Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,"— Præsentationens transcript:

1 At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi, vi strutter!! Så mødes vi i Søndervig, på Læsø eller Als, ved Grenå, og på Tåsinge vi danser træskovals, i Tolne og Gjern (men næppe i Skjern!) Vi synger, leger, spiller, musicerer, laver mad! En Hansen–weekend gør nu, at man bli´r så dejlig glad! HANSEN–WEEKEND SANGEN 2004 Mel.: For alle de små blomster 1. 2. Her´Carl og her er Peter og her er Jonathan, og Jens Emil, Mathias og så Asbjørn, og der har vi så Ellen og Esther ja og An- na, Niels og Gustav, Esben, alle 12 børn- nebørn af Hans og Lene, som glade kigger på at der er blev´t så mange, kan de næsten ik´forstå! Men mon der bli´r fler´? (på Puk alle ser!) Vi synger, leger, spiller, musicerer, laver mad! En Hansen–weekend gør nu, at man bli´r så dejlig glad! 3. Hvad siden sidst er hændt ?- her vi nævner blot et par: den tredie maj kom yngste skud til verden! og Esben blev student, og hans far blev jubilar, og S’mil holdt ungdomsfest - vi nød desserten ! I Ullebølle fik de Anton – stor og brun og rar, og Kaj tog flot imod det smukke, danske prinsepar! Fik Mary et klem ? (sa´Kaj “De” og “Dem”?) Vi synger, leger, spiller, musicerer, laver mad! En Hansen–weekend gør nu at man bli´r så dejlig glad!

2 Som rigtig INDIANER var alle fint klædt på, da sidste år vi var på Hansen-weekend, og alle ha'de fjer på,og Carl ku' ikke gå (!) og Anna førte an i gymna-stiiiiken, Vi sejled' op ad åen i kano alle mand, og da vi kom tilbage, vi slåssede i vand. og hva' med Johann!- fik han mon buksevand? Vi synger, leger, spiller, musicerer, laver mad! En Hansen-weekend gør nu, at man bli'r så dejlig glad!! HANSEN–WEEKEND SANGEN 2005 4. 5. 6. Hva' ka' vi så fortælle om året, der er gå't? Jo - Peter er begyndt på "Nicoline" At vælte byens højhus - det mål har Bente nå't, og Lene festede med alle sine, Et blommetræ tog stormen, men Iben sa'e "Pyt- Vi rejser bar' til Watsonville og køber os et nyt!" Og Asbjørn er klar - elektrisk guitar! Vi synger, leger, spiller, musicerer, laver mad! En Hansen-weekend gør nu, at man bli'r så dejlig glad! Og Ellen fik sin Kasper - mens Esben var soldat, og banked' ”AM-STER-DAM" på alle døre, med fodboldskolen Gustav til kamp nu er parat, og Jonathan i håndbold smart kan snøre, mens Thues loft blev færdigt - kom Niels i 2.G, og Esther si'r: "Mit legehus! - det sku' I bare se!" Og S'mil er så glad for hjemlandets mad! Vi synger, leger, spiller, musicerer, laver mad! En Hansen - weekend gør nu, at man bli'r så dejlig glad! Ja, nok et år er gået, nu mødes vi på ny, på Samsø-færgen samles hele klanen. Mens alle siger hej, byder dem fra Smilets By på kaffe, the og frugt og slik til ganen. Til Ungarn, Nordkap, Søndervig, Juelsminde, USA, Familien kommer vidt omkring, men nu er vi tilbag’! På Samsø i flok – har vi mon cykler nok? Vi synger, leger, cykler, motionerer, laver mad! En Hansen-weekend gør nu at man bli’r så dejlig glad. 7.


Download ppt "At holde Hansen–weekend er blevet tradition, hvert år, når sommerferien den slutter. Så skal vi ud at prøve, om vores kondition er god, og om af energi,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google