Tema: Nye danske børnebøger

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den lille Mads.
Advertisements

"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN
At bruge disse to ord rigtigt
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Nonne historie.
…ny Muhammed krise ??.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Hej hund
Det svære liv i en sportstaske
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
AT AFSKAFFE MEDLØBERKULTUREN MOBNING SLADREHANK MEDLØBER DUKS TRUSLER.
3 Historier fra det virkelige liv
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
LKS Du opdager, at din nabos søn på 5 år til har mange blå mærker, bl.a. på overarmene. Hvad gør du?
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Hvor der er fokus på klimaet.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Dansk 1. klasse.
Doktor utomaten Georg beklager sig over smerter i sin hånd og fortæller sin ven, at han absolut må gå til læge, da han ikke kan holde det ud mere. „Hvorfor.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Livets Ord September 2009.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Et stort danseshow.
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Bogskabeloner i PowerPoint
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Opgaver om omsorgssvigt
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.
Tema: Årets nye børnelitteratur 2014
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Om bogen Agnes er træt af sit liv, og nu har hun fået nok. Derfor har hun besluttet at begå selvmord på sin 15-års fødselsdag. I mellemtiden fortæller.
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skatteopkræveren Zakæus
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Præsentationens transcript:

Tema: Nye danske børnebøger Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på Bliv inspireret i temaet på

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Lili er vild med at få store gaver, for sløjfen, papir og papkassen er det sjoveste at lege med sammen med hendes hund.

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Kaj får en bog af mor, som hun læser for ham. Men Kaj kan også læse den for dukke Lise.

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Willi er med børnehaven på en besøgsbondegård. Han ser mange dyr og kører i traktor. På vejen hjem opdager han en killing i sin taske.

Tema: Nye danske børnebøger Pegebog med flapper. Den lille, legesyge elefantunge viser sine dyrevenner alle de ting, han er så dygtig til.

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Møgungen William er blevet spejder og Vitello går med ham ud for at finde nogen de kan gøre en god gerning for. Men hvorfor bliver folk ikke rigtig glade for at blive hjulpet?

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Carl vil lege alene med veninden Fanny. Men storebror Albert får hende ud på sin tømmerflåde. Carl falder i vandet på vej ud på tømmerflåden. Han bliver våd og rasende. Alligevel ender alt godt.

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Stormen blæser i Byen ved Skrænten. Lille Madsens hus river sig løs og lander på toppen af Ben-Brækker-Bjerget. Hvordan skal Lille Madsen få mad, og kan man redde ham tilbage til byen?

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Lasse-Leif har smidt bleen og lært at tisse på toilettet, men det er ikke let, når hans bedsteven, dukken Luske-Lise, er misundelig og prutter højtlydt i Lasse-Leifs bukser. 

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Sola og hendes mor har to kaniner - Plet og Langøre - som giver meget arbejde, for de to kaniner kan ikke være ude samtidig, og de lægger lorte alle vegne. Måske skulle de få sig en hund i stedet?

Tema: Nye danske børnebøger Anton og nabopigen Molly vil finde den perfekte mand til Antons mor. Antons mor er ostehandler, og hun er vild med skuespilleren Don Amore. Så ham skal de have fat i. Men tror du, det er nemt og uden komplikationer?

Tema: Nye danske børnebøger Villads er rigtig god til at lege. Det er de voksne bare ikke helt enige i. Især ikke når Villads laver vulkaner, eller når Fridas prinsessekrøller bliver til strittende hiphophår.

Tema: Nye danske børnebøger Hullerikkerne Birk og Ask fra Syvstammetræet har taget lille Ella med op i toppen af træet, hvor hun bliver bortført af en krage, så de må på en farlig rejse for at redde hende.

Tema: Nye danske børnebøger Julius, ca. 8 år, møder heksekenderen Pæremadsen ude i den farlige Pæremose. Pæremadsen har kun et øre. Men det kan mærke når der er en farlig heks i nærheden. Og det er der nu. Julius bliver Pæremadsens hjælper på den farlige heksejagt.

Tema: Nye danske børnebøger Billedbog. Drengen Torsten er bekymret for den nye baby, der er på vej. For babyer er nuttede og lugter godt. Men hvad vil hans forældre så synes om ham?

Tema: Nye danske børnebøger Iqbals onkel bliver kidnappet af en kutteklædt sekt. Han tager med vennen Muhammed, Hr. Wibrandt og hippien Christian til Jylland i forsøget på at redde onklen fra sekten og dens leder, Mørkets Fyrste.

Tema: Nye danske børnebøger Fantasy. Følfod og hendes fire venner har på rejsen mod hjemlandet mødt Vind, som overdrager hende et magisk sværd. Da de bliver taget til fange af jægerfolket, og herskeren Grum vil skære halsen over på dem, udfordrer Følfod ham til tvekamp.

Tema: Nye danske børnebøger Pelle bliver mobbet i skolen. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer, lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre - og bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Og så sker der ellers ting!

Tema: Nye danske børnebøger Fantasy. Clara er en helt almindelig pige på 12 år. Tror hun da. For et møde med en sort kat fører hende ind i vildheksenes verden, hvor hun selv er heks.

Tema: Nye danske børnebøger Benjamin på 11 år er næsten for opfindsom. Som da han sammen med sine brødre, Adam og Christian, køber is for husholdningspengene. Det var dog gået fint, hvis ikke skolens bølle, den mystiske dreng Parly, eller pigerne havde blandet sig.