgets møde 4. marts 2009

2 Islands Plads Afdeling 204, Lejerbo 245 lejligheder Hjørnet hvor de to broer skal være Hjørnet er en del af afdelingens grund og derfor en del af vores udeareal. Der er adgang for gående og man cykler også her. Billede fra www.kk.dk

3 Sådan her bliver pladsen brugt af beboere og folk der kommer forbi. Fest for at fejre afdelingens 30-års jubilæum

4 Beboere, besøgende og dem der kommer forbi…

5 Hjørnet kan også bruges ved afdelingens årlige loppemarked.

6 Hjørnet er også besøgt om vinteren. Det inviterer til ophold. Her er ikke parkerede biler som ved resten af kanalen. Nogle piger der drikker en sodavand og hviler lidt Nogle turister der kommer forbi

7 Her er et billede af hjørnet uden broer, et fleksibelt opholdsareal til glæde for alle. Vi vil nu vise broernes indgreb.

8 Her er et billede hvor nogle beboere visualiserer broerne, når broerne kobles sammen i et sving på hjørnet. Broernes rækværk vil være der hvor rebet er, ca 2 meter over bolværket. Alle mål osv har vi taget fra det materiale som I skal vedtage. Det lyder så hyggeligt i materialet, men hvis man sætter det sammen i den virkelige verden så bliver det sådan her:

9 Broernes underside havner over kajkanten, Hvis man lægger til brotykkelse og rækværk, så bliver det et meget dominerende bygværk, en slags minibispeengbue med noget dødt areal nedenunder.

10 For at komme fra kajkanten og op på broerne skal man færdes på ramper. Med hældning 5 cm på 1 meter så kan ramperne blive 20 meter lange. Hvor skal de være?

11 Billedmontage fra www.krak.dk Hvorfor to broer når man kan nøjes med én bro, eller noget helt andet? Hvorfor ødelægge en af de få velfungerende pladser langs kanalen?

12 Derfor: Lad os beholde dette hjørne sådan som det er, fleksibelt og til glæde for alle –Os lejere, andre christianshavnere, besøgere til fods og vands, og turister Placer eventuelle broer et andet sted –Det må findes andre muligheder! Hilsen fra beboerne


Download ppt "Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google