Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der."— Præsentationens transcript:

1 Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der gjorde ham så vred? Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

2 Litteratur på mobilen Da Alex modtager de første sms’er fra sin afdøde ven, tror han, at det er en dårlig joke. Men det er det ikke. Ali er måske død, men sms’erne bliver ved med at komme, og de fortæller om ting, ingen andre må vide. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

3 Litteratur på mobilen Save Our Souls er en digtsamling, som også er en historie. Historien handler om en ung pige, som bliver psykisk syg og indlagt. Hun overvinder sine dæmoner, bliver udskrevet, får barn og tænker tilbage på alt det, der skete. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

4 Litteratur på mobilen Hvorfor er du stukket af fra din elskede i Aarhus – og hvad vil du egentlig i København? I denne SMS- novelle er du selv hovedpersonen, der stikker af fra ”Jyllands sorte hjerte”. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

5 Litteratur på mobilen To mennesker mødes på Gammel Køge Landevej efter et mindre biluheld. De har brug for hinanden. Den ene for at slippe af med noget – noget belastende i sit liv. Den anden for at mærke sig selv tydeligere. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

6 Litteratur på mobilen Suzanne har fået sig en ny lejlighed. Stor, billig og lys. Den bliver hun sikkert glad for… Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

7 Litteratur på mobilen Et træ, der gror i alle retninger. En vind, der skifter side. En farve, der blander sig med andre farver. Måske en lyd af noget ukendt. En lugt af noget velkendt. En smag fanget i luften… Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.


Download ppt "Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google