Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?"— Præsentationens transcript:

1 Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Det er nemt, hurtigt og billigt!

2 Den ene blondine til den anden. - Tænk sig
Den ene blondine til den anden... - Tænk sig. Jeg blev kaldt for en billig luder af tre forskellige fyre igår. - Hvad gjorde du så? - Bad dem alle tre om at skride ud af min lejlighed.

3 Hvad siger en blondine efter 10 år på universitetet?
Velkommen til McDonalds!I denne uge har vi tilbud på BIG MAC.

4 En blondine kommer ind på skadestuen med panden flænset op
En blondine kommer ind på skadestuen med panden flænset op. - Hvad er der dog sket? - Jeg var ved at slå et søm i en mur med min madpakke, da en mand kom forbi og sagde til mig at jeg nok burde prøve at bruge hovedet!

5 Hvordan kan man se det er en blondine der har sendt en fax
Hvordan kan man se det er en blondine der har sendt en fax?? Der er frimærke på!

6 ”Hey Mette. Hvordan får man en blondine til at grine to gange i træk
”Hey Mette! Hvordan får man en blondine til at grine to gange i træk?" - "Det ved jeg ikke." - "Fortæl hende den samme dumme blondine joke to gange i træk." - "Hehe...." - ”Hey Mette! Hvordan får man en blondine til at grine to gange i træk?"

7 . Hvad sagde blondinen til ekspeditricen da hun så hendes navneskilt?
Mette - det er et sødt navn. Hvad kalder du den anden?

8 Hvorfor går blondiner med stramme nederdele?
For at holde benene samlet.

9 Hvordan underholder man en blondine i flere timer uden selv at blive anstrengt ? - Man giver hende en pose M&M´s og beder hende sætte dem i alfabetisk orden.

10 Hvad er forskellen på en myg og en blondine?
Myggen holder op med at suge når den får en flad!

11 En blondine forsøgte at sælge sin bil, men havde ikke let ved det, eftersom den havde gået ca kilometer. Hun fortalte en brunette hun kendte, om problemet og brunetten sagde: - "Jeg ved hvordan vi måske kan gøre det lettere at sælge din bil, men det er ikke helt lovligt." - "Det er lige meget, bare jeg kan komme af med den." - "Ok, her har du adressen på en af mine venner. Han er mekaniker og hvis du siger du kommer fra mig, så sætter han gerne kilometertælleren tilbage til Så skulle det gerne være let at sælge bilen." En måned senere mødes de to piger igen og brunetten spørger: - "Nå, fik du så solgt din bil?" - "Nej da, hvorfor skulle jeg dog det. Den har jo kun gået ….

12 Hvorfor kan blondiner ikke få kørekort
Hvorfor kan blondiner ikke få kørekort??? Hver gang bilen stopper, hopper de om på bagsædet!

13 Hvorfor opfandt gud blondinerne
Hvorfor opfandt gud blondinerne? - Fordi får ikke kan hente øl i køleskabet!

14 En blondine havde to heste. Hun havde bare ét problem
En blondine havde to heste. Hun havde bare ét problem. Hun KUNNE ikke kende forskel på dem. Så hun besluttede sig for at hun ville måle dem rundt om livet, for på den måde at kunne kende forskel - men desværre var de lige tykke.... Hmmm ... nåh, så måtte hun jo prøve med deres skostørrelse, meeen de havde også lige store fødder. Til sidst fandt hun på at måle deres højde og så fandt hun sandelig ud af at den sorte var 1½ meter højere end den hvide....

15 Blondinen i biografen. - Jeg vil gerne købe en billet
Blondinen i biografen... - Jeg vil gerne købe en billet. - Jamen du købte da også en lige før? - Jo tak - men ham fjolset henne i døren rev den i stykker.

16 En blondine går ind i en D. E
En blondine går ind i en D.E.R Butik og siger til butiksassistenten, mens hun peger: -Jeg vil gerne leje dét fjernsyn. -Beklager, siger butiksassistenten, vi lejer ikke ud til blondiner. Dagen efter dukker blondinen op igen, denne gang har hun farvet sit hår brunt. Hun peger og siger til butiksassistenten: -Jeg vil gerne leje dét fjernsyn. -Beklager, siger butiksassistenten, vi lejer ikke ud til blondiner. -Hvordan kunne du vide, at jeg var blondine, spørger hun surt. -Fordi dét der, svarer butiksassistenten, det er en mikrobølgeovn

17 Hvorfor kan man ikke lære en blondine at svømme brystsvømning
Hvorfor kan man ikke lære en blondine at svømme brystsvømning? Når hun bliver våd mellem benene, vender hun sig om på ryggen

18 Hvad kan man kalde kavalér-gangen på en blondine?
Silicon Valley.

19 En mand kommer ind i en bar med en kæmpe alligator i snor
En mand kommer ind i en bar med en kæmpe alligator i snor. Bartenderen er - som alle andre i baren - naturligvis skrækslagen og siger til manden: "Du kan ikke have den alligator herinde! Det er et farligt dyr, og den skræmmer alle mine kunder!" Manden ser sig omkring og opdager, at alle barens kunder er krøbet sammen i et hjørne af baren. "Men den er tam!" Forsvarer han sig. "Den ville aldrig gøre nogen noget!" Bartenderen fastholder dog, at alligatoren må forlade baren, og til sidst siger manden: "Ok, hvis jeg kan overbevise alle herinde om, at han er tam, må han så få lov at være her?" Bartenderen er noget skeptisk, men går dog med til dette. "Fido, rejs dig op!" Siger manden, hvorefter han slår sin alligator hårdt oven i hovedet tre gange: Bang, bang, bang. Alligatoren lystrer og stiller sig på to ben, mens folk i baren måbende ser til. "Fido, åben munden!" Siger manden og slår igen alligatoren tre gange oven i hovedet. Igen lystrer alligatoren og åbner munden. Nu lyner manden sine bukser ned og placerer sig med lemmet i munden på alligatoren, hvorefter han siger: "Fido, luk munden, men ikke bide! Ikke bide!" Han slår nok engang alligatoren oveni hovedet, og den lukker lige så stille kæberne om mandens stolthed. "Fido, åben munden!" Manden slår igen alligatoren oveni hovedet, lyner bukserne op, ser triumferende på de måbende bargæster og siger højt: "Er der andre, der har lyst til at prøve?" Ingen siger noget før en blondine bagerst i rummet til sidst siger: "Ok, men så må du love ikke at slå så hårdt."

20 Hvad forstår en blondine ved sikker sex ?
- At bildørene er låst indefra !

21 Hvad er forskellen på en blondine og en helikopter
Hvad er forskellen på en blondine og en helikopter? Det er ikke alle der har været oppe i en helikopter!


Download ppt "Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google